Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 12:12)
Tai nesuprantu, kaip šita nesukietėja, nes sudėtis jos grynai tokia kaip pačių daromos - tik kad iš rudo cukraus.

o man į depiliacijos pabaigą naminė kaip tik išskysta blink.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 12:14)
Apsivelia rolleyes.gif - ypac jei kokius 2 burbulus mesti- aliejus vis tik, EA,

vadinas, reik ne į savo vonią su jais lotuliukas.gif Bet prisižiūrėjus tavo grožių, man irgi nagai ėmė niežėt juos lipdyt blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 13:16)
biggrin.gif Na, svarbiausia, kad reklama nenuviltų...  ax.gif
Pranešk, jei rasi - įdomu smile.gif

Oi tikrai nieko "nekaltinčiau", kad daiktas man netiko biggrin.gif Net minčių tokių neturiu ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 13:17)
nepamenu, kokiomis aplinkybėmis aš ją įsidėjau į krepšelį  g.gif  biggrin.gif Ten ir dar kažkokia yra rūgštelė, bet kažkodėl pradėjau nuo šitos, gal kad ir plaukams ji tinka?  rolleyes.gif

AZ yra pinigų juodoji skylė. Jei ne mano paveldėtas trupinėlis logiško mąstymo, tikriausiai visus pinigus palikčiau įvairiose internetinėse (ir ne tik) parduotuvėse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 13:21)
o man į depiliacijos pabaigą naminė kaip tik išskysta  blink.gif
vadinas, reik ne į savo vonią su jais  lotuliukas.gif Bet prisižiūrėjus tavo grožių, man irgi nagai ėmė niežėt juos lipdyt  blush2.gif

Dariau as siu burbulu principu koju vonelems tokius burbuliukus- arba i leduku fomeles smile.gif - mazycius tokius daikciukus- pripilu daugiau aliejaus, ea- arbatmedzio labai ypac tinka, arba eukalipto rolleyes.gif - ir su vonele priesais tv lotuliukas.gif( man matomai tos voneles pries tv- vaikystes trauma biggrin.gif ) - isimeti pora tokiu ir sedi sau biggrin.gif Pazistamai manikiuristei darydavau- ji pedikiura darant imesdavo- irgi gerai labai- ta soda su rugstelA gi truputi atmirko, pagriauzia, aliejus suminkstina.
Uoj zinokites visko gi mes galime susigalvoti, kur jau ten Kleopatrai iki musu! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 balandžio 2010 - 12:26
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 01, 12:22)
AZ yra pinigų juodoji skylė. Jei ne mano paveldėtas trupinėlis logiško mąstymo, tikriausiai visus pinigus palikčiau įvairiose internetinėse (ir ne tik) parduotuvėse  doh.gif

mano proto trupinėliai pasimeta bendroje visumoje doh.gif Nežinau, kaip tu, bet aš paprastai niekad nenuspėju, ką mylėsiu ir ką naudosiu, o ką nustumsiu kur į šoną. Pvz, nežinau, koks bus tas agurkinio ekstrakto likimas, užtat rūgštim likau be galo patenkinta. O būtinai reikėjo abiejų, dar ekstraktą ir atsiliepimų pasiskaičiusi ėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 31, 22:32)
ir tikriausiai dėl to jis tapo kartokas  doh.gif  lotuliukas.gif Labai paprastai jis gaminasi, dariau pagal kunigundą78 ir viskas gavosi liuks  thumbup.gif Ir pati dabar naudoju, gera ta cukraus masė iš AZ, galima ją vieną kaip bespalvį blizgį naudoti - gausis veidrodinis lūpų švytėjimas  mirksiukas.gif
čia tai wow  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kaip prancūziškai ta cukraus masė? Nes ir man jau jos reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 13:28)
mano proto trupinėliai pasimeta bendroje visumoje  doh.gif Nežinau, kaip tu, bet aš paprastai niekad nenuspėju, ką mylėsiu ir ką naudosiu, o ką nustumsiu kur į šoną. Pvz, nežinau, koks bus tas agurkinio ekstrakto likimas, užtat rūgštim likau be galo patenkinta. O būtinai reikėjo abiejų, dar ekstraktą ir atsiliepimų pasiskaičiusi ėmiau  biggrin.gif

