Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(Realybe @ 2010 04 06, 18:15)

jau ta paskutine sukuosena doh.gif doh.gif lotuliukas.gif kazkaip labai jau tokia berysio...
Atsakyti
man ta paskutinė šukuosena toli gražu iki jaunosios šukuosenos.. dar mažai mergytei gal ir tiktų, bei ir tai nekokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 07, 12:51)
man ta paskutinė šukuosena toli gražu iki jaunosios šukuosenos.. dar mažai mergytei gal ir tiktų, bei ir tai nekokia  ax.gif

man irgi,bet idejau ja,o gal patiks kam nors,skoniai skirtingi tongue.gif
man keista,kai idedi daug kazkokiu nuotrauku ir zmogus pasisako tik kazka pakritikuodamas,o,kad nors kazkas patiko tai ne..Norejau tik tema pagyvint,jokiu pagyru man nereikia,bet keistai pasijunti kai taip smile.gif Juk ieskot ir cia kraut irgi uzima ir laiko ir pavargt tenka..Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 07 balandžio 2010 - 12:14
QUOTE(Realybe @ 2010 04 07, 12:55)
man keista,kai idedi daug kazkokiu nuotrauku ir zmogus pasisako tik kazka pakritikuodamas,o,kad nors kazkas patiko tai ne..Norejau tik tema pagyvint,jokiu pagyru man nereikia,bet keistai pasijunti kai taip smile.gif Juk ieskot ir cia kraut irgi uzima ir laiko ir pavargt tenka..Sekmes 4u.gif

na juk naturalu, kad komentaru buna ivairiu.. o jei nemiela tai skaityti, geriau deti savo skonio nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 07, 13:15)
na juk naturalu, kad komentaru buna ivairiu.. o jei nemiela tai skaityti, geriau deti savo skonio nuotraukas  smile.gif

as suprantu,kad komentaru buna ivairiu ir nei kiek nepykstu jei kas ir nepatinka,bet jus neskaitot ka parasiau pries tai.. smile.gif
Dedu ne vien tai kas man patiktu,dedu ivairias,ivairiam skoniui,kalba ne apie tai.
Atsakyti
man ta paskutinė šukuosena toli gražu iki jaunosios šukuosenos.. dar mažai mergytei gal ir tiktų, bei ir tai nekokia  ax.gif

Man tokia dare pries beveik 9metus, kai ejau i pamerges, graziai atrode is tokiu susuktu, tik zymiai zemiau ir placiau eina tas kuodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 07, 13:22)
Dedu ne vien tai kas man patiktu,dedu ivairias,ivairiam skoniui,kalba ne apie tai.

na as taip pat dedama neziuriu labai ar man patinka ar ne, gal bent truputi. tai kazkaip ar buna tos foto kritikuojamos ar giriamos man nei silta nei salta, svarbiausia, kad komentuojamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 07, 13:22)
as suprantu,kad komentaru buna ivairiu ir nei kiek nepykstu jei kas ir nepatinka,bet jus neskaitot ka parasiau pries tai.. smile.gif

na tikrai skaitau kas parasyta doh.gif ir matau, kad laukiate kazkokiu jum patinkanciu zodziu is kitu.. juk tai ir rasote.. juolab uzsimenate apie sugaista laika ir pan.. idomus poziuris ax.gif
Papildyta:
o dabar i tema:

user posted image

user posted image
Atsakyti

labai baisi doh.gif man patinka kuklios, bet tuo pačiu už prabangios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 04, 19:57)
pagal sia sukuosena man dare vestuvine sukuosena, tik zinoma, musu plaukai visikai skirtingos strukturos, kiekio ir pan smile.gif

user posted image

Super šukuosena, laabai gražios garbanytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 07, 13:55)

O man prma ir anta yra lb grazios sukuosenos wub.gif Lb saunu, kad atsiranda mergaiciu, kuruos aukoja savo laiko del kitu. tad galima ir viena kita sukuosena ne tik papeikti, bet ir pagirti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Heidė @ 2010 04 07, 15:22)
Super šukuosena, laabai gražios garbanytės  thumbup.gif

Man irgi si super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 07, 12:55)

na jau tikrai nenorėjau nieko įžeist, tiesiog pasakiau savo nuomonę ir tiek ax.gif
Atsakyti