QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 18:04)
Aišku viską, aš gi apie injekcijas rašiau
Tai pasikarti turbūt, kad žinai ir ginkdie nepasakyti
Nė vienam žmogui nesudaromos kliūtys visą gyvenimą tobulėti ir daug žinoti.
Taip aš esu labai tiesmuka ir pasakau tiesmukai - hialuronas nepajėgus padaryti nejaudrų raumenį.
Ir mano bendravimo stilius arba priimtinas, arba ne - kitaip nebus.
"Nejuokink" ir "nenusišnekėk" - normalūs, kalboje vartojami žodžiai. Gal pati esat per jautri, kad jums prie kiekvieno žodžio po bijūną pridėti reikia?
ir as maniau, kad viskas butent taip, kaip tu rasai, bet paziurejau divos nuoroda, nu,kad tiksliai ten parasyta, jog hialurona i "zasies kojeles" leidzia
reiskia diva nenusisnekejo visai
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 01, 22:18)
gal patarsit?kaip isigydyti nuospaudas?zinau, avalyne turi but kokybiska, bet kazkada apie tai negalvojau, buvau uzsispyrusi ozka (paauglyste) ir uzsimaniau bateliu ant kulnu ir turiu jau nuo kokios 8 klases nuospauda tokia kieta ant pado, o mokykla jau senokai baigiau
o dar daba maziukas man bevardi pritrine ir irgi kieta nuospauda, nors vaikstau beveik visada be kulniuku, retai uzsidedu.kaip man jas panaikinti?nes ir skauda
man taip buvo, tik ne ant pado, o pirstelio sone, tarsi vienas pirstas kito pirstuko sona pritryne iki nuospaudos. Skausmelis, kai uzsigaudavau ta nuospauda, nerealus, net asaros istryksdavo, batu negaledavau nesioti, juk nosys siaureja, tai pirstukus suspaudzia, nors stauk is skausmo, jau net dieva meldziau, kad isnaikintu ta skaudul
niu tikrai si ziema man kancia buvo delto skaudulio ir avalynes. Dariau taip: Pamirkiusi peda tiek, kad ta nuospauda suminkstetu,nubruzindavau ja su padu akmenuku, taip nelabai gailedama,kad net limfa pasirodydavo ir po to,nusausinusi,tepdavau arbatmedziu ea. Kitas kelias dienas (iki sekancio mirkymo)kiekviena diena kelis kartus patepdavau arbatmedziu ea. As net nesuprantu kuriuo momentu man ji isnyko,dabar net ant kurio pirstuko tas skausmas buvo negaliu tiksliai pasakyti.