Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 12:51)
Aš šiandien išbandžiau rytietišką vašką (nežinau, kodėl jis pavadintas vašku, nes šiaip tai cukrus  biggrin.gif )

o jį šildyti reikia? Nes aš mikrobangės neturiu, tad ir verduos cukrų pati, tiek kad erzina, jog išvirtasis greitai kietėja, tad turiu greitai suktis depiliuojant. Be to, dar ne visada pavyksta ta pasta, o nepavykus ir man susierzinus galėčiau naudotis tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 01, 12:59)
kaip supratau, tu ji purski per visa plauka? as daugiau tik galams noreciau, tai manau bandysiu pagal si recepta susimakaluoti, aciu 4u.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif pirko gal "seimos vaistinej" g.gif ale uz kiek ir man idomu biggrin.gif

taip, as issiplovusi galva ant slapiu purskiu per visa ilgi, po to dar pirstais svelniai pamakaluoju, kad visur pasiskirstytu. Jei tik galams, tai merginos kokosu aliejuku perbraukia galus, tik nepadauginti reikia. Gal su silku arba silikonu koki nedideli hidrolato kieki pasidaryti?? As tai bet kokiu hidrolatu, pagerintu glicerinu, purksdavausi anksciau plaukus slapius, cia dabar tik toki pagerinta special plaukams pasidariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 13:04)
taip, as issiplovusi galva ant slapiu purskiu per visa ilgi, po to dar pirstais svelniai pamakaluoju, kad visur pasiskirstytu. Jei tik galams, tai merginos kokosu aliejuku perbraukia galus, tik nepadauginti reikia. Gal su silku arba silikonu  koki nedideli hidrolato kieki pasidaryti?? As tai bet kokiu hidrolatu, pagerintu glicerinu, purksdavausi anksciau plaukus slapius, cia dabar tik toki pagerinta special plaukams pasidariau smile.gif

as kokosais ar kitais aliejais nuolatos galiukus tepu po plovimo, noretusi kazkuo paivairint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 04 01, 12:58)
Brasa "užlindo" su labai aktualiu klausimu  biggrin.gif

Aš pirkau čia: http://www.cosmetics...l.html?vmcchk=1
Susistikom ir atsiėmiau (Vilniuje), tai siųsti nieko nereikėjo.
O dar kurią dieną užmačiau, kad ir čia turi: http://www.lacrima.l...kas-vaskas.html
Taigi 41-42 Lt. smile.gif Pradžioj atrodė nemažai kaip depiliacijai, bet išdalinus, kiek kartų užteks, tai visai nebrangu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 04 01, 12:59)
drinks_cheers.gif pirko gal "seimos vaistinej" g.gif ale uz kiek ir man idomu biggrin.gif

Vaistinėse neieškojau ir nemačiau, bet nuojauta sako, kad bus užsidėję daugiau... g.gif Aš kažkaip vaistinėse bet ką pirkti vengiu ax.gif Bet būtų įdomu sužinot, po kiek ten, jei kas matė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 13:09)

Papildyta:
Vaistinėse neieškojau ir nemačiau, bet nuojauta sako, kad bus užsidėję daugiau...  g.gif Aš kažkaip vaistinėse bet ką pirkti vengiu  ax.gif Bet būtų įdomu sužinot, po kiek ten, jei kas matė smile.gif

Kadangi tapau reklamos auka biggrin.gif (nieko naujo šiuo klausimu), tai šiandien planuoju po darbo panoramoj užsukti į vaistinę. Jei ką, galėsiu pranešti, kiek kainuoja (jei aišku dar turės) toks vaškas ten.
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 01, 12:59)
o jį šildyti reikia? Nes aš mikrobangės neturiu, tad ir verduos cukrų pati, tiek kad erzina, jog išvirtasis greitai kietėja, tad turiu greitai suktis depiliuojant. Be to, dar ne visada pavyksta ta pasta, o nepavykus ir man susierzinus galėčiau naudotis tokia  g.gif