Na jeigu imu plaukams (ką paprastai griebiu pirmu numeriu), tai beveik 100 proc., kad sunaudosiu.
Jeigu veidui - tai šiokia tokia rizika atsiranda, bet kažkaip vat sugebu tuos daiktus išdalinti kitiems g.gif
Na, o off topic knygas, kurias pastaruoju metu siunčiuos non stop, tai faktas, kad perskaitau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 01, 12:30)
zinant tavo kurybinguma net neabejoju, kad kazkur ir ta ekstrakta pritaikysi biggrin.gif 4u.gif

ačiū 4u.gif Bet šiuo klausimu mano kūrybiškumas kol kas miega... Reiks bandyti įvairius variantus, kol ateis supratimas, su kuo tas ekstraktas dera. Akivaizdu, kad su aliejais nelabai draugauja, tai gal tada geriau į kaukes molio, kad nesudžiūtų į gabalą? Vienintelė kol kas idėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 01, 13:34)
Na, o off topic knygas, kurias pastaruoju metu siunčiuos non stop, tai faktas, kad perskaitau  biggrin.gif

sitos bent jau negenda, tai yra tikimybe, kad pavartysi, paskaitysi ar netgi kada nors perskaitysi biggrin.gif kokias siuntiesi, gal kartais i sita tema ka nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 13:09)
Vaistinėse neieškojau ir nemačiau, bet nuojauta sako, kad bus užsidėję daugiau...  g.gif Aš kažkaip vaistinėse bet ką pirkti vengiu  ax.gif Bet būtų įdomu sužinot, po kiek ten, jei kas matė smile.gif

Konkrečiai šitas kur pirkot - 41 Lt su centais 4u.gif

Bet aš perku šitą: http://www.lacrima.l...ozatoriumi.html ir kaina apie 45 Lt.

"Šeimos vaistinė" man prie namų, tai perku ir Acorelle, ir Natura Siberica - nematau skirtumo kur pirkti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 13:35)
ačiū  4u.gif Bet šiuo klausimu mano kūrybiškumas kol kas miega... Reiks bandyti įvairius variantus, kol ateis supratimas, su kuo tas ekstraktas dera. Akivaizdu, kad su aliejais nelabai draugauja, tai gal tada geriau į kaukes molio, kad nesudžiūtų į gabalą? Vienintelė kol kas idėja smile.gif

kurybiskumas toks dalykas, kad ne bet kada nubunda biggrin.gif pabandyk i kaukes, gal ir visai geras variantas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 13:40)

o ta dozatoriu gal galima butu papildyti? nes ziuriu tame paprastame indelyje jo daugiau, bet sita gal patogiau naudot? g.gif
Atsakyti
as cia vaar uzkliuvau uz info apie Aubrey Organics - kad ne karta nubausti buvo, jog nepilnas sudetis suraso blink.gif as nezinojau.. bet kazkaip labai anti nuteike. nepirksiu ju nieko.

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 08:03)
Recepteliu labai daug burbulams yra- parasysiu pati paprasciausia ir elementariausia, kuri gali pasidaryti kiekviena. Parasysiu labai paprasta - suprantama kalba smile.gif :

aciu. man kaip tik dar vieno gaminimo projekto reikejo doh.gif biggrin.gif

nusikopinau. o tos bombos ka duoda? as niekad nebandziau, tai net nezinau (be to, kad labai grazu vonios kambary pasidet smile.gif). mano kelios drauges issideliojusios (bet tokias pirktines, sintetines). ir dovana labai grazi thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 balandžio 2010 - 16:22
QUOTE(agnuta @ 2010 04 01, 13:39)
sitos bent jau negenda, tai yra tikimybe, kad pavartysi, paskaitysi ar netgi  kada nors perskaitysi biggrin.gif kokias siuntiesi, gal kartais i sita tema ka nors? ax.gif

Nea, ne į eko temą biggrin.gif Siunčiuosi dažniausiai mėgstamus detektyvus anglų kalba, nebesulaukiu ar kada išvers į lietuvių kalbą, be to man gaunasi pigiau, nei pirkti knygą LT

QUOTE(Rasma @ 2010 04 01, 13:40)

Įtariu, kad tuoj man bus "mirtis prei duonos kepalo". Nebežinau kurį imti g.gif
Atsakyti