Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 17:13)
manau, kad čia tas ekstraktas kaltas  doh.gif

g.gif na keistai jus čia su to ekstraktu ,,draugaujat'', turiu ir aš parsisiuntus, aš jo dėjau į hirolatą - viskas puikiai, dar dėjau į vandens fazę kai gaminau sau ir mamai kremus-vėlgi jokio veido ,,apvėlimo'' nejaučiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 18:06)
papasakosiu, ką ruošiuosi daryti tongue.gif Kol kas tik žinau, kad darysiu kremą naudodama abrikosų aliejaus pagrindą. Į naktinį eis AHA rūgštis, į rytinį - morkų ekstraktas, šaltalankių aliejus. Dėl kitų ingredientų neapsisprendžiau, reikia grįžti namo ir atsargas susižiūrėti smile.gif

kartais paberia jos odą, bet šiaip tai nėra ypač problematiška. Dabar ten kažkokių giluminių problemų iškilo   doh.gif Įdomiausia, kad kai išsitraukė mano kažkada jai darytą kremą ir ėmė juo teptis, situacija pasitaisė smile.gif

blush2.gif Sunku man, būnant jaunikle, "tujinti" nepažįstamus žmones biggrin.gif 4u.gif
Aš tai nesistebiu, kad tavo, biggrin.gif pačios, gamintas kremas padeda, juk ir ingredientai parinkti pagal poreikius ir su meile, šiluma daryta...
Aš tai jau nebežinau, ką daryti man su savo oda. Rimtai nusipirksiu tos rūgšties ir visą veidą "mozosiu" su ja, tegul išgraužia viską man doh.gif
Visi žandai, nusėti raudonom dėmelėm, nuo giluminių spuogų, nors aš jų neliečiu, "neariu" ir iš kur jos atsiranda, biesas žino.

Praeitą kartą sakei, kad man gali būti alergija kažkokia, nes raudonų taškelių prie akių, vokų buvo- tai įtariu, kad nuo šlamučių hidr. Šiaip visam veidui jis - gėris, bet va, kur jautresnė oda, tai netinka. Pasipurškaliojau pora dienų dabar su levandų, dumblių hidr., tai lyg pranyko visi negerumai...

Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 04 01, 14:42)
pala pala, jau antra karta fiksuoju, kad i ersketroziu al dedi glicerino  g.gif ? suprantu, glicerinas - drekinanti priemone ir t.t., bet kam ji pilti i alieju ? ar aliejus pats savaime nepakankamai drekina ? ar cia tau taip, ar apskritai alieju patartina dar glicerinu praturtinti ?  g.gif  kazkaip keistai man  g.gif vel nesuprantu kazko. nes as irgi naudoju ersketroziu, dar ji pagerinus morku fitoliu - tai esu patenkinta labai. ir turiu glicerino, bet kazkaip nekyla man atrodo i toki natur produkta pilti glicerina ? ir kam ? tamstos, prasom paaiskinkit  blush2.gif  4u.gif

aliejai maitina pagrinde, o mano odai reikia drekinimo, todel dedu glicerina. oda jaucias komfortiskiau ir tiek, o jei jums gerai ir be jo, reiskia nereikia. cia kiekvienai odai pagal poreikius smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 15:44)
o glicerinas argi tirpsta arba susimaiso aliejuje??

glicerinas netirpus aliejuje, bet delne sumaisius su aliejumi tepasi neblogai, pasiskirsto vistiek gerai. man patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 13:47)
bituteba, aliejai daugiausiai maitina, o ne drėkina. Be to, yra atvejų ir nemažai, kai odoms labiau ne maitinimo, o drėkinimo reikia, iš čia ir atsiranda visokie aliejų pagerinimai glicerinu;) Jeigu tau puikiai tinka tavasis variantas, tai info apie gliceriną gali tiesiog pasidėti ateičiai, jei kada prireiktų  4u.gif

aaaa, aisku, aciu labai 4u.gif
tai tuomet pakaitomis, naudosiu koki krema drekinanti ir aliejus smile.gif
bet kita vertus, jei tepu alieju ant supurkstos hidrolatu odos, tai kaip suprantu kartu ir drekinimas suteikiamas bigsmile.gif nes dar siaip papurskineju hidrolatu

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 18:04)
Aišku viską, aš gi apie injekcijas rašiau smile.gif
Tai pasikarti turbūt, kad žinai ir ginkdie nepasakyti biggrin.gif
Nė vienam žmogui nesudaromos kliūtys visą gyvenimą tobulėti ir daug žinoti.
Taip aš esu labai tiesmuka ir pasakau tiesmukai - hialuronas nepajėgus padaryti nejaudrų raumenį.
Ir mano bendravimo stilius arba priimtinas, arba ne - kitaip nebus.
"Nejuokink" ir "nenusišnekėk" - normalūs, kalboje vartojami žodžiai. Gal pati esat per jautri, kad jums prie kiekvieno žodžio po bijūną pridėti reikia? g.gif

Antrinu Divai
Tiesiog žmonėms nesvetimi tokie dalykai kaip kultūra, mandagumas. Jau yra žmonių, pabėgusių nuo tokio bendravimo būdo (ne nuo jūsų asmeniškai) iš forumo.
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 04 01, 20:18)
Tiesiog žmonėms nesvetimi tokie dalykai kaip kultūra, mandagumas. Jau yra žmonių, pabėgusių nuo tokio bendravimo būdo (ne nuo jūsų asmeniškai) iš forumo.
Nejuokinkit - čia nekultūringa ir nemandagu? g.gif

Mano grubumas yra mano asmenybės dalis, taip jau nutiko. Augau Žemaitijoje ir realiai bendrauju daugiausia su žmonėmis neturinčiais laiko cackoms-pacackoms, tik trumpai ir aiškiai. Nebūčiau tiek pasiekusi, nė mokslų baigusi, jei po dėstytojo 'ar šiki, ar kalbi - viens ir tas pats', kai nusišnekėjau, būčiau griebusis už širdies ir metusi studijas.

Aš gyvenu ne stikliniame pasaulyje su krištolinėmis figūrėlėmis, o realiame gyvenime. Tad priimu žmones tokius, kokie jie yra - neprimesdama savo bendravimo taisyklių. Sutinku visokių žmonių, nesitikiu nieko ir gaunu be galo daug iš visų. Tame ir paradoksas smile.gif

Aš nuolat mokausi ir savo žinias vertinu, ir gyvenime - brangiai parduodu. Ir jei kažką labai erzina mano asaba - reik forumo 'ignoro' f-ją jungti. Galiu tik paguosti, nesu ta išrinktoji, nesu ta iš 2-3, kurios žino viską biggrin.gif Esu visiška analfabetė geografiniais, istoriniais, politiniais, meno ir muzikos (gerai pagalvojus, tai dar ir daugiau sričių neišmanau..) klausimais. Čia mane pralenktų tuo besidomintis pirmokas biggrin.gif Tokiose diskusijose tyliu pagarbiai išsižiojusi ir suraukusi 'nesakysiu ką' biggrin.gif

Ačiū už dėmesį 4u.gif
Diva gali grįžti drąsiai - retas svečias aš čia, ačiū Dievui biggrin.gif

Vitulka, balionas už off topic'us - nesusilaikiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 01 balandžio 2010 - 20:29
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 16:12)
Mūsų org-mas gamina HA rūgštį, tik su amžiumi vis mažiau..tai ir prisideda prie raukštlių formavimosi. Ir jei 'vidus' hialurono r. negaus, tai iš išorės - nepadės, neprasiskverbia tiek cool.gif

O kaip vidus gali gauti hialurono bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ?

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 16:43)
Aha, aš iš jų irgi gavus - ir mėginukų, ir rankšluostėlį  biggrin.gif Ir atveža patys.

O kas ten gero pas juos tinklapy, ka perki is ten?

QUOTE(etamo21 @ 2010 04 01, 18:36)
aliejai maitina pagrinde, o mano odai reikia drekinimo, todel dedu glicerina. oda jaucias komfortiskiau ir tiek, o jei jums gerai ir be jo, reiskia nereikia. cia kiekvienai odai pagal poreikius  smile.gif
glicerinas netirpus aliejuje, bet delne sumaisius su aliejumi tepasi neblogai, pasiskirsto vistiek gerai. man patinka  drinks_cheers.gif

Labai gerai sugalvojei sumaisyt delne thumbup.gif
Dabar galvoju tepant alieju ant plauku (kauke tipo) gerai butu idet to glicerino thumbup.gif

