Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(etamo21 @ 2010 04 01, 11:33)
drekinima duoda smile.gif padauginus smarkiai, gali ir issausinti

pala pala, jau antra karta fiksuoju, kad i ersketroziu al dedi glicerino g.gif ? suprantu, glicerinas - drekinanti priemone ir t.t., bet kam ji pilti i alieju ? ar aliejus pats savaime nepakankamai drekina ? ar cia tau taip, ar apskritai alieju patartina dar glicerinu praturtinti ? g.gif kazkaip keistai man g.gif vel nesuprantu kazko. nes as irgi naudoju ersketroziu, dar ji pagerinus morku fitoliu - tai esu patenkinta labai. ir turiu glicerino, bet kazkaip nekyla man atrodo i toki natur produkta pilti glicerina ? ir kam ? tamstos, prasom paaiskinkit blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 14:34)
Galima smile.gif Aš po kiekvieno naudojimo, nuimu dozatorių, išardau ir šiltu vandeniu nuplaunu, tada vėl sudedu (nemėgstu visokių aptekėjusių, netvarkingų priemonių laikyti). Tada laisvai galima ir papildyti. Bet man dar to nereikėjo biggrin.gif
Aš palyginau abiejų naudojimą.

dekui, labai informatyvus atsiliepimas 4u.gif galvoju, kad gal verta inestuot i ta dozatoriu, o paskui ji papildyt ax.gif papirko ta pastaba del taupumo naudojant dozatoriu biggrin.gif
Atsakyti
bituteba, aliejai daugiausiai maitina, o ne drėkina. Be to, yra atvejų ir nemažai, kai odoms labiau ne maitinimo, o drėkinimo reikia, iš čia ir atsiranda visokie aliejų pagerinimai glicerinu;) Jeigu tau puikiai tinka tavasis variantas, tai info apie gliceriną gali tiesiog pasidėti ateičiai, jei kada prireiktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 14:34)
Su dozatorium labai tolygiai, labai greitai ir plonai tepasi, su mentele - nori nenori gaunasi ir storiau, nebent tos depiliacijos kasdienis reikalas ir labai 'atmušama' tam ranka.
Su dozatorium pirkau dar pernai, depiliacijas darau kas maždaug 2-3 sav. (rankų ir kojų), o dar nesibaigė. Man tiesiog taupiau ir patogiau, ir lengviau, ir paprasčiau, ir tvarkingiau. Kažkaip iš to indelio man greičiau suėjo smile.gif  O kaip kitoms - reikia išbandyti 4u.gif

Tikiu, kad teptųsi greičiau, o laiko taupymas dalykas rimtas... drinks_cheers.gif
Pala pala, tai kiek jau rankų ir kojų depiliacijų padaryta su tais 100 ml...? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 04 01, 14:43)
dekui, labai informatyvus atsiliepimas 4u.gif galvoju, kad gal verta inestuot i ta dozatoriu, o paskui ji papildyt ax.gif papirko ta pastaba del taupumo naudojant dozatoriu biggrin.gif

Va va, nebent tikrai tada nusipirkti tą dozatorių, o paskui jau pildymui ir indelis tiktų smile.gif
Gali būti, kad dar taupiau naudojasi, nes mentele vis tiek storiau išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 15:30)
Pala pala, tai kiek jau rankų ir kojų depiliacijų padaryta su tais 100 ml...?  blink.gif

Žinok tikrai nebe viena..nebesuskaičiuosiu..gal kokios 8 g.gif Ir dar likę geras trečdalis..aš tiesiog pakaitinu ilgėliau karšto vandens puode buteliuką (ilgiau nei parašyta cool.gif ) iki tiek, kad būtų labai skystas, bet nedegintų. Ir tada vienu prisėdimu (vienu pakaitinimu) nusipešu viską smile.gif

Bet aš nesu labai tankiai ir juodai apžėlusi biggrin.gif
Plaukeliai šviesūs, silpni, kur-ne-kur per ilgalaikes depiliacijas bedygsta biggrin.gif , tai man nereik keliskart kartoti vaško tepimo ir tikrai labai mažai tereikia..aš per 10 min. laisvai viską susitvarkau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 14:16)
Nu zinokit silkas  irgi padaro didelius plaukus  biggrin.gif

Divute, o kiek procentu ilasinti silko, kad butu pats tas?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 15:33)
Žinok tikrai nebe viena..nebesuskaičiuosiu..gal kokios 8 g.gif Ir dar likę geras trečdalis..aš tiesiog pakaitinu ilgėliau karšto vandens puode buteliuką (ilgiau nei parašyta cool.gif ) iki tiek, kad būtų labai skystas, bet nedegintų. Ir tada vienu prisėdimu (vienu pakaitinimu) nusipešu viską smile.gif

Bet aš nesu labai tankiai ir juodai apžėlusi biggrin.gif
Plaukeliai šviesūs, silpni, kur-ne-kur per ilgalaikes depiliacijas bedygsta biggrin.gif , tai man nereik keliskart kartoti vaško tepimo ir tikrai labai mažai tereikia..aš per 10 min. laisvai viską susitvarkau cool.gif

Kazkaip praleidau, kur tas priemones perkat?
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 01, 15:39)

Aš tai "Šeimos vaistinėje" 4u.gif (firma "Acorelle" - rytietiškas vaškas..iš cukraus).
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 01, 15:39)

Aš internetu pirkau iš lietuviškų puslapių. Kaina ta pati gaunasi, kaip supratau.
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 04 01, 14:42)
pala pala, jau antra karta fiksuoju, kad i ersketroziu al dedi glicerino  g.gif ? suprantu, glicerinas - drekinanti priemone ir t.t., bet kam ji pilti i alieju ? ar aliejus pats savaime nepakankamai drekina ? ar cia tau taip, ar apskritai alieju patartina

o glicerinas argi tirpsta arba susimaiso aliejuje??
Satura, o kaip cia as likau be AHA rugsties??? g.gif nejau neuzsisakiau doh.gif tigi ir man jos labai reikia dabar jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 01 balandžio 2010 - 14:45
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 15:39)
Divute, o kiek procentu ilasinti silko, kad butu pats tas?? smile.gif

Dabar jau darau taip( po ilgu bandymu ir kankinimusi biggrin.gif ) - pilu kondicionieriaus i delna, na - mano plaukai ilgi sakykim, beveik iki juosmens - tai taip i delna nemazai ir 2 lasus silko! Pamakaluoju delne ir prisiteplioju biggrin.gif .Si karta silikono nedejau nei ant sausu, nei ant slapiu - ziuriu tik silko poveiki .
Blizga plaukai, net daba paziurejau biggrin.gif , bet blizga ir be silko man nuo Sante kondicionieriaus doh.gif - vat apimtis- nu man atrodo tikrai padidina! As jauciu svori biggrin.gif !
Siaip pagalvojus, as ko gero per daug pilu, gal 1 laso gana g.gif tokiam kiekiui mazam..
Zodziu as dar zaidimuose, nesu iki galo uzsirasius- pilti tiek!! biggrin.gif 4u.gif
Del matematikos, procentiniu israisku ir kitu jusu skaiciavimu as pasiduodu blush2.gif - gerai mokiausiu jei kam uzklius biggrin.gif - taciau nezinau kaip parasyti dabar ta mano kieki ir jame silka procentais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 balandžio 2010 - 14:52
Su AHA rūgštele pavasarį reikėtų atsargiai..fotosensibilizuoja šiek tiek..reik vengti pavasarinės saulutės, o tai oda gali 'pigmentuotis'... nebe tas metas, geriausia naudoti žiemą ax.gif
Atsakyti