Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 04, 23:01)
As asmeniskai noreciau graikisko stiliaus sukuosenos wub.gif kazka puraus ir lengvo  4u.gif

Na ziurint kaip ji padaryta ta puri sukuosena, man atrodo, kad gali lb jau kasdieniskai atrodyti 4u.gif
Atsakyti
kazkas tokio:
user posted image
user posted image
Gal su smulkiom orchidejom ...
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 04, 23:09)

Grazu wub.gif
Atsakyti
Kiek maciau, tavo GUCCI graziausiai padaryta is garbanotu plauku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 04 04, 23:14)
Kiek maciau, tavo GUCCI graziausiai padaryta is garbanotu plauku  drinks_cheers.gif

Aciu lb uz tokius nuostabius komplimentus 4u.gif bet man jos isileido dauguma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 04, 23:27)
Aciu lb uz tokius nuostabius komplimentus 4u.gif  bet man jos isileido dauguma verysad.gif

na, manau, nuotraukose ispudingai turejo atrodyti thumbup.gif

Ziurinesiu, ka galeciau pasidaryti. Bet, manau, liksiu naturaliai garbanota, kokia esu ir kaip nuilat nesioju. Isidesiu gyva gele ir turetu buti ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 04 04, 23:40)
na, manau, nuotraukose ispudingai turejo atrodyti  thumbup.gif

Ziurinesiu, ka galeciau pasidaryti. Bet, manau, liksiu naturaliai garbanota, kokia esu ir kaip nuilat nesioju. Isidesiu gyva gele ir turetu buti ok smile.gif

Manau jusu garbanos lb grazios, nes man isvis garbanoti plaukai tai yra kazkas egzotisko ir lb nerealaus wub.gif as apie tai svajoju, bet ka jau padarysi, tiesys plaukai, yra tiesus doh.gif

Kazkodel as galvoju, kad jus galvojat, jog ta nuotrauka ideta yra mano? ar as klystu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 04, 23:42)
Manau jusu garbanos lb grazios, nes man isvis garbanoti plaukai tai yra kazkas egzotisko ir lb nerealaus wub.gif as apie tai svajoju, bet ka jau padarysi, tiesys plaukai, yra tiesus doh.gif

Kazkodel as galvoju, kad jus galvojat, jog ta nuotrauka ideta yra mano? ar as klystu? ax.gif

hm, atvirai pasakius, jo blush2.gif bet supratau, kad nea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 04 04, 23:59)
hm, atvirai pasakius, jo  blush2.gif  bet supratau, kad nea smile.gif

Tai va, kad as kazkaip irgi skaitineju jusu komentariukus ir man kazkaip pasirode, jog pagalvojot, jog ten as doh.gif lotuliukas.gif oj kaip butu fainai jei tureciau sitiek plauku kiek pas sita manekene bigsmile.gif as galiu imesti foto, kaip atodziai su panasia kopija sios sukuosenos mirksiukas.gif

http://public.fotki....s/dsc-7212.html
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 05, 13:18)
Tai va, kad as kazkaip irgi skaitineju jusu komentariukus ir man kazkaip pasirode, jog pagalvojot, jog ten as doh.gif  lotuliukas.gif oj kaip butu fainai jei tureciau sitiek plauku kiek pas sita manekene bigsmile.gif as galiu imesti foto, kaip atodziai su panasia kopija sios sukuosenos mirksiukas.gif

http://public.fotki....s/dsc-7212.html

ačiū, GUCCI, už foto. Labai gražiai atrodėte vestuvių dieną 4u.gif
Gal kokių patarimų turi būsimoms nuotakoms? Ko nepražiopsot, ko geriau nedaryti?
Mes mastome dėl laiko kelionės, fotosesijos... Bijome, kad viskas neužsitęstų.
Atsakyti
Mano šukuosena taip pat buvo suformuota iš garbanų, džiaugiuosi tik tuo, kad jos išsilaikė stulbinamai puikiai, žinant mano plaukus ir jų didelį nenorą paklusti kirpėjos žnyplėms tongue.gif
O būsimoms nuotakoms patarimas labai paprastas, palną reikia turėti, bet nereikia persistengti belanuojant viską 4u.gif Susidėliokite maždaug kada, ką ir kur planuojate veikti, kiek žadate užtrukti laiko tam tikrai veiklai, būtinai pasilikite šiek tiek laiko rezervo nenumatytiems atvejams tongue.gif
Svarbiausia suprasti, kad niekada viskas taip tiksliai nebūna kaip susiplanuoji ir dėl to višiskai nereikia krimstis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 04, 20:59)
Si mergina is veiduko gana simpatiska, bet jos sukuosena ir suknele, gryna beskonybe doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti