Man tos garbanos taip banalu
Va, labai graži šukuosena!
Na aš manau, kad garbanos nelygu garbanoms O šiaip tai kiekvienas juk pagal save žiūrisi, kad jam būtų geriau.. Juk gali būti kokia nors nerealiai graži šukuosena, bet ji tiesiog gali netikti nei pagal veidą, nei pagal plaukus
Gerzai, munne pasakei.
Smaile, jei zmogus naturaliai garbanotas ir vestuvine sukuosena tokia pat, tai vapadinti irgi banalu
kas neturi garbanu, gal tada banalu... bet visiems, kaip tinka, taip ir darosi.
Smaile, jei zmogus naturaliai garbanotas ir vestuvine sukuosena tokia pat, tai vapadinti irgi banalu
kas neturi garbanu, gal tada banalu... bet visiems, kaip tinka, taip ir darosi.
QUOTE(cipendeile @ 2010 04 05, 17:47)
grazi.
QUOTE(cipendeile @ 2010 04 05, 20:47)
super
QUOTE(Šagrenė @ 2010 04 05, 14:45)
ačiū, GUCCI, už foto. Labai gražiai atrodėte vestuvių dieną
Gal kokių patarimų turi būsimoms nuotakoms? Ko nepražiopsot, ko geriau nedaryti?
Mes mastome dėl laiko kelionės, fotosesijos... Bijome, kad viskas neužsitęstų.
Gal kokių patarimų turi būsimoms nuotakoms? Ko nepražiopsot, ko geriau nedaryti?
Mes mastome dėl laiko kelionės, fotosesijos... Bijome, kad viskas neužsitęstų.
Aciukas Na pagrindinis patarimas, tai viska suplanuoti is anksto. Mes su vyru buvo suplanave viska iki maziausios smulkmesnos. 6 val sukuosenos darymas, 9 val makiazas, 10val pas tevus turejau buti, 11val atvaziuoja jaunikis su pabroliais ir pirsliais, 13 val turim jau stoveti baznycioje, 14:20 val turim buti rotusej... o visas kitas laikas buvo skiriamas tiltui, gamtai, ir iki 19 val turejom grizti i rengiama puota tad siulyciau visa taip ir jums pasiplanuoti
Ir aisku lb daug viska lemia oras... nes gamtoj buti pliaupiant lietui, tai nekas.. reiketu ir apie tai pamastyti
Papildyta:
QUOTE(mmmune @ 2010 04 05, 19:26)
Na aš manau, kad garbanos nelygu garbanoms O šiaip tai kiekvienas juk pagal save žiūrisi, kad jam būtų geriau.. Juk gali būti kokia nors nerealiai graži šukuosena, bet ji tiesiog gali netikti nei pagal veidą, nei pagal plaukus
Gal kazkam banalu yra kuodas, taciau man tai lb grazu, as svajojau apie grazu kuoduka, bet maniskis uzprotestavo Vat kai tekejo Valentaite, tai man jos ta sukuosena, buvo nereali
Papildyta:
QUOTE(cipendeile @ 2010 04 05, 20:47)
Man kazkaip lb netvirtai atrodo tos gelytes As taip pat turiu isisaugojusi sia sukuosena
QUOTE(Smaile* @ 2010 04 05, 18:24)
graži
QUOTE(cipendeile @ 2010 04 05, 19:47)
graži
QUOTE(cipendeile @ 2010 04 05, 19:47)
Tokia tarsi vėjo suplaikstyta
Tai vejas dar ne taip suplaikys, ar bent siltas oras, kai vaikstineti reikes.
Grazi sukuosena
Grazi sukuosena
QUOTE(Smaile* @ 2010 04 05, 18:24)
šita nereali