Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(semke @ 2010 04 01, 20:27)
Sveikutes  4u.gif

Musu vestuves vasara ir jau dabar as suku galva ka daryt man su tais plaukais..  g.gif

Mano plaukai ilgi (zemiau juosmens) ir turiu kirpciukus neilgus bet truputi tokius ant sono nesiojamus.. Noriu vestuvems garbanu, jokiu kuodu, tiesiog sugarbatoti ir kazkaip truputi plauku suimti virsugalvyje gal..
bet esme ta, kad mano plaukai visai nelaiko garbanu- jie idealiai tiesus.. na jei oras butu sausas sausas- gal kazkiek islaikytu garbanojima, bet jei nors menkiausia dregme bus- galas.. doh.gif  doh.gif  doh.gif

O svajoju apie garbanas...

Gal galit pasidalint savo patirtim ar patarimais kaip tuos plaukus islaikyt garbanotus? gal yra kokios spec priemones "israstos" ar pan?  g.gif  ir ka daryt man su kirpciukais?
Taip ir palikt juos pasukuotus ant sono?
Pasimetus esu..  unsure.gif

drinks_cheers.gif tokia pati ir mano situacija , dar vakar buvau kirpykloje pasikirpti galiuku pavasariuj ir sugalvojom pabandyt kaip laikys na susuko man ir ka po 3val istyse nesimato jokiu garbanu , nebezinau ka daryti, o taip ju norejau ir tokiu lengvu nesukibintu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 03, 19:20)
drinks_cheers.gif tokia pati ir mano situacija , dar vakar buvau kirpykloje pasikirpti galiuku pavasariuj ir sugalvojom pabandyt kaip laikys na susuko man ir ka po 3val istyse nesimato jokiu garbanu , nebezinau ka daryti, o taip ju norejau ir tokiu lengvu nesukibintu  verysad.gif

as irgi tokia doh.gif ilgakase ir laukai as mane ziauriai stori tai garbanas iskart atmeciau, nes noriu buti grazi net tik tris valandas bet ir visa diena doh.gif todel ieskau kokiu graziu kuoduku ar pynimu g.gif ir ir tai kuodas tai per visa galva gaunasi doh.gif
Atsakyti
Mano plaukai garbanoti biggrin.gif tai pradedu mastyt, kad kirpykloje viska naturaliai pasidarysiu, tik makiaza.

Nes MB net minciu pasake netureti sukelti plauku blush2.gif

Gal kas turite garbanotu plauku sukuosenu pvz?
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 04 04, 13:46)
Mano plaukai garbanoti  biggrin.gif  tai pradedu mastyt, kad kirpykloje viska naturaliai pasidarysiu, tik makiaza.
Nes MB net minciu pasake netureti sukelti plauku  blush2.gif
Gal kas turite garbanotu plauku sukuosenu pvz?

pagal sia sukuosena man dare vestuvine sukuosena, tik zinoma, musu plaukai visikai skirtingos strukturos, kiekio ir pan smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 04, 21:57)
pagal sia sukuosena man dare vestuvine sukuosena, tik zinoma, musu plaukai visikai skirtingos strukturos, kiekio ir pan smile.gif

user posted image

Labai graziai padaryta thumbup.gif

Tik mano gan trumpesni ir esu apvalaus veido, tai nesinori prieki sukelti, nes esu dariusi tragedija gryna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 04 04, 22:04)
Labai graziai padaryta  thumbup.gif

Tik mano gan trumpesni ir esu apvalaus veido, tai nesinori prieki sukelti, nes esu dariusi tragedija gryna smile.gif

Zinokit mano veidas irgi apvalus, bet man lb tiko taip padaryta sukuosena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 04, 22:24)
Zinokit mano veidas irgi apvalus, bet man lb tiko taip padaryta sukuosena mirksiukas.gif

GUCCI, gal turi kelias foto is sono, kaip atrodo? Nes baiminuosi, kad neatrodyciau, kaip parselis doh.gif lotuliukas.gif

Bet tau si sukuosena puikiai tiko.
Atsakyti

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 04 04, 22:37)
GUCCI, gal turi kelias foto is sono, kaip atrodo? Nes baiminuosi, kad neatrodyciau, kaip parselis  doh.gif  lotuliukas.gif

Bet tau si sukuosena puikiai tiko.

Jus matet kaip atodo ant manes si sukuosena? smile.gif
Ne, gaila, kad neturiu, nes ir man butu tai praverte... verysad.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sitos negalejau neideti, nu tragedija doh.gif
user posted image

Atsakyti
Kai kurios lb jau grazios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 04, 22:55)
sitos negalejau neideti, nu tragedija  doh.gif
user posted image

Si mergina is veiduko gana simpatiska, bet jos sukuosena ir suknele, gryna beskonybe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 04 balandžio 2010 - 20:57
As asmeniskai noreciau graikisko stiliaus sukuosenos wub.gif kazka puraus ir lengvo 4u.gif
Atsakyti