Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Satura @ 2010 03 31, 20:53)
nenorėjau išsiplepėt anksčiau laiko  biggrin.gif Ir žodis "gamini" gal nelabai tinka, nes gavau ingredientus, juos sumaišiau ir išpilsčiau į indelius  blush2.gif

mane domina  4u.gif

o tai kas cia, jei ne gamyba? wink.gif smile.gif

Make your own inexpensive anti-wrinkle gel to tighten pores, reduce inflammation & help skin appear smoother.

Hand & Face Gel:
3 grams of dried Irish Moss
30 grams of water (add more water if you wish)
2 gram of Organic dried Lavender herb
1 gram of Organic dried Chamomile
0.5 grams of Organic Papaya Oil
0.5 grams of Vegetable Glycerin (optional)

Method:
Soak the Irish moss, Organic dried Rose petals & buds & Organic dried Lavender herb in water for 10 minutes.
Bring water to a simmer then turn off the heat
Remove from the heat and let it cool.
Strain the herbs from the water into a bowl, pressing the gel through the strainer with a spoon
Stir in the Organic Papaya Oil & Vegetable Glycerin until it has emulsified
Pour the gel into a screw-top jar.

Store unused portion in the fridge for 3 days - discard after 3 days.

panasiai ir kondicionieriu pasigaminau. be priedu, tik vanduo ir tie milteliai. nes norejau vien ju efekta matyti.
minusas, kad galioja tik kelias dienas saldytuve. o siaip thumbup.gif plaukai daug lengviau issisukavo, slidesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 balandžio 2010 - 14:58
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 31, 20:54)
man reikia i 30 ml kremo ideti 0,1-0,5 proc.hialurono miltuku  doh.gif cia jau man tikrai aukstoji matematika sad.gif kad butu skystis, tai su tuo insulininiu, o cia dabar kaip?

nu jau cia sakes biggrin.gif

o jei rimtai, nu tai kelias kruopelytes imesk ir tiek g.gif gal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 balandžio 2010 - 14:59
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 31, 23:05)
nu jau cia sakes  biggrin.gif

o jei rimtai, nu tai kelias kruopelytes imesk ir tiek  g.gif gal  smile.gif

nu ale ot, kelias kruopeles, man reikia tiksliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 30, 12:46)
O gal kas bande oda sviesinanti (salinanti pigmenta) misinuka is aromantic (su ju vit C)? As i ji seniai jau ziuriu, bet nesiryztu pirkt. Noretus pabandyt.. smile.gif

Ir kaip ten su aromantic juros (augaliniu) silku ir ju naturaliu silikonu is grybu plaukams? Tai koks galutinis verdiktas bandziusiuju?  smile.gif  4u.gif

QUOTE(Zukauskaite @ 2010 03 30, 15:05)
Ar cia irgi silikonas?  ax.gif
Daddy girl, ar esat banziusi tuos sea silk? silk

Kadangi as baltaode, tai man net minciu nekyla sviesinanciu priemoniu ziuret mirksiukas.gif
Silka as turiu, is esmes esu patenkinta, nors galvojau kad suteiks blizgesio, bet gal reiktu siek tiek daugiau paekspermentuot del plauku. Nors as prisipilsciau jo i visas priemones: veido krema, buvau i sampuna isipylus, i hidrolata veidui ir plaukams, kai einu i vonia (ne dusa) tai ipilu oda buna svelnute wub.gif Bet nepagalvokit, pilu po nedaug, gailiu lotuliukas.gif
O silikona praziurejau, nenusipirkau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 31, 21:06)
nu ale ot, kelias kruopeles, man reikia tiksliau  lotuliukas.gif

tai kaip as tau tiksliau 0.03ml atmatuosiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 31, 22:38)
ir miltelius atsimatuoji su švirkštu? Niduliai reikia miltelius atmatuot  unsure.gif

lotuliukas.gif

Aha..kai reikia, tai ir miltelius ax.gif Aprašysiu Niduliai kaip darau..
QUOTE(ernesin @ 2010 03 31, 22:43)
Arba pasigooglinti

Reik pagooglinti bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 31, 22:54)
man reikia i 30 ml kremo ideti 0,1-0,5 proc.hialurono miltuku  doh.gif cia jau man tikrai aukstoji matematika sad.gif kad butu skystis, tai su tuo insulininiu, o cia dabar kaip?

