Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 14:44)
Satura, o kaip cia as likau be AHA rugsties??? g.gif nejau neuzsisakiau doh.gif tigi ir man jos labai reikia dabar jau  lotuliukas.gif

tikrai jos neėmei, bet tau jos ir nereikia su tokia oda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 15:47)
Dabar jau darau taip( po ilgu bandymu ir kankinimusi biggrin.gif ) - pilu kondicionieriaus i delna, na - mano plaukai ilgi sakykim, beveik iki juosmens -  tai taip i delna nemazai ir 2 lasus silko! Pamakaluoju delne ir prisiteplioju  biggrin.gif .Si karta silikono

a, as maniau, kad i sampuna pili. O sante kondicionieriaus sakei nemazai i sauja isipili, bet juk jis labai skalsus, jei ant labai slapiu plauku tai itin mazai reikia, be to as tik galus arba per puse plauko makaluoju sante kondic. plaukus, tai ir silko gautu tik galai reiskia? o kazi kur geriau, i kondic. ar i sampuna? bet sampuna isplauni tai ir silkus nuplauni du kartus, nes juk dar po kondic. skalauji galva. Kaip cia gudriau padaryti, kad silko poveikis liktu ant plauku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 01, 15:39)
Kazkaip praleidau, kur tas priemones perkat?

as tai pirkau www.lacrima.lt, kaina tokia pati kaip parduotuvej, bet pristatymas nemokamas, taip pat prideda daug visokiu kitos eko.kosmetikos meginuku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 16:45)
a, as maniau, kad i sampuna pili.  O sante kondicionieriaus sakei nemazai i sauja isipili, bet juk jis labai skalsus, jei ant labai slapiu plauku tai itin mazai reikia, be to as tik galus arba per puse plauko makaluoju sante kondic. plaukus, tai ir silko gautu tik galai reiskia? o kazi kur geriau, i kondic. ar i sampuna? bet sampuna isplauni tai ir silkus nuplauni du kartus, nes juk dar po kondic. skalauji galva. Kaip cia gudriau padaryti, kad silko poveikis liktu ant plauku? smile.gif

Buteliukas sampuno, i kuri buvau palasinus silko , jau baigesi mano. Dabar naujas butelaitis sampuno, tai nezinau, nelasinau. Manau, kad uzteks i kondicionieriu, kad nebutu per daug.
Del Sante- zinau kad mazai reikia, ale man patinka daugiau pasitept- as tik saknu nelieciu, per virsugalvi perbraukiu vos, o jau nuo kaklo tai per visa ilgi istepu rolleyes.gif
As manau siaip i kondicionieriaus naudojama dali( jei mazai tepates) - 1 lasas silko.Manau uztektu .O toliau kaip ir viskas- bandymu keliu smile.gif

Atsakyti
O aš va iš AZ tos haliurono rūgšties užsisakiau.Ir dabar misliju,kažin ji tikrai nepavojinga,nepasidarysiu savo odai su ja bėdos? g.gif Kaži nebus taip,kad raukšlės su kaupsu prisidaugins,kaip baigsiu jį naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 04 01, 17:01)
O aš va iš AZ tos haliurono rūgšties užsisakiau.Ir dabar misliju,kažin ji tikrai nepavojinga,nepasidarysiu savo odai su ja bėdos? g.gif Kaži nebus taip,kad raukšlės su kaupsu prisidaugins,kaip baigsiu jį naudoti? g.gif

