Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 01, 13:47)
nusikopinau. o tos bombos ka duoda? as niekad nebandziau, tai net nezinau (be to, kad labai grazu vonios kambary pasidet smile.gif). mano kelios drauges issideliojusios (bet tokias pirktines, sintetines). ir dovana labai grazi  thumbup.gif
[color=yellow] biggrin.gif  tikrai neturejau tokiu ketinimu smile.gif galvojau, taip paslaptingiau (idomiau) nei mano pacios foto, man atrodo  ax.gif

Minkstina, glotnina oda, atpalaiduoja, kvepia biggrin.gif ir t.t. Soda truputi atmirko, rugstele pagrauzia biggrin.gif .Siuos kai darai geriau labai nenusisluostyti- isigeria i oda aliejus, EA rolleyes.gif - nu tai tiek ir duoda...Snypscia, kvepia, aliejai plaukioja virsuje lotuliukas.gif , jei dar kokios medetkos, tai aplimpi visa lotuliukas.gif ....
Vonia paskui labai gerai sveisti- generaline iskart, jei koki karta ir patingejai issivalyti biggrin.gif
Juokauju- nu nera taip baisu - apsinesa truputi, nu isvalai ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 balandžio 2010 - 12:57

QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 13:40)
Konkrečiai šitas kur pirkot - 41 Lt su centais 4u.gif

Bet aš perku šitą: http://www.lacrima.l...ozatoriumi.html ir kaina apie 45 Lt.

"Šeimos vaistinė" man prie namų, tai perku ir Acorelle, ir Natura Siberica - nematau skirtumo kur pirkti cool.gif

Reiškia, kaina visur ta pati.
Bet tas, kur su dozatorium, tai gaugiau kaip dvigubai bragesnis blink.gif Anas 41 Lt. 250 ml., o čia 45 Lt. už 100 ml. g.gif Kuo jau jis toks geresnis? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 01, 13:48)
Įtariu, kad tuoj man bus "mirtis prei duonos kepalo". Nebežinau kurį imti  g.gif

Reikia palaukti Rasmos atsakymo, kuo tas dozatorius geriau. Nes man patogu su ta mentele visai buvo smile.gif O kainų skirtumas dvigubas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 balandžio 2010 - 16:23
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 01, 12:47)
jei jo likimas butu nekoks zinai kam pasiulyti mirksiukas.gif

ar jau išbandei, kad taip drąsiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 14:04)
ar jau išbandei, kad taip drąsiai?  biggrin.gif

Ir as mastau apie ji g.gif - viena tepti kaip ir nezinau ar gerai , o be to jokio poveikio nejauciu. Su aliejumi-riebalas gaunasi. Gal su kokiu rasulu kokiam plovikliui? Bet tai tada ka jis duos- jis suprantu kaip hidroglicerinas- turetu maitinti, drekinti ypac labai- ko nepastebejau. Ar bent jau tas rupuzes prilipusias naikintu nors!! I hidrolata as lasinau jo, bet tik i hamameliu, nuo kurio kaip pamenat man tino veidas...As kunui baigiu supurkt ji ax.gif , nenoriu ko tai ant veido ... Gal bandyti i kita hidrolata isilasinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 08:53)
kuo aš likau labai patenkinta, tai AHA rūgštimis iš AZ. Tikras gėris tinginčioms arba stokojančioms laiko  blush2.gif Ten tokia išgryninta rūgštelė - nei citrina, nei actas (laižiau biggrin.gif ). Daug mąstyt nereikia - įsilašini, kur reikia, ir lauk efekto  bigsmile.gif Man kartais reikia rūgštinės terapijos odai, todėl nutariau surizikuoti ir pasiteisino  thumbup.gif

bigsmile.gif as ir tokio prigriebiau bei ryziu proteinu, nes iskaiciau kad padidina plauku skersmeni bei padaro stiprius ir didelius (vertimas labai patiko biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 01, 14:14)
bigsmile.gif  as ir tokio prigriebiau bei ryziu proteinu, nes iskaiciau kad padidina plauku skersmeni  bei padaro stiprius ir didelius (vertimas labai patiko biggrin.gif )

Nu zinokit silkas irgi padaro didelius plaukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 balandžio 2010 - 13:16
Daddygirl, kas ten per skandalai su AO?

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 13:09)
Ir as mastau apie ji g.gif - viena tepti kaip ir nezinau ar gerai , o be to jokio poveikio nejauciu. Su aliejumi-riebalas gaunasi. Gal su kokiu rasulu kokiam plovikliui?

jeigu tau vienas nesausina, neapriebina, tai kas ten atsitiks nuo tų vienų agurkų? Netikiu, kad kažkas blogo smile.gif Galima ir kūnui gi panaudoti, į vonią. Jėėėėė bigsmile.gif Bus į vonią pas tėvus per Velykas thumbup.gif

aš apskritai kol kas darau išvadą, kad geriausias yra Monicos glicerinas - nei jis riebina, nei kokių dar nesąmonių prikuria. O kai koks pirktinis produktas iš kitur, dažnai nesusipratimas. Tokią glicerininę priemonę iš AO turiu, tai irgi klausimas, kur ją naudoti, nes visą veidą aptraukia. Bet va, buteliukas labai patinka, tai gal kur nors. O į jo vietą - ką nors savo gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 13:16)
Nu zinokit silkas  irgi padaro didelius plaukus  biggrin.gif

tai silkas irgi paimtas drinks_cheers.gif , busiu dabar su itin dideliais plaukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 01, 13:14)
bigsmile.gif  as ir tokio prigriebiau bei ryziu proteinu, nes iskaiciau kad padidina plauku skersmeni  bei padaro stiprius ir didelius (vertimas labai patiko biggrin.gif )

šiandien rūgštelės ir į kremą įsilašinau, tai tupiu darbe, niekur net nosies nekišu. Nes buvau tikra, kad lis ir nėra čia ko bijoti tongue.gif Ech, tie mūsų sinoptikai... Labai bus įdomu, ar tau patiks 4u.gif

prie rūgšties rašo, kad labai gerai prisižiūrėti dozavimą ir jokiu būdu ant odos netepti grynos unsure.gif

vertimas gerulis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 01, 13:44)
o ta dozatoriu gal galima butu papildyti? nes ziuriu tame paprastame indelyje jo daugiau, bet sita gal patogiau naudot? g.gif

Galima smile.gif Aš po kiekvieno naudojimo, nuimu dozatorių, išardau ir šiltu vandeniu nuplaunu, tada vėl sudedu (nemėgstu visokių aptekėjusių, netvarkingų priemonių laikyti). Tada laisvai galima ir papildyti. Bet man dar to nereikėjo biggrin.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 14:03)
Reikia palaukti Rasmos atsakymo, kuo tas dozatorius geriau. Nes man patogu su ta mentele visai buvo smile.gif O kainų skirtumas dvigubas...  ax.gif

Aš palyginau abiejų naudojimą.
Su dozatorium labai tolygiai, labai greitai ir plonai tepasi, su mentele - nori nenori gaunasi ir storiau, nebent tos depiliacijos kasdienis reikalas ir labai 'atmušama' tam ranka.
Su dozatorium pirkau dar pernai, depiliacijas darau kas maždaug 2-3 sav. (rankų ir kojų), o dar nesibaigė. Man tiesiog taupiau ir patogiau, ir lengviau, ir paprasčiau, ir tvarkingiau. Kažkaip iš to indelio man greičiau suėjo smile.gif O kaip kitoms - reikia išbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 13:25)
šiandien rūgštelės ir į kremą įsilašinau, tai tupiu darbe, niekur net nosies nekišu. Nes buvau tikra, kad lis ir nėra čia ko bijoti tongue.gif Ech, tie mūsų sinoptikai... Labai bus įdomu, ar tau patiks  4u.gif

a, tai pas jumi nelyja? pas mus jau kuri laika pila, niuri dienele:/
gerai, kad priminei, pamenu man buvo siule proceduru su rugstimis kazkada seniai ir prisiminiau dabar paminejima, kad jas geriau daryti ziema, rudeni, kai saules maziau. Kazi, o gal kiek laiko praejus galima list laukan ar geriau nerizikuoti?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 01, 13:37)
a, tai pas jumi nelyja?

pamenu man buvo siule proceduru su rugstimis kazkada seniai

nea, saulė pro retą vis išlenda doh.gif

gerai tos procedūrus, nes suminkština odą, paplonina ją, gydo. Manau, kad iš šitos pusės tikrai nenusivilsi. Tiek, kad saulėje tai jau nepavaikščiosi iš ryto prisitepus rūgštelės. Per saulėtą sezoną geriau iš vakaro ir darytis minimaliai - vos 1 proc. jos dėti į kremą ar kaukę smile.gif

dargi manau, kad čia vaisių rūgštys, tai gal nebus tokios agresyvios, kokios būna salonuose?

aš dabar ruošiuosi sesei daryti kremą su rūgštim, nes vargšė prisižaidė su Rasom ir Margaritom, tai nakčiai tikrai darysiu rūgštinį, kad gydytų. Kol kas man tai paveikiausia priemonė, šaunanti į galvą smile.gif O rytui tada kažką kitko mąstysiu smile.gif
Atsakyti