O.O3 ml - 0.15 ml atmatuoti tikrai sunku, kaip rekomenduojama..bet 0.1 (o tai juk telpa į tuos procentus ax.gif ) ir su paprastu švirkštu įmanoma cool.gif Reikia išimti stūmoklį ir miltukus pilti būtent pro tą stūmoklio pusę, o ne traukti į švirkštą kaip skystį pro neužmautos adatos pusę 4u.gif Ir reikia prašyti vaistinėje mažesnio švirkšto, 2 ml.: tada pats cilindras siauresnis ir padalos mažos, ir aiškiai matosi smile.gif
Atsakyti
Nidulia, arba atsimatuok 1ml (1gr), jei turi su kuo, o paskui ta kieki is akies padalink i 10 daliu. ir viena ta dali isidek i krema biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 03 31, 21:06)
Kadangi as baltaode, tai man net minciu nekyla sviesinanciu priemoniu ziuret  mirksiukas.gif

o jau as tai juodaode biggrin.gif

palauk palauk, pasensi, kaip as, irgi gal turesi ka sviesint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 31, 10:10)
Soda + citrinu rugtis - cia jau burbulai i vonia  4u.gif

Cia rimti tikri burbulai pasidaro ax.gif ? Parasyk 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 balandžio 2010 - 15:00
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 31, 23:34)
Cia rimti tikri burbulai pasidaro ax.gif ? Parasyk 4u.gif

O mokate rusų kalbą? g.gif

Man labai 'fainos' šitos nuorodos ir receptukai blush2.gif : http://forum.aromart...read.php?t=4022

Čia susisteminta: http://forum.aromart...read.php?t=4064
Atsakyti
Pabandžiau savo gamybos plaukų balzamą naudoti kaip nenuplaunamą kondicionierių. Toks būdas daug labiau patiko, nes mano plaukai sausi ir naudojant jį kaip nuplaunamą, trūksta drėkinimo. Užskaitau kaip vykusį gaminį kol kas.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 31, 20:15)
Tai daug ko atsiradę, kad ir pvz hidrolatų, tik seno asortimento kai atsiranda į pirmąjį puslapį jau nekelia smile.gif
znajim znajim  cool.gif  irnesakyk.gif  4u.gif

O aš tokį eksperimentą su miltukais dariau: kadangi purškaliukas su fitokeratinais daro plaukus šiurkščius, tai šiandien prieš plaudama galvą pasidariau šaknims simondsijų aliejinę kaukę, o galus supurškiau tirpalu iš fitokeratinų, mangų ir agurkų miltelių. Susisukau kuodelį, užsidėjau maišelį, apsigaubiau galvą rankšluosčiu ir tradiciškai palaikiau valandą. Kai ploviau plaukai jautėsi daug minkštesni nei įprastai, bet manau per tą valandą tikrai plaukas pasimaitina smile.gif

aciu. va as irgi isvada padariau: kad teks juos panaudoti pries plovima kaip kauke arba i sampuna/balzama. O svajone apie nenuplaunama priemone teks atideti, paprasciau nusipirkti aliejukiu nenuplaunama, kad plaukai lengvai sukuotusi ir blizgetu.

ale, as kaip naujoke, pastebejau kad vis naujoje temos "laidoje" vis kokia nauja jautri tema uzkabinama, tikriausiai kad nebutu taip nuobodu tik apie eko lotuliukas.gif tai brangu/nebrangu, moki/nemoki, o sekancioj bus gal myli/nemyli lotuliukas.gif
na, bet viskas tik i patirties skrynele kaupiasi, o diplomatija dar niekam nepamaise thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 31, 22:42)
aciu. va as irgi isvada padariau: kad teks juos panaudoti pries plovima kaip kauke arba i sampuna/balzama. O svajone apie nenuplaunama priemone teks atideti, paprasciau nusipirkti aliejukiu nenuplaunama, kad plaukai lengvai sukuotusi ir blizgetu.

ale, as kaip naujoke, pastebejau kad vis naujoje temos "laidoje" vis kokia nauja jautri tema uzkabinama, tikriausiai kad nebutu taip nuobodu tik apie eko  lotuliukas.gif tai brangu/nebrangu, moki/nemoki, o sekancioj bus gal myli/nemyli  lotuliukas.gif
na, bet viskas tik i patirties skrynele kaupiasi, o diplomatija dar niekam nepamaise  thumbup.gif

O koki tu alieju tepi ir palieki? Ir kodel nenuplaunama priemone nori atideti, o gal kazka numacius pirkti? As viena galvojau nenuplaunama, bet kazkuri rase, kad nieko gero, bet velgi, juk visoms skirtingai....
Jautrios temos pagyvina tema biggrin.gif

Rasma, aciu, einu paskaityt. Tik jauciu, kad daug zodziu nesuprasiu
Atsakyti