Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 05 03, 22:57)
mano tokia buvo sukuosena:

tinkliuka, kuris buvo skirtas ant akiu, apsukome aplink kuoda ir buvo labai gerai  ax.gif

Nuometo nesegėte rolleyes.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 04 gegužės 2010 - 08:13
Na va, perskaiciau visa tema smile.gif Dar nebuvau pamaciusi tokios sukuosenos, o jau sugalvojau, kad noriu didelem bangom plauku, pintu laisvai ant sono, o poto radau ir bendraminciu, ir neblogu pavyzdziu issisaugojau thumbup.gif Siaip daznai as taip ant sono pinuos, tik va pasidaryciau sventiskiau. Kadangi vestuviu nekeliam, o tik susirasom, ir ta diena vyks dukrytes krikstynos su artimiausiais zmonem, tai kukliai ir atrodysiu ax.gif Jau nunerta mano pieno spalvos suknyte, paprastute, iki keliu, galvoju isisegsiu megzta gele i sona i ta kasa, nereiks nei jokiu veliumu, nei papuosalu rolleyes.gif Plaukai mano per puse nugaros-per nestuma labai uzaugo thumbup.gif Turetu neblogai but, nors is pradziu palaidu banguotu norejau, bet beplaukiojant po Marias istitarsytu palaidi... unsure.gif Oi, kaip palengvejo, kai jau nors del sukuosenos aisku wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jollysiup, tada tikrai grazia sukuosena sugalvojai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 05 04, 13:16)
Na va, perskaiciau visa tema smile.gif Dar nebuvau pamaciusi tokios sukuosenos, o jau sugalvojau, kad noriu didelem bangom plauku, pintu laisvai ant sono, o poto radau ir bendraminciu, ir neblogu pavyzdziu issisaugojau thumbup.gif  Siaip daznai as taip ant sono pinuos, tik va pasidaryciau sventiskiau. Kadangi vestuviu nekeliam, o tik susirasom, ir ta diena vyks dukrytes krikstynos su artimiausiais zmonem, tai kukliai ir atrodysiu ax.gif  Jau nunerta mano pieno spalvos suknyte, paprastute, iki keliu, galvoju isisegsiu megzta gele i sona i ta kasa, nereiks nei jokiu veliumu, nei papuosalu rolleyes.gif Plaukai mano per puse nugaros-per nestuma labai uzaugo thumbup.gif Turetu neblogai but, nors is pradziu palaidu banguotu norejau, bet beplaukiojant po Marias istitarsytu palaidi... unsure.gif Oi, kaip palengvejo, kai jau nors del sukuosenos aisku wub.gif  biggrin.gif

parodyk,kokia patiko mazdaug sukuosena,kad isivaizduot mirksiukas.gif O cia SM yra daug moteru ivairias geles gaminanciu,yra is organzos labai grazios geles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 05 04, 09:13)
Nuometo nesegėte  rolleyes.gif ?

ne, nes turejau grazia gele plaukuose ir siaip man nuometai nelabai patinka ax.gif

va mano gele:

user posted image
Atsakyti
zzzzzvimt, gal galetumete parodyt savo puokste? is orchideju buvo?? kokiu metu tuokiates smile.gif Aciu 4u.gif Sorry uz offtopic 4u.gif
Atsakyti
is orchideju mirksiukas.gif tuokemes pries savaite (balandzio 24)

daugmaz taip mano puokste atrode (kadangi atskyrai puokstes nuotraukos neturiu, tai iskirpau, kur geriausiai matosi):

user posted image
Atsakyti
Aciu 4u.gif Sveikinimai sukurus seima oficialia 4u.gif grazi puokste smile.gif
baigiu offtopica blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bubosecka: 04 gegužės 2010 - 19:38
QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 05 04, 21:35)
is orchideju  mirksiukas.gif  tuokemes pries savaite (balandzio 24)

daugmaz taip mano puokste atrode (kadangi atskyrai puokstes nuotraukos neturiu, tai iskirpau, kur geriausiai matosi):

Jusu vestuves buvo per mano gimtadieni bigsmile.gif didziausi sveikinimai, lb graziai atrodete thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 04 gegužės 2010 - 19:45

Keletas puoksciu su orchidejom 4u.gif
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2010 05 04, 21:43)
Keletas puoksciu su orchidejom 4u.gif

Man orhideja kaip gele, lb grazi wub.gif is puokstytes su jomis lb grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2010 05 04, 21:43)

sita wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti