Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 30, 19:33)
Mergiukai noriu pasigaminti toki lengvesni kremuka kunui pavasariui.... mastau imti vaniles fitoli, biskuti kakavos sviesto.... koks dar sviesta tiktu? bei koks ea tiktu su vanile bei kakava? mastau gal apelsino ar ylang? tiesa kokio cia man emulsiklio reiktu? kuo dar galeciau pagerinti kremuka? patarkit.... ACIU 4u.gif

Jei su kakava, tai ne toks jau ir lengvas, nebent labai nedaug desi smile.gif Turetu dar skaniai kokosai dereti, sezamu aliejus irgi labai tokiuose misiniuose geras. O del EA pasirinkimo pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleee25 @ 2010 03 30, 19:12)
Sveikutes gal as cia ne lb i tema  g.gif  ax.gif  bet norejau pasiteirautiapie naturalius plauku dazus.. gal kurios dazote jais?

As irgi jungiuosi prie klausimo 4u.gif Uzsisakiau riesutmedzio milteliu - eksperimentuosiu su savo 100 metu nedazytais plaukais biggrin.gif Man taip pat idomus bandziusiuju atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 30, 15:28)
gal cia tas pats arba panasus kur as ibrahime pas turkus pirkau bigsmile.gif , bet dingo jisai, o mb labai tiko barzdai skustis sad.gif o kur tas svaros prekes rasti?

Taip taip,nežinau ar ibrahime ,bet analogišką man draugė iš Turkijos lauktuvių buvo parvežusi.Viskas tas pats-ir tas tysimas,ir spalva ,ir ūkiško muilo kvapas ,ir prausimas. bigsmile.gif
Va,nurašau jo sudėtį,nežinau,kiek ji bloga,bet man rankoms ir praustis labai gerai.Muilas vadonasi DALAN .
Soap(sodium oleate),aqua,sodium chloride,perfume,citronellol,limonene,geraniol.
KAina 2.90
Atsakyti
QUOTE(sauleee25 @ 2010 03 30, 19:12)
Sveikutes gal as cia ne lb i tema  g.gif  ax.gif  bet norejau pasiteirautiapie naturalius plauku dazus.. gal kurios dazote jais?

Dažau Sante dažais. Spalva gaunasi graži, plaukams nekenkia, bet greitai nusiplauna.

QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 30, 19:42)
Aš kaip tik žadu bandyti, gal šiandien, gal rytoj, pranešiu, kaip sekėsi. Dėsiu hidrolatą, avokadų aliejų ir pantenolį.

Jau išbandžiau. Dėjau morkų fitolio šiek tiek, jojobos ir avokado, rozmarinų hidrolato, pantenolio, apelsinų ir pelargonijų ea (skaičiau, kad sausiem plaukam tinka). Plaukai dar neišdžiūvo, tai teturiu pirminį atsiliepimą - labai sunkiai tepasi ant plaukų, kiek dedu, tiek negana, nes nuteka geltonai žalsvas vandenėlis, tai vidutinio ilgio plaukams reiktų 30-50ml. doh.gif Kad ir koks stebuklas būtų išdžiuvus galvai (nors nesitikiu), manau, kad neverta žaist gaminant plaukų kondicionierių.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 30, 19:54)
Dažau Sante dažais. Spalva gaunasi graži, plaukams nekenkia, bet greitai nusiplauna.
Jau išbandžiau. Dėjau morkų fitolio šiek tiek, jojobos ir avokado, rozmarinų hidrolato, pantenolio, apelsinų ir pelargonijų ea (skaičiau, kad sausiem plaukam tinka). Plaukai dar neišdžiūvo, tai teturiu pirminį atsiliepimą - labai sunkiai tepasi ant plaukų, kiek dedu, tiek negana, nes nuteka geltonai žalsvas vandenėlis, tai vidutinio ilgio plaukams reiktų 30-50ml. doh.gif Kad ir koks stebuklas būtų išdžiuvus galvai (nors nesitikiu), manau, kad neverta žaist gaminant plaukų kondicionierių.

O tai tu tik tiesiog ismaisei ir viskas? Emulsiklio nenaudojai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 30, 20:58)
O tai tu tik tiesiog ismaisei ir viskas? Emulsiklio nenaudojai?  smile.gif

Žinoma naudojau, gaminau kaip paprastą kremą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 03 30, 20:42)
As irgi jungiuosi prie klausimo  4u.gif  Uzsisakiau riesutmedzio milteliu - eksperimentuosiu su savo 100 metu nedazytais plaukais  biggrin.gif Man taip pat idomus bandziusiuju atsiliepimai  ax.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 30, 20:54)

Aš mamai noriu dažus nupirkt. Žila žila ji jau smile.gif Dabar dažosi gan tamsiai, tai variantas "tepu šokoladinę spalva, o gaunasi auksinė" - netinka. Neis rudais galais ir auksinėm šaknim į darbą biggrin.gif

FruitSalad - jaučiu apie žilų plaukų nudažymą nieko nepasakysit?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 30, 19:59)
Žinoma naudojau, gaminau kaip paprastą kremą. smile.gif

