Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 12:10)
as pasidariau nenuplaunama priemone ir viskas liuks:) Rozmarinu hidrolatas+0,5 proc. glicerino+4proc silikono smile.gif

koks poveikis plaukams? 4u.gif

Daddygirl, tavo avataras gyvas priekaistas, kad neemiau muilo su amber doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 01 balandžio 2010 - 11:25
QUOTE(elia @ 2010 04 01, 11:57)
o kam maišyt su glicerinu, ką jis duoda?

drekinima duoda smile.gif padauginus smarkiai, gali ir issausinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 01 balandžio 2010 - 11:35
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 09:03)
Recepteliu labai daug burbulams yra- parasysiu pati paprasciausia ir elementariausia, kuri gali pasidaryti kiekviena.

1 arbat. saukstelio vandens
1 valg. sauksto alyvuogiu aliejaus ( cia manau bet koks aliejus tiks, nebutinai alyvuogiu)

Dziustant burbulas snyps viduje, kalbes  biggrin.gif

o kaip sumaišyt vandenį su aliejum, kad ir labai stropiai maišant?

thumbup.gif

ir ar labai nuo jų vonia apsivelia? ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 10:16)
Siandien i darba issiblizginau lupas Saturos gamintu blizgiuku, niu labai jau jis man  wub.gif

jėgelė cool.gif biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 11:03)
I argano alieju ilasinau 2 lasus to agurkinio musu biggrin.gif - vajetus, grynas riebalas pasidare blink.gif

sakau, reik įvaldyti jo naudojimą, antraip nežinau, kur ir dėsim g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 balandžio 2010 - 15:05
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 12:19)
Pudros nesu maciusi, o jei ir butu, ko gero kaina butu labai daug didesne nei siustis is svetur- ka nuolat ir darome smile.gif . Kondicionierius- ekolinija.lt - as pati nuvaziuoju ir nusiperku ko reikia, neuzsakineju internetu. Del plauku dazu nesidomejau niekada.

tai kad bronzatas apie 80lt kainuoja,sakau gal butu imanoma ir kaune rasti. o koks ekolinijos adresas?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 10:03)
Pabludot unsure.gif - iskart pasiziurejau kokis cia menulis vakar buvo...
Recepteliu labai daug burbulams yra- parasysiu pati paprasciausia ir elementariausia, kuri gali pasidaryti kiekviena. Parasysiu labai paprasta - suprantama kalba smile.gif :

Reikes:
1 puodelio sodos ( ziurint kiek norisi padaryti, pabandymui uzteks vidutinio dydzio arbatos puodelio)
0,5 puodelio citrinos rugsties
1 arbat. saukstelio vandens
1 valg. sauksto alyvuogiu aliejaus ( cia manau bet koks aliejus tiks, nebutinai alyvuogiu)

o juros druska i receptura neina?? citrinos rugsties tikrai net puse puodelio?
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 04 01, 12:44)
tai kad bronzatas apie 80lt kainuoja,sakau gal butu imanoma ir kaune rasti. o koks ekolinijos adresas?

tai kad kaune hauschka lyg ir niekas neprekiauja g.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 09:53)
didžiausias efektas bus tepantis tongue.gif

kuo aš likau labai patenkinta, tai AHA rūgštimis iš AZ. Tikras gėris tinginčioms arba stokojančioms laiko  blush2.gif Ten tokia išgryninta rūgštelė - nei citrina, nei actas (laižiau biggrin.gif ). Daug mąstyt nereikia - įsilašini, kur reikia, ir lauk efekto  bigsmile.gif

o tai kaip as cia be tos AHA rugsties likau ? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 balandžio 2010 - 15:06
Aš šiandien išbandžiau rytietišką vašką (nežinau, kodėl jis pavadintas vašku, nes šiaip tai cukrus biggrin.gif )
user posted image

Anąkart vargau, kai pati bandžiau cukrų virtis, tai paėmiau vieną indelį pabandyti. Manau, kad jei tada, kai dariau pati, būčiau turėjusi juostelių, tai būtų viskas gerai išėję... ax.gif Žodžiu, ateityje reikės dar pačiai pabandyti.

Bet ka nori paruošto produkto, tai labai labai giriu - paprasta, puikiai rauna, nesijaučia nieko (nors man iš su parafinu neskaudėdavo, bet čia tai išvis... blink.gif ). Oda švelni be galo lieka, nusiplauna tiesiog vandenuku - žodžiu, vienareikšmiškai esu patenkinta thumbup.gif
Be to, naudojasi taupiai, tai to indelio bent 5-6 visko depiliacijoms užteks, manau. Tai ir kaina nebaisi gaunasi padalinus smile.gif

Na, ir žinoma, paskui sekė Monicos papainas - lauksim rezultatų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 01 balandžio 2010 - 11:52
QUOTE(agnuta @ 2010 04 01, 12:24)
koks poveikis plaukams? 4u.gif

Daddygirl, tavo avataras gyvas priekaistas, kad neemiau muilo su amber doh.gif

hidrolatas rozmarinu-geris plaukams, glicerinas drekina, silikonas apsaugo plauka ir drekinima duoda. Zodziu nepadauginau nieko, nes neapsunkino, nesuriebalino plauku, geri tokie, paklusnus:) pas mane dazyti plaukai, tai tokiu priemoniu reikia plaukuciams, gerai, kad nenuplaunamos, viskas i plauka isigeria ir saknims kliuna. Galima megiamo ea ilasinti del kvapo arba zvilgesiui (mandarinu, apelsinu, rozmarinu) as nelasinu, nes mano oda alergiska ea
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 01 balandžio 2010 - 11:55
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 01, 12:51)
Aš šiandien išbandžiau rytietišką vašką (nežinau, kodėl jis pavadintas vašku, nes šiaip tai cukrus  biggrin.gif )
user posted image

bigsmile.gif Iš kur? Po kiek?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 12:34)
jėgelė  cool.gif  biggrin.gif
tai gal vistik spėsi į traukinį?

ale zinok, tokios veidrodines lupytes, tai ir vaiksciojau paputusi jas smile.gif man taip smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 12:54)
hidrolatas rozmarinu-geris plaukams, glicerinas drekina, silikonas apsaugo plauka ir drekinima duoda. Zodziu nepadauginau nieko, nes neapsunkino, nesuriebalino plauku, geri tokie, paklusnus:) pas mane dazyti plaukai, tai tokiu priemoniu reikia plaukuciams, gerai, kad nenuplaunamos, viskas i plauka isigeria ir saknims kliuna

kaip supratau, tu ji purski per visa plauka? as daugiau tik galams noreciau, tai manau bandysiu pagal si recepta susimakaluoti, aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ashtri @ 2010 04 01, 12:58)
Brasa "užlindo" su labai aktualiu klausimu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pirko gal "seimos vaistinej" g.gif ale uz kiek ir man idomu biggrin.gif
Atsakyti