Realybe, labai gražių pavyzdukų įdėjote
Įsimylėjau šią- tokia gaivi, kukli ir miela
QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 09:08)
Vis dar ieškoma šviesių, ilgų, paslankių plaukų savininkė pynimams išbandyti Gal yra norinčių? Kaip atpildą gausite nemokamą gražų makiažą
Kas norėtų ir atitinka reikalavimus kreipkitės el.paštu: stiliste@inbox.lt, nes čia AŽ būna užsipildo
Kas norėtų ir atitinka reikalavimus kreipkitės el.paštu: stiliste@inbox.lt, nes čia AŽ būna užsipildo
o tamsus netinka?
QUOTE(pitchy @ 2010 05 06, 23:04)
as tai aksesuara i plaukus uzsisakinejau pas sita mergina:
http://www.manodrabu...594-dovilaityte
greitu metu tureciau isvysti rezultata, bet tikiu, kad nenusivilsiu..
http://www.manodrabu...594-dovilaityte
greitu metu tureciau isvysti rezultata, bet tikiu, kad nenusivilsiu..
O ji daro pagal individualius užsakymus, t.y. pagal foto, kurią jai atsiunti?
QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 10:08)
Vis dar ieškoma šviesių, ilgų, paslankių plaukų savininkė pynimams išbandyti Gal yra norinčių? Kaip atpildą gausite nemokamą gražų makiažą
Gaila, kad man toli iki vilniaus...
QUOTE(anna86 @ 2010 05 07, 10:53)
Gaila, kad man toli iki vilniaus...
Jo, man ir tada gaila
Benice prasymu: tiesa jau dvejoju del ju.. kazkaip pradzioje galvojau viena segti i plaukus ir keleta ant sukneles deti.. ale kuo tolyn tuo labiau man jos nelb gal dar apsigalvosiu
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 07, 11:49)
Benice prasymu: tiesa jau dvejoju del ju.. kazkaip pradzioje galvojau viena segti i plaukus ir keleta ant sukneles deti.. ale kuo tolyn tuo labiau man jos nelb gal dar apsigalvosiu
Man mielos tos rožės Dėčiaus į plaukučius vieną, bet suknytėje daug jų neturėčiau. Nebent mažesnių ir kur nors ties talija...net nežinau..o gal ant rankos kaip apyrankę tiesiog padaryčiau, iš mažesnės rožytės, bet pgl.formą ir spalvą tokios pat
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 07, 10:14)
O ji daro pagal individualius užsakymus, t.y. pagal foto, kurią jai atsiunti?
taip, ji daro ir pagal uzsakymus.. pagal pageidavima padaro norima isegima, nebutina rinktis lankelio tipo.. aisku kiekvienam pagal skoni, bet man patiko toks stiliukas..
QUOTE(Benice @ 2010 05 07, 12:07)
Man mielos tos rožės Dėčiaus į plaukučius vieną, bet suknytėje daug jų neturėčiau. Nebent mažesnių ir kur nors ties talija...net nežinau..o gal ant rankos kaip apyrankę tiesiog padaryčiau, iš mažesnės rožytės, bet pgl.formą ir spalvą tokios pat
dekui.. tai taip ir buvau numaciusi.. po krutine sone deti kelias skirtingu dydziu.. bet bandysiu dar kitokio stiliaus pasidaryt
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 07, 12:23)
dekui.. tai taip ir buvau numaciusi.. po krutine sone deti kelias skirtingu dydziu.. bet bandysiu dar kitokio stiliaus pasidaryt
Man tai jūsų mintis labai graži buvo (pamenu nuotrauką), dėkit, labai romantiškai atrodysit
benice, vis dar noriu ir reikalavimus vis dar atitinku: sviesius, ilgi, lygus
tik va laika suderinti sunkoka
tik va laika suderinti sunkoka