Na gal jau ne biggrin.gif ! Man baisiausia yra kai sintetinius kremus naudojant nuo rauksliu , panaudojus jos pagileja doh.gif - net pati esu tai patyrusi..
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 14:04)
ar jau išbandei, kad taip drąsiai?  biggrin.gif

jap biggrin.gif tik va perkaicius tavo posta kad jis nedraugauja su aliejuku ir mastau ar cia tas mano kremas keistokas ar tikrai pasipurkus hidrolatu i kuri supyliau ta kieki (aciu tau) 4u.gif tas mano kremas veliasi, kazkaip labai sunkiai pasiskirsto, geriasi... kazi negi cia nuo agurku ekstrakto? g.gif kremuke yra alieju smile.gif
Atsakyti
Nidulia, manau akd i kondic geriau lasinti silka, tu ji bent jau keliom minutem ilgiau laikai ant plauku nei sampuna. O del kiekio, tai pritariu- bandykis pati bigsmile.gif as i 2-3 cm skesmens balzama (jei galiu taip issireikst) lasinu 2-3 lasiukus , tai bent jau jokio neigiamo poveikio nera 4u.gif
Atsakyti
'Paviršutiniškai' naudojama hialurono rūgštis tik drėkins odą, gydys mažas žaizdeles ir beje nustatyta, kad lygina tiek senus, tiek naujus randus. Bet va 'odos jaunumui' atkurti vartoti išoriškai HA rūgštį - nepakanka, tam reikalingos injekcijos. Kitaip tiesiog neveikia. Mūsų org-mas gamina HA rūgštį, tik su amžiumi vis mažiau..tai ir prisideda prie raukštlių formavimosi. Ir jei 'vidus' hialurono r. negaus, tai iš išorės - nepadės, neprasiskverbia tiek cool.gif Tad vartojimas raukšlėms labai įtakos nedarys rolleyes.gif Tačiau gali netikti - išoriškai vartojant gali sudirginti odą, reik individualiai žiūrėt kaip tinka..
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 01, 16:08)

manau, kad čia tas ekstraktas kaltas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 17:12)
'Paviršutiniškai' naudojama hialurono rūgštis tik drėkins odą, gydys mažas žaizdeles ir beje nustatyta, kad lygina tiek senus, tiek naujus randus. Bet va 'odos jaunumui' atkurti vartoti išoriškai HA rūgštį - nepakanka, tam reikalingos injekcijos. Kitaip tiesiog neveikia. Mūsų org-mas gamina HA rūgštį, tik su amžiumi vis mažiau..tai ir prisideda prie raukštlių formavimosi. Ir jei 'vidus' hialurono r. negaus, tai iš išorės - nepadės, neprasiskverbia tiek cool.gif Tad vartojimas raukšlėms labai įtakos nedarys rolleyes.gif Tačiau gali netikti - išoriškai vartojant gali sudirginti odą, reik individualiai žiūrėt kaip tinka..

drinks_cheers.gif rasiau jau kazkada tai apie hialurona-man teko dometis truputi- tai pritariu, kad nebent injekcijos duos norimo rezultato.
Kita vertus, nu nepamaisys ir ant virsaus tepamas- juk visko tepames kad oda butu grazesne, lygesne ir t.t Oda sudirginti gali bet kas- individualu labai-vienai hialuronas, kitai agurkai biggrin.gif , treciai hamameliai(man) ...
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 17:13)
manau, kad čia tas ekstraktas kaltas  doh.gif

doh.gif ot apsipirko moterys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 balandžio 2010 - 16:18
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 17:07)
Na gal jau ne biggrin.gif ! Man baisiausia yra kai sintetinius kremus naudojant nuo rauksliu , panaudojus jos pagileja  doh.gif - net pati esu tai patyrusi..

O tai šita haliurono rūgštis,kur nusipirkau, yra kitokia,kaip dedama į mūsų tuos baisiuosius kremus?
Ir tuo pačiu,kiek jūs jos dėjote į 30 ml. kremuką? biggrin.gif Ten lentelėje rašo,kad 0.01g.,tai jūs svėrėte,ar tiesiog taip nuo akies kažkiek... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 17:12)

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 17:16)
drinks_cheers.gif  rasiau jau kazkada tai apie hialurona-man teko dometis truputi- tai pritariu, kad nebent injekcijos duos norimo rezultato.
Kita vertus, nu nepamaisys ir ant virsaus tepamas- juk visko tepames kad oda butu grazesne, lygesne ir t.t

Eina sau doh.gif Tai geriau Q10 būčia ėmus verysad.gif
O ne ,tai badysiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti