Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

Kadangi arteja ir mano vestuves vat butent ir tokios labai noreciau... tik vis mastau, ar reikia pasidaryti bandomaja sukuosena..? Ar tik uztektu sia nuotraukytes kopija parodyti...? g.gif sad.gif
tikrai patariu ir as darytis bandomaja.nes pamatysi kas tinka ir kirpejai geriau priprast prie jusu plauku lankstumo ir t.t 4u.gif
Atsakyti
labas gal galit patart kokia sukuosena tiktu prie tokios sukneles
http://www.vestido.l...p...=&location=
Atsakyti
QUOTE(19gelyte @ 2010 05 11, 09:56)
labas gal galit patart kokia sukuosena tiktu prie tokios sukneles
http://www.vestido.l...p...=&location=

Jeigu turite gražias kaklo linijas, dailią veido formą, tai gali būti ir susegti plaukučiai, koks kuodelis ar pan.., bet jeigu norite ką nors "užmaskuoti, paslėpti", tai reikėtų pagalvoti apie palaidų plaukų šukuosenų kombinacijas ax.gif

Dar biški ne į temą biggrin.gif Suknytė simpatiška, viskas ok, bet modelio kaklo papuošalas, dideli auskarai ir diadema šukuosenoje - ar ne per daug? g.gif Kokia Jūsų nuomonė?
Šiaip įdomu ar čia aš tokia minimalistė pasidarius, ar tikrai per daug visko modeliui prikrovė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 11 gegužės 2010 - 09:46
QUOTE(Benice @ 2010 05 11, 09:42)
Jeigu turite gražias kaklo linijas, dailią veido formą, tai gali būti ir susegti plaukučiai, koks kuodelis ar pan.., bet jeigu norite ką nors "užmaskuoti, paslėpti", tai reikėtų pagalvoti apie palaidų plaukų šukuosenų kombinacijas  ax.gif

Dar biški ne į temą  biggrin.gif  Suknytė simpatiška, viskas ok, bet  modelio kaklo papuošalas, dideli auskarai ir diadema šukuosenoje - ar ne per daug?  g.gif  Kokia Jūsų nuomonė?
Šiaip įdomu ar čia aš tokia minimalistė pasidarius, ar tikrai per daug visko modeliui prikrovė?  g.gif

Tikrai ir man cia visko jau per daug. Jei jeu auskarai ispudingi, kad dar tas kolje, o gar apyrankes... doh.gif o karunele tai isvis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 11, 10:42)

Dar biški ne į temą  biggrin.gif  Suknytė simpatiška, viskas ok, bet  modelio kaklo papuošalas, dideli auskarai ir diadema šukuosenoje - ar ne per daug?  g.gif  Kokia Jūsų nuomonė?

smile.gif Panašu į Dubajaus madas, g.gif tai jei pagal juos tai pats tas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 11 gegužės 2010 - 10:42
QUOTE(Benice @ 2010 05 11, 08:42)
Šiaip įdomu ar čia aš tokia minimalistė pasidarius, ar tikrai per daug visko modeliui prikrovė?  g.gif

sakyciau tikrai per daug as palikciau apyranke ant rankos ir auskarus.manau,ju visai pakaktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 11, 11:42)

per daug per daug - dar + 2 apyrankes ir 2 ziedai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti

Man ir perdaug. Auskarai ir kolje kartu nesižiūri.
Atsakyti

Tikrai nepasidarėte minimaliste, nes modelis prisikarstęs viską ką tik įmanoma. Tikrai nekokio skonio pavizdys smile.gif
Atsakyti
Niu ką, modelis gal tikrai iš Dubajaus, nebuvau ten - nežinau kaip yra g.gif

Įdedu porą savo naujai pagamintų vestuvinės šukuosenos aksesuarų:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Antroji gėlytė tiesiog pasakiška wub.gif O kur galima įsigyti tavo gaminių? Ir kokia to gėlytės spalva? Balta ar ivory?
Atsakyti
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 05 12, 10:04)
Antroji gėlytė tiesiog pasakiška  wub.gif O kur galima įsigyti tavo gaminių? Ir kokia to gėlytės spalva? Balta ar ivory?

Čia šampano spalvos, bet galima pagaminti ir baltą ax.gif
Įsigyti gali pas mane blush2.gif : kontaktai.
Atsakyti