Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

Realybe, labai gražių pavyzdukų įdėjote thumbup.gif
Įsimylėjau šią- tokia gaivi, kukli ir miela
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 09:08)
Vis dar ieškoma šviesių, ilgų, paslankių plaukų savininkė pynimams išbandyti blush2.gif  Gal yra norinčių?  bigsmile.gif Kaip atpildą gausite nemokamą gražų makiažą  rolleyes.gif
Kas norėtų ir atitinka reikalavimus kreipkitės el.paštu: stiliste@inbox.lt, nes čia AŽ būna užsipildo  blush2.gif

o tamsus netinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2010 05 06, 23:04)
as tai aksesuara i plaukus uzsisakinejau pas sita mergina:
http://www.manodrabu...594-dovilaityte
greitu metu tureciau isvysti rezultata, bet tikiu, kad nenusivilsiu..

O ji daro pagal individualius užsakymus, t.y. pagal foto, kurią jai atsiunti?
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 05 07, 10:13)
o tamsus netinka?  smile.gif

Ne, tamsūs nebe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 10:08)
Vis dar ieškoma šviesių, ilgų, paslankių plaukų savininkė pynimams išbandyti blush2.gif  Gal yra norinčių?  bigsmile.gif Kaip atpildą gausite nemokamą gražų makiažą  rolleyes.gif
Kas norėtų ir atitinka reikalavimus kreipkitės el.paštu: stiliste@inbox.lt, nes čia AŽ būna užsipildo  blush2.gif

Gaila, kad man toli iki vilniaus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2010 05 07, 10:53)
Gaila, kad man toli iki vilniaus... verysad.gif

Jo, man ir tada gaila g.gif
Atsakyti
Benice prasymu: tiesa jau dvejoju del ju.. kazkaip pradzioje galvojau viena segti i plaukus ir keleta ant sukneles deti.. ale kuo tolyn tuo labiau man jos nelb unsure.gif gal dar apsigalvosiu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 07, 11:49)
Benice prasymu: tiesa jau dvejoju del ju.. kazkaip pradzioje galvojau viena segti i plaukus ir keleta ant sukneles deti.. ale kuo tolyn tuo labiau man jos nelb  unsure.gif  gal dar apsigalvosiu  lotuliukas.gif

Man mielos tos rožės wub.gif Dėčiaus į plaukučius vieną, bet suknytėje daug jų neturėčiau. Nebent mažesnių ir kur nors ties talija...net nežinau..o gal ant rankos kaip apyrankę tiesiog padaryčiau, iš mažesnės rožytės, bet pgl.formą ir spalvą tokios pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 07, 10:14)
O ji daro pagal individualius užsakymus, t.y. pagal foto, kurią jai atsiunti?

taip, ji daro ir pagal uzsakymus.. pagal pageidavima padaro norima isegima, nebutina rinktis lankelio tipo.. aisku kiekvienam pagal skoni, bet man patiko toks stiliukas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 12:07)
Man mielos tos rožės  wub.gif  Dėčiaus į plaukučius vieną, bet suknytėje daug jų neturėčiau. Nebent mažesnių ir kur nors ties talija...net nežinau..o gal ant rankos kaip apyrankę tiesiog padaryčiau, iš mažesnės rožytės, bet pgl.formą ir spalvą tokios pat  ax.gif

dekui.. tai taip ir buvau numaciusi.. po krutine sone deti kelias skirtingu dydziu.. bet bandysiu dar kitokio stiliaus pasidaryt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 07 gegužės 2010 - 11:24
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 07, 12:23)
dekui.. tai taip ir buvau numaciusi.. po krutine sone deti kelias skirtingu dydziu.. bet bandysiu dar kitokio stiliaus pasidaryt  unsure.gif

Man tai jūsų mintis labai graži buvo (pamenu nuotrauką), dėkit, labai romantiškai atrodysit mirksiukas.gif
Atsakyti
benice, vis dar noriu ir reikalavimus vis dar atitinku: sviesius, ilgi, lygus smile.gif

tik va laika suderinti sunkoka blush2.gif
Atsakyti