Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 05, 13:50)
drinks_cheers.gif  man taip pat jos nepatiko  unsure.gif  man paciai labiau patinka kur sau dariaus  lotuliukas.gif  aisku ten skiriasi stilistika  unsure.gif

Neprisimenu ar rodėte, tai gal parodysite, ką pavyko išmeistrauti? bigsmile.gif

Man tai labai gražus yra zzzzzvimt parodytas plaukų aksesuaras wub.gif
Ir kodėl negalima tuoktis kasmet su tuo pačiu vyru, kad pasipuošti vis kitaip lotuliukas.gif Tai įsisegčiau tokį grožį būtiniausiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 05 gegužės 2010 - 13:00
nu tos geles is organzos tikrai nekokios,kaip seniau vaikam risdavo kaspinus didesnius uz galva,taip ir tos geles.kaip kamuoliai atrodo,neturi bendro vaizdo,,bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 05, 13:31)
Pasižiūrėjau tas gėlytes, gal ir skonio reikalas, bet man jos atrodo netvarkingos, kaip kleckai kokie  doh.gif  Aišku, galima jas "pastangrinti", fiksuoti ir galbūt tada vaizdas bus mielesnis  g.gif O gal kam ir tokios tinka..
Savaitgalį teko pabuvote Gariūnų turguje, tai ten daug įvairių mačiau, įvairių spalvų. Tik tiek, kad iki to turgaus dasigaut  doh.gif

Na ir aš tikėjausi kitokio vaizdo, tiesą sakant ne kokį įspūdį man paliko tos gėlytės rolleyes.gif
aš kažko noriu labai gražaus į plaukus, kad ir kasdien nešioti būtų galima, prisiderinti prie garderobo...

user posted image
user posted image
user posted image

Bet deja, niekur nerandu pirkti tokių grožių sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 05, 12:50)
Ačiukas  4u.gif  Tikiuosi, kad taip ir yra, pati vertinti negaliu. Man patinka, kai kiekvienas padarytas daiktas turi kažką tokio, ko kitas neturi. O tos gėlės iš organzos atrodo kaip štampuotos, nors kita vertus, neatreipiau dėmesio, kuriam tikslui jos gaminamos  g.gif  Galbūt tai

man irgi visiskai nepatiko tos geles schmoll.gif

QUOTE(Benice @ 2010 05 05, 12:58)
Neprisimenu ar rodėte, tai gal parodysite, ką pavyko išmeistrauti?  bigsmile.gif
Man tai labai gražus yra zzzzzvimt parodytas plaukų aksesuaras  wub.gif
Ir kodėl negalima tuoktis kasmet su tuo pačiu vyru, kad pasipuošti vis kitaip  lotuliukas.gif  Tai įsisegčiau tokį grožį būtiniausiai  biggrin.gif

biggrin.gif viska nuo jusu paciu priklauso -, juk galima "tuoktis" kad ir kasdien, pasidaryti sau ypatinga svente.
Atsakyti
Nu sorry, bet organzos gėlės scare.gif
Atsakyti
baisos baisios, i plaukus tokios tikrai nesideciau. ten jos ir ne plaukams skirtos siaip o daugiau interjerui, bet ir tai man nelabai schmoll.gif va Benice labai graziu gelyciu padariusi i plaukus ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 05 06, 10:57)
baisos baisios, i plaukus tokios tikrai nesideciau. ten jos ir ne plaukams skirtos siaip o daugiau interjerui, bet ir tai man nelabai  schmoll.gif  va Benice labai graziu gelyciu padariusi i plaukus  ax.gif  wub.gif

o kur galima pamatyti benices gelytes ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 05 06, 12:09)
o kur galima pamatyti benices gelytes ?  mirksiukas.gif

buvo i tema kazkur idejus. bet gali pamatti ir jos puslapiuky
http://www.grozisirs...p...9&Itemid=30

Papildyta:
tikiuos nepyks Benice kad ikeliau cia nuoroda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 06 gegužės 2010 - 10:15
QUOTE(@leja @ 2010 05 06, 11:15)
buvo i tema kazkur idejus. bet gali pamatti ir jos puslapiuky
http://www.grozisirs...p...9&Itemid=30

Papildyta:
tikiuos nepyks Benice kad ikeliau cia nuoroda  blush2.gif

Kas gi pyksta už reklamą lotuliukas.gif
Atsakyti
tai vistiek... autorines teises ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 05 06, 12:37)
tai vistiek... autorines teises ir pan.  biggrin.gif

Autorinės teisės būtų pažeistos, jei tas foto sudėtumėt kaip savo darbuką ax.gif
Skelbimuose jau buvau radusi savo darbų foto pas kitas "meistres". Aišku, paprašius jos jas išėme, tai bylinėtis neteko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 06, 13:39)
*Autorinės teisės būtų pažeistos, jei tas foto sudėtumėt kaip savo darbuką  ax.gif
**Skelbimuose jau buvau radusi savo darbų foto pas kitas "meistres". Aišku, paprašius jos jas išėme, tai bylinėtis neteko  lotuliukas.gif

*ai gi visur raso kad be autoriaus sutikimo platinti draudziama biggrin.gif

** oho, na bet ir naglumas zmoniu mad.gif
Atsakyti