Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 14:40)
Atbėgu dar patikslinimui, kad man reikia plaukų iki juosmens (arba beveik iki), kas reiškia, kad tai turi būti tikrai ilgi  blush2.gif Nes visi atsiųsti pvz., deja, per trumpi  verysad.gif

Tada net nesiųsiu nuotraukos, nes juosmens tikrai nesiekia smile.gif
Atsakyti
Man gražios šios šukuosenos wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 09:43)
Ne, tamsūs nebe  unsure.gif

nebe? o ka , anksciau tiko ? biggrin.gif

QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 13:40)
Atbėgu dar patikslinimui, kad man reikia plaukų iki juosmens (arba beveik iki), kas reiškia, kad tai turi būti tikrai ilgi  blush2.gif Nes visi atsiųsti pvz., deja, per trumpi  verysad.gif

tai turiu tokius, tik vat kad reikalavimas sviesiu unsure.gif

sita daili:
man butu kaip tik
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 05 08, 18:37)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 05 08, 19:37)

o man sita labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 05 07, 15:59)
nereikia kreipti dėmesio. Visų skoniai skirtingi.Man tarkim buvo labai gražu o daugumos įdėtos "tradicinės klasikinės" vestuvinės šukuosenos ir suknelės yra baisiau nei baisios, lygiai taip pat žinau, kad kai įdėsiu savo, bus sakoma, kad karnavalas ir visai nevestuviška  biggrin.gif

Tai va butent kad skoniai skirtingi. Zmogus nuomones klause, mes ja pasakom, bet tai nereiskia kad ir reikia taip pasidaryti kaip visi kad sako. smile.gif
Galbut kazkam tie "blynai" labai grazu smile.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image idedu keleta dar,man sitos visos neblogos mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image user posted image blink.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Vasarė~ @ 2010 05 08, 18:20)

pritariu drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

kokia nuostabi nuotaka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 05 08, 21:10)
Tai va butent kad skoniai skirtingi. Zmogus nuomones klause, mes ja pasakom, bet tai nereiskia kad ir reikia taip pasidaryti kaip visi kad sako. smile.gif
Galbut kazkam tie "blynai" labai grazu  smile.gif

Kokios nuostabios sukuosenos wub.gif
Man ta 3 nereali thumbup.gif wub.gif
Kadangi arteja ir mano vestuves vat butent ir tokios labai noreciau... tik vis mastau, ar reikia pasidaryti bandomaja sukuosena..? Ar tik uztektu sia nuotraukytes kopija parodyti...? g.gif sad.gif
Atsakyti
ne ta zmogu pacitavote man rodos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 09, 19:23)
ne ta zmogu pacitavote man rodos..  ax.gif

hihihi.gif Ir man taip atrodo
Atsakyti