Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 04, 20:41)
Jusu vestuves buvo per mano gimtadieni bigsmile.gif  didziausi sveikinimai, lb graziai atrodete thumbup.gif  bigsmile.gif

dekui mirksiukas.gif su praejusiu gimtadieniu! happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 04, 19:46)
Man orhideja kaip gele, lb grazi wub.gif is puokstytes su jomis lb grazios wub.gif

pritariu 100 procentu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drauge1: 04 gegužės 2010 - 19:59
QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 05 04, 21:50)
dekui  mirksiukas.gif  su praejusiu gimtadieniu!  happybday.gif

aciukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 05 04, 14:17)
parodyk,kokia patiko mazdaug sukuosena,kad isivaizduot mirksiukas.gif O cia SM yra daug moteru ivairias geles gaminanciu,yra is organzos labai grazios geles rolleyes.gif

na buvo temoj anksciau keletas, kur ant sono, ant peties kasos supintos, bet ko as noreciau, tai neradau tip top..
Na mazdaug is tokiu garbanu
user posted image
virsus iskeltas ir laisvai perpinti stambiai taip ant peties, kaip cia tik laisviau ir garbanos nuo pat virsaus
user posted image
toks romantiskas bardakelis lotuliukas.gif ir megzta gele gal toj kasoj..gal.. rolleyes.gif Aisku jei taip kirpejai pavyks, kaip as isivaizduoju.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 05 04, 13:17)
parodyk,kokia patiko mazdaug sukuosena,kad isivaizduot mirksiukas.gif O cia SM yra daug moteru ivairias geles gaminanciu,yra is organzos labai grazios geles rolleyes.gif

kur galima pamatyti pavyzdziu?

QUOTE(Jollysiup @ 2010 05 04, 22:21)

toks romantiskas bardakelis lotuliukas.gif  ir megzta gele gal toj kasoj..gal.. rolleyes.gif Aisku jei taip kirpejai pavyks, kaip as isivaizduoju.. ax.gif

bus labai grazu thumbup.gif o as ieskau romantisko bardakelio, bet kuodelio tipo
Atsakyti

Ir galvoju likti prie idejos su "eglute" pinta kasa per sona ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 04 gegužės 2010 - 23:39
QUOTE(Realybe @ 2010 05 04, 14:17)
O cia SM yra daug moteru ivairias geles gaminanciu,yra is organzos labai grazios geles rolleyes.gif

Gal galit nuorodėlę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 05 05, 00:01)
kur galima pamatyti pavyzdziu?
bus labai grazu  thumbup.gif  o as ieskau romantisko bardakelio, bet kuodelio tipo

geles is organzos

QUOTE(Kibekė @ 2010 05 05, 09:01)
Gal galit nuorodėlę?  rolleyes.gif

4u.gif
Papildyta:
user posted image retro sukuosena
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 05 05, 13:22)

Pasižiūrėjau tas gėlytes, gal ir skonio reikalas, bet man jos atrodo netvarkingos, kaip kleckai kokie doh.gif Aišku, galima jas "pastangrinti", fiksuoti ir galbūt tada vaizdas bus mielesnis g.gif O gal kam ir tokios tinka..
Savaitgalį teko pabuvote Gariūnų turguje, tai ten daug įvairių mačiau, įvairių spalvų. Tik tiek, kad iki to turgaus dasigaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 05, 12:31)
Pasižiūrėjau tas gėlytes, gal ir skonio reikalas, bet man jos atrodo netvarkingos, kaip kleckai kokie  doh.gif  Aišku, galima jas "pastangrinti", fiksuoti ir galbūt tada vaizdas bus mielesnis  g.gif O gal kam ir tokios tinka..
Savaitgalį teko pabuvote Gariūnų turguje, tai ten daug įvairių mačiau, įvairių spalvų. Tik tiek, kad iki to turgaus dasigaut  doh.gif

Man Benice Jusu daug grazesni meno kuriniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 05 05, 13:36)
Man Benice Jusu daug grazesni meno kuriniai smile.gif

Ačiukas 4u.gif Tikiuosi, kad taip ir yra, pati vertinti negaliu. Man patinka, kai kiekvienas padarytas daiktas turi kažką tokio, ko kitas neturi. O tos gėlės iš organzos atrodo kaip štampuotos, nors kita vertus, neatreipiau dėmesio, kuriam tikslui jos gaminamos g.gif Galbūt tai skirta tarkim kokiam dekorui, tada ne taip ir svarbu iščiustyti kiekvieną gėlę, gaminamos masiškai be didesnio dėmesio detalei..gal...nežinau, kaip ten yra ištikrųjų blush2.gif

Papildyta:
Nors pastebėjau, kad paskutiniuoju metu galima į šukuoseną įsisegti praktiškai bet ką biggrin.gif Jei tai priderinta prie bendro įvaizdžio, tai ir atrodys super thumbup.gif O tai gali būti kad ir plunksna iš močiutės pagalvės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 05, 13:31)
Pasižiūrėjau tas gėlytes, gal ir skonio reikalas, bet man jos atrodo netvarkingos, kaip kleckai kokie  doh.gif  Aišku, galima jas "pastangrinti", fiksuoti ir galbūt tada vaizdas bus mielesnis  g.gif O gal kam ir tokios tinka..
Savaitgalį teko pabuvote Gariūnų turguje, tai ten daug įvairių mačiau, įvairių spalvų. Tik tiek, kad iki to turgaus dasigaut  doh.gif

drinks_cheers.gif man taip pat jos nepatiko unsure.gif man paciai labiau patinka kur sau dariaus lotuliukas.gif aisku ten skiriasi stilistika unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 05 gegužės 2010 - 12:50