Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(fantastikaa @ 2010 05 09, 17:41)

Kadangi arteja ir mano vestuves vat butent ir tokios labai noreciau... tik vis mastau, ar reikia pasidaryti bandomaja sukuosena..? Ar tik uztektu sia nuotraukytes kopija parodyti...? g.gif  sad.gif

Jūsų vietoje nerizikuočiau ir pasidaryčiau bandomąją, nebent žinote, kad ta šukuosena 100proc. Jums tinka, o meistrė mokės viską padaryti būtent taip, kaip pavyzdėlyje ax.gif Bet...o jei ne...turėsite vestuvių dieną laiko perdarymams? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 10, 08:51)
Jūsų vietoje nerizikuočiau ir pasidaryčiau bandomąją, nebent žinote, kad ta šukuosena 100proc. Jums tinka, o meistrė mokės viską padaryti būtent taip, kaip pavyzdėlyje  ax.gif  Bet...o jei ne...turėsite vestuvių dieną laiko perdarymams?  unsure.gif

Tikrai jau nebutu laiko perdarymams... unsure.gif
Reikes pasidaryti bandomaja, aciu uz patarima. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2010 05 10, 13:34)

Makiažas gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 05 10, 14:49)
Makiažas gražus  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Čia truputį ne į temą, bet kaži ar ne per ryškiai būtų toks makiažas nuotakai mastau.gif labai norėčiau kažko panašaus, bet gal per ryšku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 05 10, 17:09)
Čia truputį ne į temą, bet kaži ar ne per ryškiai būtų toks makiažas nuotakai mastau.gif labai norėčiau kažko panašaus, bet gal per ryšku  unsure.gif

manau priklauso nuo pasirinkto nuotakos stiliaus... Sukneles, sukuosenos ir pan..
Atsakyti
Makiažas gražus, gal kas zinote Siauliuose parekomenduot?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 05 10, 14:49)
Makiažas gražus  wub.gif

Man ir sukuosena, ir auskarai nuostabus wub.gif

*monikute*, tikrai ne per ryskus. Ikelsiu veliau savo vestuviu foto, pamatysi, su kokio ryskumo as buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 05 10, 15:09)
Čia truputį ne į temą, bet kaži ar ne per ryškiai būtų toks makiažas nuotakai mastau.gif labai norėčiau kažko panašaus, bet gal per ryšku  unsure.gif

Nemanau, kad per ryskus.
Papildyta:
Man sita super thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 05 10, 15:09)

schmoll.gif tikrai ne perryškus
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti