Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(adrija @ 2010 04 01, 17:18)
O tai šita haliurono rūgštis,kur nusipirkau, yra kitokia,kaip dedama į mūsų tuos baisiuosius kremus?
Ir tuo pačiu,kiek jūs jos dėjote į 30 ml. kremuką? biggrin.gif Ten lentelėje rašo,kad 0.01g.,tai jūs svėrėte,ar tiesiog taip nuo akies kažkiek... ax.gif
Papildyta:
Eina sau doh.gif Tai geriau Q10 būčia ėmus verysad.gif
O ne ,tai badysiuosi lotuliukas.gif

Badykis lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tik kai kalbesi zinok, nejudes niekas - busi kaip vaskine.As negaliu i savo drauge ziuret doh.gif - prisileidus prie akiu- nu mumija!! Vaskine figura!! biggrin.gif
As neturiu jo biggrin.gif , tai negaliu komentuoti kiek deti jo reikia, nesidomejau.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 17:21)
Badykis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  , tik kai kalbesi zinok, nejudes niekas - busi kaip vaskine.As negaliu i savo drauge ziuret  doh.gif - prisileidus prie akiu- nu mumija!! Vaskine figura!!  biggrin.gif
As neturiu jo biggrin.gif , tai negaliu komentuoti kiek deti jo reikia, nesidomejau.

Eina sau. doh.gif
Nu ką,kad jau nusipirkau tai reiks naudot.Kažkokia tai forma lotuliukas.gif Pradžiai tepsiu,jei nepadės-suvalgysiu lotuliukas.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 17:21)
kai kalbesi zinok, nejudes niekas - busi kaip vaskine.As negaliu i savo drauge ziuret  doh.gif - prisileidus prie akiu- nu mumija!! Vaskine figura!!  biggrin.gif

Prie akių su hialuronu? g.gif Nesistebiu tada.
Hialurono užpildas prie akių gali būti naudojamas vieninteliu atveju - "pykčio raukšlei" tarp antakių - kitu atveju tiesiog netinka..ir kas suleido kitur 'prie akių' - visiškas idiotas cool.gif Mimikos raukšlelėms apie akis tinka tik botoksas..ir jei raumuo veide nejuda, tai tikrai leistas ne hialuronas, o botoksas smile.gif Hialuronu pildo tik gilias "nosies-lūpų" raukšles, keičia lūpų apimtį, odos defektus užlygina...
Ir labai gaila, kad jis toks neuniversalus verysad.gif , nes atrodo labai labai natūraliai ir nekeičia gebėjimo reikšti emocijas biggrin.gif T.y. tikrai jokios 'vaškinės' išvaizdos schmoll.gif
Papildyta:
Visi hialurono r. injekcijų ('raukšlių užpildų') atvejai:

user posted image

Tik tarp akių ir tai visiškai neišlygina, nes kitaip matytųsi kaip patinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 01 balandžio 2010 - 16:37
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 17:34)
Prie akių su hialuronu?  g.gif Nesistebiu tada.
Hialurono užpildas prie akių gali būti naudojamas vieninteliu atveju - "pykčio raukšlei" tarp antakių - kitu atveju tiesiog netinka..ir kas suleido kitur 'prie akių' - visiškas idiotas cool.gif Mimikos raukšlelėms apie akis tinka tik botoksas..ir jei raumuo veide nejuda, tai tikrai leistas ne hialuronas, o botoksas smile.gif Hialuronu pildo tik gilias "nosies-lūpų" raukšles, keičia lūpų apimtį, odos defektus užlygina...
Ir labai gaila, kad jis toks neuniversalus verysad.gif , nes atrodo labai labai natūraliai ir nekeičia gebėjimo reikšti emocijas biggrin.gif T.y. tikrai jokios 'vaškinės' išvaizdos schmoll.gif

Daro tikrai aplink akis- jos vadinosi "zasu kojelems ", taciau leido ir soniau mirksiukas.gif
O del vaskines- na, ji sako,kad nieko nesimato ir net vyras nemato- nu as matau rolleyes.gif , ir man ji vaskine! Gal tik taip man, nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 balandžio 2010 - 16:44
O va botoksas padaro žmogų be praeities, be patirties ir be jausmų... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 04 01, 16:50)
as tai pirkau www.lacrima.lt, kaina tokia pati kaip parduotuvej, bet pristatymas nemokamas, taip pat prideda daug visokiu kitos eko.kosmetikos meginuku.  4u.gif

