QUOTE(Dolphin @ 2010 04 07, 22:53)
Dolphin, 07 Bal 2010 - 22:53, para�ė:
Dolphin, 07 Bal 2010 - 22:53, para�ė:
Lavera jau belenkiek pliusu gavo
aciu 
Lavera jau belenkiek pliusu gavo

aciu
kad geras jis, tik turi tokį laverišką kvapą - man tai jis labai skanus. Tekstūros kaip Hauschkos, tai yra nei per tirštas, nei per skystas, o savo darbą atlieka puikiai
QUOTE(FruitSalad @ 2010 04 08, 00:32)
FruitSalad, 08 Bal 2010 - 00:32, para�ė:
FruitSalad, 08 Bal 2010 - 00:32, para�ė:
Taigi, gal kas nors nepatingėtų man parašyti, kaip reikia gerti molį?
Taigi, gal kas nors nepatingėtų man parašyti, kaip reikia gerti molį?
jei pasiieškotum internete, rastum įvairių variantų ir visi jie tikriausiai geri
aš gėriau taip - iš vakaro į stiklinę įdėdavau 1-2 oranžinius Suvos šaukštelius molio, užpildavau kambario temperatūros virintu vandeniu (dažniausiai silicio vandeniu, akmenukus tokius vis į ąsotį merkiu), gerai išmaišydavau, o iš ryto išgerdavau mažiausiai pusvalandį iki pusryčių. Galima ir vakare gerti, jei ryte tam laiko nėra, tik nepamenu, kiek valandų nuo vakarienės
bendri principai - negalima molio semti, maišyti su metalais - geriau plastmasinis šaukštelis. Molio neplikyti verdančiu vandeniu - naudoti kambario temperatūros. Ir, aišku, leisti, kad šiek tiek pastovėtų (laikydavau per naktį).
iš pradžių tų nuosėdų nepatariama gerti - ir taip tau nebus labai skanu. Po kažkiek laiko pati pajusi, kad gali ir tau tai priimtina
Daddygirl, kiek pamenu, per naktį lyg ir šaldytuve savo molio vandenį palikdavo, o prieš gėrimą palaikydavo kambario temperatūroje. Dar gerai statyti ant palangės, kad saulės energijos gautų (man tas nesigaudavo dėl kitokio gėrimo režimo). Kryystė išvis užsimaišydavo į stiklainį visai savaitei (molis konservantas, todėl vanduo negenda).
tikiuosi, padėjau