QUOTE(Vergine @ 2010 03 30, 17:53)
Kątik bendravom?
taip, prisibendravom
Abi viena kitos iš balso nepažinom, tai jau turtingos būsim
pepke, nusipirkau ožkų šampūną - visą 250 ml butelį
Tiek Vergine prisijuokė: skambinausi, aiškinausi, kam nuolaida, tada kur važiuoti - į Madą ar Panoramą, o mano mylimiausio šampūno apskritai miniukuose gi nebūna
Gerai, kad į Madą ir nevažiavau
eko gaida vistik apšvietė mano pasirinkimą - nutariau pirkti didelį šampūną su viena plastmase, nei mažus su keturiom
QUOTE(Maserati @ 2010 03 30, 18:19)
Merginos, ar glicerina i sampuna reikia supilti ir palikti ji taip (nepages sampunas,jei jis ne eko?) ar pries plovimus maisyti?
neturėtų jis gesti, tik nepadaugink, geriau mažiau negu daugiau. Kad ir kokie būtų tavo plaukai, vistiek nesinorės, kad glicerino perteklius juos suriebintų
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 30, 18:53)
brangus jie ten, tie aktyvus komponentai. nebent kooperuotis gal..
nu butinai pabandyk
taigi nedaug muilo reikia, jei per puse su vandeniu skiest.
pagerinti muila priedais (glicerinu, aloe, medum ir pan), sutirstint ir paziuret, kas gausis
o iš AZ ne labiau apsimokėtų? Nors UK irgi reik surinkt 59 eurus nemokamam siuntimui
man gaila.. Nedaug turiu, iš kur paskui imsiu gero skysto patikimo muilo savo pylingams?
kuo sutirštint muilą??
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 30, 18:55)
žinok, blizgesio plaukai neteko pradėjus plauti būtent Logona bambus šampūnu
prieš išmetant šampūną gal pabandyk plaukus po plovimo acto tirpalu perskalauti?
QUOTE(bituteba @ 2010 03 30, 20:19)
pasidariau purskaliuka plaukams: vandenelis, fitokeratinai, glicerinas ir pantenolis.
isdziuve plaukai kaip cukrum istepti
man atrodo, kad per daug dėti visus tris iš karto. Arba jeigu jau dėti visus tris, tai ne maksimumą procentų, o žymiai mažiau kiekvieno