Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

Realybe, puikiu pavyzdeliu idejote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 10:08)
Vis dar ieškoma šviesių, ilgų, paslankių plaukų savininkė pynimams išbandyti blush2.gif  Gal yra norinčių?  bigsmile.gif Kaip atpildą gausite nemokamą gražų makiažą  rolleyes.gif
Kas norėtų ir atitinka reikalavimus kreipkitės el.paštu: stiliste@inbox.lt, nes čia AŽ būna užsipildo  blush2.gif

Tikrai norėčiau, bet deja mano plaukai ploni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 07, 10:49)
Benice prasymu: tiesa jau dvejoju del ju.. kazkaip pradzioje galvojau viena segti i plaukus ir keleta ant sukneles deti.. ale kuo tolyn tuo labiau man jos nelb  unsure.gif  gal dar apsigalvosiu  lotuliukas.gif

Sorry, bet man tikri blynai unsure.gif Visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 05 07, 12:59)
benice, vis dar noriu ir reikalavimus vis dar atitinku: sviesius, ilgi, lygus smile.gif
tik va laika suderinti sunkoka  blush2.gif

Tai aš irgi dirbu per 2 darbus ir dar dėl 3 svaigstu biggrin.gif

QUOTE(starrgirl @ 2010 05 07, 13:15)
Tikrai norėčiau, bet deja mano plaukai ploni doh.gif

O Jūs atsiųskite man foto, gal ne tokie jie ploni, kaip Jums atrodo mirksiukas.gif
Dažna klientė skundžias:"o...mano plaukai tai ploni..." doh.gif O ištikrųjų jie normalūs ir visai ne ploni, visos mes norime tankaus miško, bet nebūtina jį turėti, kad išgauti gražių šukuosenų, reik tik biški sumanumo ir kai kurių gudrybių išmanymo blush2.gif
Atsakyti
Issiunciau ir as jums foto wink.gif
Atsakyti
Atbėgu dar patikslinimui, kad man reikia plaukų iki juosmens (arba beveik iki), kas reiškia, kad tai turi būti tikrai ilgi blush2.gif Nes visi atsiųsti pvz., deja, per trumpi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 07 gegužės 2010 - 13:41
QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 14:40)
Atbėgu dar patikslinimui, kad man reikia plaukų iki juosmens (arba beveik iki), kas reiškia, kad tai turi būti tikrai ilgi  blush2.gif Nes visi atsiųsti pvz., deja, per trumpi  verysad.gif

va ir man smalsu pasidare, ar mano seveliura tikrai tinkama siam bandymui. Nusiusiu tuoj kokia foto rasta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivulka7: 07 gegužės 2010 - 14:17
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 05 07, 13:40)
Sorry, bet man tikri blynai  unsure.gif Visai  schmoll.gif

oho net kaip 'tikri'? lotuliukas.gif neesu valgiusi tokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 07, 15:47)
oho net kaip 'tikri'?  lotuliukas.gif  neesu valgiusi tokiu  g.gif

nereikia kreipti dėmesio. Visų skoniai skirtingi.Man tarkim buvo labai gražu o daugumos įdėtos "tradicinės klasikinės" vestuvinės šukuosenos ir suknelės yra baisiau nei baisios, lygiai taip pat žinau, kad kai įdėsiu savo, bus sakoma, kad karnavalas ir visai nevestuviška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 05 07, 16:59)
nereikia kreipti dėmesio. Visų skoniai skirtingi.Man tarkim buvo labai gražu o daugumos įdėtos "tradicinės klasikinės" vestuvinės šukuosenos ir suknelės yra baisiau nei baisios, lygiai taip pat žinau, kad kai įdėsiu savo, bus sakoma, kad karnavalas ir visai nevestuviška  biggrin.gif

nekreipiu, tiesiog labai idomus palyginimas lotuliukas.gif kita vertus tie blynai labiau tiks komponuoti ant sukneles nei iskilios geles.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 07, 18:30)
nekreipiu, tiesiog labai idomus palyginimas  lotuliukas.gif  kita vertus tie blynai labiau tiks komponuoti ant sukneles nei iskilios geles..  rolleyes.gif

o man tai visai grazios tos gelytes. Ant sukneles tikrai geriau tokios negu iskilios, o ir i plaukus turetu but grazu, mazesnes ir kelias det jei viena nelabai ziuresis plaukuose
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 13:40)
Atbėgu dar patikslinimui, kad man reikia plaukų iki juosmens (arba beveik iki), kas reiškia, kad tai turi būti tikrai ilgi  blush2.gif Nes visi atsiųsti pvz., deja, per trumpi  verysad.gif

***** kaip noreciau tik va jeigu kada savaitgali tiktu tai atvaryciau nes mano plaukai jums tikrai tiktu, ilgiiki juosmens, sviesus ir ju daug doh.gif
Atsakyti