Ne, nieko šildyti nereikia, kabini mentele iš indelio ir vsio smile.gif
Va va, man irgi kietėjo, kai pati viriau - tas man nepatiko...
Tai nesuprantu, kaip šita nesukietėja, nes sudėtis jos grynai tokia kaip pačių daromos - tik kad iš rudo cukraus.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 13:09)
Vaistinėse neieškojau ir nemačiau, bet nuojauta sako, kad bus užsidėję daugiau...  g.gif Aš kažkaip vaistinėse bet ką pirkti vengiu  ax.gif Bet būtų įdomu sužinot, po kiek ten, jei kas matė smile.gif

as kazkaip irgi galvoju, kad brangiau butu. as tik spejau, nes esu skaiciusi, kad acorelle prekauja ir seimos vaistines smile.gif reiks pasidairyt, jei bus kur pakeliui ax.gif
Atsakyti
[quote=Satura,2010 04 01, 12:34]
o kaip sumaišyt vandenį su aliejum, kad ir labai stropiai maišant?
ir ar labai nuo jų vonia apsivelia? ax.gif
[/quote]

Maisai, maisai,plaki plaki ir susiplaka tiesiog - burbuleliai buna, bet jie nieko blogo nedaro-vistiek viskas susimaiso su sausa mase.

Apsivelia rolleyes.gif - ypac jei kokius 2 burbulus mesti- aliejus vis tik, EA, nereikia noreti - sinetiniai tie tai nieko neapvelia...

[guote=materiallove,2010 04 01, 12:44]
tai kad bronzatas apie 80lt kainuoja,sakau gal butu imanoma ir kaune rasti. o koks ekolinijos adresas?
[/quote]

Na, as moku apie 65 lt uz ja visada siusdamasi. Del ekolinijos rasau AZ Rassuci ir viska susitariu

[quote=Nidulia,2010 04 01, 12:47]
o juros druska i receptura neina?? citrinos rugsties tikrai net puse puodelio?
[/quote]

Gali ir ieiti - juk sakau- tu receptu begales. Cia parasiau elementaru- paprasta- soda+citr.rugstis. Taip, puse puodelio - galima ir maziau, jei nesinori- nieko blogo nebus. Su juros druska stai toks pvz:
user posted image

Juros druska deta kaip priedas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 balandžio 2010 - 12:21
QUOTE(agnuta @ 2010 04 01, 13:06)
as kokosais ar kitais aliejais nuolatos galiukus tepu po plovimo, noretusi kazkuo paivairint smile.gif

Man tai dabar Sante vaškas vietoj kokosų aliejaus tinka biggrin.gif Kaip rašiau, į vašką jis man nelabai panašus, bet žvilgesio duoda smile.gif O pavojus suriebinti plauką daug mažesnis nei su grynu kokosų aliejum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 13:12)
Ne, nieko šildyti nereikia, kabini mentele iš indelio ir vsio smile.gif
Va va, man irgi kietėjo, kai pati viriau - tas man nepatiko...
Tai nesuprantu, kaip šita nesukietėja, nes sudėtis jos grynai tokia kaip pačių daromos - tik kad iš rudo cukraus.

mano pati pirmoji virta pasta buvo iš rudojo cukraus (kitokio neturėjau tada biggrin.gif ), tai iki dabar galiu pasakyti, kad ji buvo pati geriausia mano virta pasta ax.gif Tiek, kad aš visada depiliuojuosi su juostelėm (medžiaginėm), tad gal ir tai turi reikšmės, t.y. darau pastą skystesnę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 11:50)
o tai kaip as cia be tos AHA rugsties likau ?  blink.gif

nepamenu, kokiomis aplinkybėmis aš ją įsidėjau į krepšelį g.gif biggrin.gif Ten ir dar kažkokia yra rūgštelė, bet kažkodėl pradėjau nuo šitos, gal kad ir plaukams ji tinka? rolleyes.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 11:57)
ale zinok, tokios veidrodines lupytes, tai ir vaiksciojau paputusi jas smile.gif man taip smagu  4u.gif

o aš savo nepasiėmiau, tai sėdžiu matinėm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 01, 13:15)
mano pati pirmoji virta pasta buvo iš rudojo cukraus (kitokio neturėjau tada  biggrin.gif ), tai iki dabar galiu pasakyti, kad ji buvo pati geriausia mano virta pasta  ax.gif  Tiek, kad aš visada depiliuojuosi su juostelėm (medžiaginėm), tad gal ir tai turi reikšmės, t.y. darau pastą skystesnę  smile.gif

Be juostelių aš ir neįsivaizduočiau. Sakau, man atrodo, juostelės ir mano virtą cukrų būtų išgelbėjusios wink.gif O tai bandžiau aš ten kažkaip lupinėtis ir nieko neišėjo ax.gif
Čia tai 12 juostelių pridėta, išploviau aš jas, išdžius ir kaip naujos smile.gif
Atsakyti