QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 21:25)
Nejuokinkit - čia nekultūringa ir nemandagu?
Diva gali grįžti drąsiai - retas svečias aš čia, ačiū Dievui
Taip- labai nemandagu - ypac bunant moderatore, taciau paskaicius tavo monologa apie savo gyvenima- suprantu ... gaila zinoma, ne kiekvienai gyvenimas leido formuotis svelniai, gerai, moteriskai moteriai...
As esu jautri- taip! Ar cia blogai?? Bijunu prasome duoti
- kaip as ju pasiilgau- ech, tokiu bordo spalvos, kvepianciu ! Ir jei galima ne po viena
-krumo noriu!!
As niekur neisejau ir net neketinu
- isejau namo tik vakar
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 23:33)
ir as maniau, kad viskas butent taip, kaip tu rasai, bet paziurejau divos nuoroda, nu,kad tiksliai ten parasyta, jog hialurona i "zasies kojeles" leidzia reiskia diva nenusisnekejo visai
Nesiruosiu cia nieko aiskinti ir irodineti- mano drauge apie kuria rasiau, leidosi
hialurona aplink akis. Ka as dabar turiu padaryti, kad taip buvo , o Rasma isitikinus, kad taip nebuna?
Neketinu isradineti dviracio- del atrodymo vaskine- vakar klausiau kitos panos apie tai- na sako- nieko ten pas ja nesimato...Tai gal but man rodosi, sutinku, - na bet man ji vaskine
- matosi tikrai, akys nesijuokia! Kalbu tai ka tikrai zinau ir maciau savom akim, o ne is interneto platybiu ir teorijos. Teko paskaityti teorijos apie hialurona ir man, neismanelei, nieko blogo nematau - jei jau kalbam aplamai apie toki buda atjauneti- jo susileisti aplink akis...
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 23:36)
Nenorėjau aš dar Divos jautrinti labiau tiesą pasakius
Teoriskai kas cia ikelta- taip, taciau kai susiduri su zmonemis, kurie praktiskai tai daro- suvokimas ateina kitoks!
Nesijautrinu, vakar tik parasiau viena zinute- suregavau, kad viska zinantis zmogus tikrai nezino ir tiesiog primigtynai irodineja- kad taip TIKRAI nebuna ir dar juokdare isvadina
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 23:56)
Diva,o tu idomumo delei perklausk drauges, -"ka tau suleido prie akiu isoriniu kampu, botoksa ar hialurona?" Nors smalsuma nugalesim:)juk mimika paralyzuoja tikrai botoksas
Man nereikia klausti- as tai zinau 100 proc. - ji mano drauge- ar manai, kad apie tai nesam kalbeje?
Botoksa susileidusios mano manikiuriste, mano teta, kelios bendardarbes ir irgi puikiai zinau kaip atrodo ir ka tai reiskia ir kuom skiriasi nuo hialurono injekciju- bet cia tema ne apie tai
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 00:25)
taip, as dabar visada nesuosi savo sampuna ir savo eko kondicionieriu,ner cia ko man sugadinti visa reikala su savo sintetikomis
gal as ir nagla, bet gi negaliu pati sau buti priese:)
nu nebuciau taip sugalvojus niekad!!
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 04 02, 01:08)
Tik va man dar klausimas Divai-o kaip padaryti dvispalvi burbula?
Na, kad puse butu vienos, puse kitos spalvos?
I viena indeli vienos spalvos pasidarome sausos mases, i kita kitos spalvos - ir imti i viena delna is vieno indelio, i kita is kito- ir sujungti, sulipdyti
Pati pradejau, pati pabaigiu- Rasmos visada skaitau zinutes- labai daug suzinojau is jos ir gerbiu, kad randa laiko cia mums parasyti tikrasias tiesas. Tik noretusi kad ir kitokia tiesa butu neisjuokiama ar nesutrypiama, ypac kai nesi tuo isitikines 100 proc.