QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 17:07)
Na gal jau ne
! Man baisiausia yra kai sintetinius kremus naudojant nuo rauksliu , panaudojus jos pagileja
- net pati esu tai patyrusi..
O tai šita haliurono rūgštis,kur nusipirkau, yra kitokia,kaip dedama į mūsų tuos baisiuosius kremus?
Ir tuo pačiu,kiek jūs jos dėjote į 30 ml. kremuką?
Ten lentelėje rašo,kad 0.01g.,tai jūs svėrėte,ar tiesiog taip nuo akies kažkiek...
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 17:12)
'Paviršutiniškai' naudojama hialurono rūgštis tik drėkins odą, gydys mažas žaizdeles ir beje nustatyta, kad lygina tiek senus, tiek naujus randus. Bet va 'odos jaunumui' atkurti vartoti išoriškai HA rūgštį - nepakanka, tam reikalingos injekcijos. Kitaip tiesiog neveikia. Mūsų org-mas gamina HA rūgštį, tik su amžiumi vis mažiau..tai ir prisideda prie raukštlių formavimosi. Ir jei 'vidus' hialurono r. negaus, tai iš išorės - nepadės, neprasiskverbia tiek
Tad vartojimas raukšlėms labai įtakos nedarys
Tačiau gali netikti - išoriškai vartojant gali sudirginti odą, reik individualiai žiūrėt kaip tinka..
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 17:16)
rasiau jau kazkada tai apie hialurona-man teko dometis truputi- tai pritariu, kad nebent injekcijos duos norimo rezultato.
Kita vertus, nu nepamaisys ir ant virsaus tepamas- juk visko tepames kad oda butu grazesne, lygesne ir t.t
Eina sau
Tai geriau Q10 būčia ėmus
O ne ,tai badysiuosi
Pats baisiausias košmaras: susitepti sumuštinį, įsipilti arbatos, atsinešti visa tai į lovą, susisupti į kaldrą ir pamiršti televizoriaus pultelį.