QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 16:12)
Mūsų org-mas gamina HA rūgštį, tik su amžiumi vis mažiau..tai ir prisideda prie raukštlių formavimosi. Ir jei 'vidus' hialurono r. negaus, tai iš išorės - nepadės, neprasiskverbia tiek
O kaip vidus gali gauti hialurono
?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 16:43)
Aha, aš iš jų irgi gavus - ir mėginukų, ir rankšluostėlį
Ir atveža patys.
O kas ten gero pas juos tinklapy, ka perki is ten?
QUOTE(etamo21 @ 2010 04 01, 18:36)
aliejai maitina pagrinde, o mano odai reikia drekinimo, todel dedu glicerina. oda jaucias komfortiskiau ir tiek, o jei jums gerai ir be jo, reiskia nereikia. cia kiekvienai odai pagal poreikius
glicerinas netirpus aliejuje, bet delne sumaisius su aliejumi tepasi neblogai, pasiskirsto vistiek gerai. man patinka
Labai gerai sugalvojei sumaisyt delne
Dabar galvoju tepant alieju ant plauku (kauke tipo) gerai butu idet to glicerino
Ko jus cia taip ant Rasmos
? Jos zinios tikrai dideles ir naudingos. Daznai paraso, kad kitoms padet ar suprast. O kad be cacki pacacki tai tokia zmogaus natura, skuba, bega, lekia per gyvenima, kaip supratau
O aplamai, mandagumas pagirtinas zmogaus bruozas. Mano mazoji 2.5 metu visada pasakys aciu, prasau, jai tas jau i krauja iauge tiesiog, nes visu pirma as jei ko prasau jos, pasakau, prasau paduok ar aciu kad ta ar ana padarei. Nepatinka kai vaikai kaip parseliai isvis nemandagus, su tevais nepagarbiai elgiasi ir panasiai. As jau cia i pievas
. Sorry uz off'topic