Jis tau skystas gavosi ir tekejo nuo plauku, ar taip supratau? smile.gif O koki emulsikli naudojai? 4u.gif
Atsakyti
pasidariau purskaliuka plaukams: vandenelis, fitokeratinai, glicerinas ir pantenolis.
isdziuve plaukai kaip cukrum istepti doh.gif blink.gif du kartus bandziau gamintis purskaal: pirmaji karta, manau, padauginau pantenolio. antraji - stengiausia pagal proporcijas: i 50 ml talpos buetliuka, pantenolio iki 5 proc, fitokeratinai iki 10 proc, glicerino lasiuka.
nu ka padariau ne taip ? tikriausiai apsiskaiciavau. Kiek jus dedat fitokeratinu ir pantenolio ?
as labai nortiu nenuskalaujamo spriemones plaukams: kaip apsaugos, kad lengvai sukuotusi, blizgetu. gal is vis ne to tikiuosi is tokio savo gamybos purskalo ? g.gif

aciu labai kas paaiskins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 30, 21:19)
pasidariau purskaliuka plaukams: vandenelis, fitokeratinai, glicerinas ir pantenolis.
isdziuve plaukai kaip cukrum istepti  doh.gif  blink.gif du kartus bandziau gamintis purskaal: pirmaji karta, manau, padauginau pantenolio. antraji - stengiausia pagal proporcijas: i 50 ml talpos buetliuka, pantenolio iki 5 proc, fitokeratinai iki 10 proc, glicerino lasiuka.
nu ka padariau ne taip ? tikriausiai apsiskaiciavau. Kiek jus dedat fitokeratinu ir pantenolio ?
as labai nortiu nenuskalaujamo spriemones plaukams: kaip apsaugos, kad lengvai sukuotusi, blizgetu. gal is vis ne to tikiuosi is tokio savo gamybos purskalo ?  g.gif

aciu labai kas paaiskins  4u.gif

Įtariu fitokeratinus smile.gif Aš jį labai mažai į kaukę įdėjau (tiksliau, į aliejų), ir sulipo plaukai, lyg sausi pasidarė. Bet nepabijojau miegot su jais - ryte puikiai išsiplovė ir normaliai galva atrodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 03 30, 17:53)
Kątik bendravom? rolleyes.gif

taip, prisibendravom biggrin.gif Abi viena kitos iš balso nepažinom, tai jau turtingos būsim bigsmile.gif

pepke, nusipirkau ožkų šampūną - visą 250 ml butelį wub.gif Tiek Vergine prisijuokė: skambinausi, aiškinausi, kam nuolaida, tada kur važiuoti - į Madą ar Panoramą, o mano mylimiausio šampūno apskritai miniukuose gi nebūna lotuliukas.gif Gerai, kad į Madą ir nevažiavau

eko gaida vistik apšvietė mano pasirinkimą - nutariau pirkti didelį šampūną su viena plastmase, nei mažus su keturiom ax.gif

QUOTE(Maserati @ 2010 03 30, 18:19)
Merginos, ar glicerina i sampuna reikia supilti ir palikti ji taip (nepages sampunas,jei jis ne eko?) ar pries plovimus maisyti?

neturėtų jis gesti, tik nepadaugink, geriau mažiau negu daugiau. Kad ir kokie būtų tavo plaukai, vistiek nesinorės, kad glicerino perteklius juos suriebintų mirksiukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 30, 18:53)
brangus jie ten, tie aktyvus komponentai. nebent kooperuotis gal..  biggrin.gif

nu butinai pabandyk smile.gif taigi nedaug muilo reikia, jei per puse su vandeniu skiest.

pagerinti muila priedais (glicerinu, aloe, medum ir pan), sutirstint ir paziuret, kas gausis smile.gif

o iš AZ ne labiau apsimokėtų? Nors UK irgi reik surinkt 59 eurus nemokamam siuntimui doh.gif

man gaila.. Nedaug turiu, iš kur paskui imsiu gero skysto patikimo muilo savo pylingams? blush2.gif

kuo sutirštint muilą??

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 30, 18:55)
žinok, blizgesio plaukai neteko pradėjus plauti būtent Logona bambus šampūnu

prieš išmetant šampūną gal pabandyk plaukus po plovimo acto tirpalu perskalauti?

QUOTE(bituteba @ 2010 03 30, 20:19)
isdziuve plaukai kaip cukrum istepti  doh.gif

man atrodo, kad per daug dėti visus tris iš karto. Arba jeigu jau dėti visus tris, tai ne maksimumą procentų, o žymiai mažiau kiekvieno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 30, 19:55)
žinok, blizgesio plaukai neteko pradėjus plauti būtent Logona bambus šampūnu blush2.gif iki tol nebuvo idealūs, bet ne tokie apgailėtini kaip dabar rolleyes.gif šiaip pagalvočiau, gal tikrai netinkamas šampūnas, bet vis stabdo tai, kad daugiau jokių blogumų ir nėra, o visgi ekologiškas daiktas....

Tai ekologiškų daiktų ir daugiau yra, ne tik šis wink.gif Tikrai pabandyčiau kitą kokį ekologišką šampūną, tuo labiau, jei blizgesio neteko būtent naudojant šį smile.gif Ir būtinas balzamas tokiu atveju, taip pat kaukės.
Papildyta:
Tiesa, kažkas prašė atsiliepimų apie Sante plaukų vašką smile.gif
Jau kelis kartus bandžiau. Na, visų pirma negaliu jo atsiuostyti, toks saldus nuostabus kvapas wub.gif
Antra, nelabai jis man vaškas išvis biggrin.gif Vašką įsivaizdavau šiek tiek lipnesnį, o šitas tokios konsistencijos kaip kūno sviestas būtų - kietas, bet ant šiltų pirštų tuoj tirpsta. Pirmu numeriu eina kokosų aliejus, ir tai jaučiasi smile.gif Suteikia plaukams blizgesio (prie šaknų turbūt geriau atsargiai, nes pariebaluos - visgi aliejų daug ten). Šiaip sakyčiau, tai labiau priemonė blizgesiui suteikti, nei kad vaškas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 30 kovo 2010 - 21:01