Aha, aš iš jų irgi gavus - ir mėginukų, ir rankšluostėlį biggrin.gif Ir atveža patys.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 17:40)
Daro tikrai aplink akis- jos vadinosi "zasu kojelems ", taciau leido ir soniau  mirksiukas.gif

Darosi, bet tik ne hialuronu schmoll.gif Joks profesionalus plastikos chirurgas 'žasų kojelėms' neleis hialurono, nejuokaukit biggrin.gif Jei tokį kur rasit - bėkit neatsisukdamos.

Botoksu lygina, vienareikšmiškai. Ir botoksas paralyžuoja raumenines skaidulas, todėl ir nejudrus veidas tose vietose.

Va kaip atrodo botokso veikimas:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tai čia dabar tuo haliuronu aš galėsiu visur teptis?Ar tik tarpuakį? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 17:45)
Darosi, bet tik ne hialuronu schmoll.gif Joks profesionalus plastikos chirurgas 'žasų kojelėms' neleis hialurono, nejuokaukit biggrin.gif Jei tokį kur rasit - bėkit neatsisukdamos.

Zinot, tikrai kartais atrodo, kad "ant" viso forumo yra tik kokios 2-3 viska zinancios doh.gif .Visi kiti- menkystos nieko nesuprantancios ! Nejuokink, juokink- nenusisnekek, snekek - idomiai cia. Jau as kantri, bet tikrai - nu kiek galima tik vienai viska zinoti doh.gif

http://www.lazerinek...ties-injekcijos

verysad.gif einu is cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 balandžio 2010 - 16:50
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 14:42)
aš dabar ruošiuosi sesei daryti kremą su rūgštim, nes vargšė prisižaidė su Rasom ir Margaritom, tai nakčiai tikrai darysiu rūgštinį, kad gydytų. Kol kas man tai paveikiausia priemonė, šaunanti į galvą smile.gif O rytui tada kažką kitko mąstysiu smile.gif

Papasakokit, ką ruošiatės daryti... ax.gif Gal sesės oda probleminė, beriama? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 04 01, 17:47)
Tai čia dabar tuo  haliuronu aš galėsiu visur teptis?Ar tik tarpuakį? lotuliukas.gif

Aišku viską, aš gi apie injekcijas rašiau smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 17:50)
Zinot, tikrai kartais atrodo, kad "ant" viso forumo yra tik kokios 2-3 viska zinancios doh.gif .Visi kiti- menkystos nieko nesuprantancios ! Nejuokink, juokink- nenusisnekek, snekek - idomiai cia. Jau as kantri, bet tikrai - nu kiek galima tik vienai viska zinoti doh.gif

Tai pasikarti turbūt, kad žinai ir ginkdie nepasakyti biggrin.gif
Nė vienam žmogui nesudaromos kliūtys visą gyvenimą tobulėti ir daug žinoti.
Taip aš esu labai tiesmuka ir pasakau tiesmukai - hialuronas nepajėgus padaryti nejaudrų raumenį.
Ir mano bendravimo stilius arba priimtinas, arba ne - kitaip nebus.
"Nejuokink" ir "nenusišnekėk" - normalūs, kalboje vartojami žodžiai. Gal pati esat per jautri, kad jums prie kiekvieno žodžio po bijūną pridėti reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 01, 16:56)
Papasakokit, ką ruošiatės daryti...  ax.gif  Gal sesės oda probleminė, beriama?  blush2.gif

papasakosiu, ką ruošiuosi daryti tongue.gif Kol kas tik žinau, kad darysiu kremą naudodama abrikosų aliejaus pagrindą. Į naktinį eis AHA rūgštis, į rytinį - morkų ekstraktas, šaltalankių aliejus. Dėl kitų ingredientų neapsisprendžiau, reikia grįžti namo ir atsargas susižiūrėti smile.gif

kartais paberia jos odą, bet šiaip tai nėra ypač problematiška. Dabar ten kažkokių giluminių problemų iškilo doh.gif Įdomiausia, kad kai išsitraukė mano kažkada jai darytą kremą ir ėmė juo teptis, situacija pasitaisė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 01 balandžio 2010 - 17:09