Ko jus cia taip ant Rasmos ax.gif ? Jos zinios tikrai dideles ir naudingos. Daznai paraso, kad kitoms padet ar suprast. O kad be cacki pacacki tai tokia zmogaus natura, skuba, bega, lekia per gyvenima, kaip supratau rolleyes.gif
O aplamai, mandagumas pagirtinas zmogaus bruozas. Mano mazoji 2.5 metu visada pasakys aciu, prasau, jai tas jau i krauja iauge tiesiog, nes visu pirma as jei ko prasau jos, pasakau, prasau paduok ar aciu kad ta ar ana padarei. Nepatinka kai vaikai kaip parseliai isvis nemandagus, su tevais nepagarbiai elgiasi ir panasiai. As jau cia i pievas doh.gif . Sorry uz off'topic tongue.gif
Atsakyti
gal patarsit?kaip isigydyti nuospaudas?zinau, avalyne turi but kokybiska, bet kazkada apie tai negalvojau, buvau uzsispyrusi ozka (paauglyste) ir uzsimaniau bateliu ant kulnu ir turiu jau nuo kokios 8 klases nuospauda tokia kieta ant pado, o mokykla jau senokai baigiau doh.gif o dar daba maziukas man bevardi pritrine ir irgi kieta nuospauda, nors vaikstau beveik visada be kulniuku, retai uzsidedu.kaip man jas panaikinti?nes ir skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 01, 22:18)
gal patarsit?kaip isigydyti nuospaudas?zinau, avalyne turi but kokybiska, bet kazkada apie tai negalvojau, buvau uzsispyrusi ozka (paauglyste) ir uzsimaniau bateliu ant kulnu ir turiu jau nuo kokios 8 klases nuospauda tokia kieta ant pado, o mokykla jau senokai baigiau doh.gif  o dar daba maziukas man bevardi pritrine ir irgi kieta nuospauda, nors vaikstau beveik visada be kulniuku, retai uzsidedu.kaip man jas panaikinti?nes ir skauda doh.gif

Jei ne nat. priemonėm, tai aš nuospaudas išsigydžiau tokiais pleistriukais, kurių vaistinėj yra. Pirkau ir pigesnius ir brangesnius, bet man pigesni labiau patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 01, 22:17)
O kas ten gero pas juos tinklapy, ka perki is ten?

Jie Acorelle šiaip nemažai turi, kitų tai nebandžiau.
Šįkart pirkau Acorelle rožių dezodorantą - surizikavau pabandyti. Bet turiu blogą nuojautą, kad nepripratinsiu aš savęs prie jų... Nors šis buvo labai išgirtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 21:45)
Čia paskutiniu metu nesusilaikymas įprasta... hihihi.gif

Tai aš į tą kompaniją puikiai įsijungiau biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 01, 22:17)
1) O kaip vidus gali gauti hialurono  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ?
2) tokia zmogaus natura, skuba, bega, lekia per gyvenima, kaip supratau rolleyes.gif
3) O aplamai, mandagumas pagirtinas zmogaus bruozas.

1) Jaunas žmogus ir pats 'gamina' kasdien.. Bet org-me esančios hialurono rūgšties kasdien suyra ne taip ir mažai - maždaug trečdalis viso kiekio ir tiek pat būna pagaminama. Kai su amžiumi tas procesas silpnėja, pradedame jausti..jaučia mūsų sąnariai, mūsų oda...
Vidus gai gauti hialurono rūgšties ir papildomai, pvz. yra maisto papildai (hialurono r. tabletės, kapsulės). Kad matytųsi poveikis, reikia bent 50 miligramų per dieną suvartoti (palyginimui - vid. svorio žmogaus org-me šios rūgšties būna apie 10-15 g., gana daug palyginus su maisto papilduose esančiu 'mizernu' kiekiu). Labai nepigūs tie papildai ir tikrai bus girdėti, pvz. Biocell, Supra Dermal..
Pati aš jokių maisto papildų nenaudoju, nes dar nejaučiu poreikio, bet savo mamai esu dovanojusi 'Vivania', nes jose yra geriausias kiekis hialurono ir šiaip Skandinavų maisto papildais - pasitikiu labiausiai ax.gif : http://www.vaistai.l...chword=Moterims
Mamai buvo thumbup.gif , labai jos amžiui odelė atsigavo..

2) taip, esat teisi ax.gif

3) nejaučiu, kad būčiau nemandagi, matyt mano bėda rolleyes.gif Realiame gyvenime net nesu girdėjusi tokio priekaišto, o forume dažnai viskas iškreiptai atrodo smile.gif
Atsakyti
čia man iškilo toks klausimas - kaip kvepia sviestmedis? g.gif

paskutinį kartą mano įsigytas man kvepia, (ar gal smirda biggrin.gif )rūkytais lašiniais g.gif
Anksčiau turėtas taip nekvepėjo smile.gif
Atsakyti