Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 29, 15:26)
idomu, ji su tokia sukuosena buvo per savo vestuves, ar cia tik ji padaryta, kad nufotografuoti g.gif 
bet jei cia kazkam grazu, tai eina sau tada doh.gif be komentaru  lotuliukas.gif

cia zmogus nezinosi, yra visokiu zmoniu kurie tuokiasi su sodais ant galvu, taskuotom suknelem, vyrai su tokiom kojinem kaip jaunosios taskai doh.gif teko reget sia vasara... lotuliukas.gif man asmeniskai tragdija, bet cia zmoniu apsisprendimas lotuliukas.gif gal pavyzdziui mes jiems atrodom kaip durneles, visos ale vienodos baltos kaip gulbes, o va cia zinai vis kazkas naujo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 04 29, 15:38)
cia zmogus nezinosi, yra visokiu zmoniu kurie tuokiasi su sodais ant galvu, taskuotom suknelem, vyrai su tokiom kojinem kaip jaunosios taskai doh.gif  teko reget sia vasara... lotuliukas.gif  man asmeniskai tragdija, bet cia zmoniu apsisprendimas lotuliukas.gif  gal pavyzdziui mes jiems atrodom kaip durneles, visos ale vienodos baltos kaip gulbes, o va cia zinai vis kazkas naujo  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Yra tokiu merginu, kurios is sitos sventes daro karnavalus ir nieko cia nepakeisi, visokiu yra, visokiu reikia smile.gif
As vestuves isivaizduotik nuotaka tik su balta arba yvori spalvos suknele ir butinai ilga, bet gal kuriai atrodo tai banalu. nes ateina i mada trumpos vestuvines suknytes, o ir spalvytes ivairiausios. bet cia kiekvienai rinktis pagal savo skoni smile.gif
Bet man graziausia tos tradicines aprangos vestuves, kai viskas suderinta tarpusavy ir nera nieko perkauto thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 04 05, 18:24)
Man tos garbanos taip banalu doh.gif  blush2.gif
Va, labai graži šukuosena!  flirt.gif
user posted image

sita super wub.gif butu idomu pamatyti kaip is priekio atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 04 29, 13:18)
nu, mergaitės negalėjau šitos neparodyt  lotuliukas.gif

[attachmentid=197503]

Nu toks vaizdelis, kad i pakrumi ikritus su jaunikiu paslapciom buvo ir prigavo. tai islingo visa susitarsius ir su zolem plaukuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 04 29, 21:17)
Nu toks vaizdelis, kad i pakrumi ikritus su jaunikiu paslapciom buvo ir prigavo. tai islingo visa susitarsius ir su zolem plaukuos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(creizy @ 2010 04 27, 00:28)
ka manot apie sita  sukuosena    mirksiukas.gif

grazu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Niekaip nerandu tinkamos sukuosenos vestuvems, gal patartumet kokios tiktu apvaliam veidui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuulija @ 2010 05 01, 15:55)
Sveikutes,
Niekaip nerandu tinkamos sukuosenos vestuvems, gal patartumet kokios tiktu apvaliam veidui?  g.gif

Tiktų tokios, kurios dengtų apvalumus ax.gif Palaidi, pusiau palaidi mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas is Jusu daro sukuosenas privaciai, atvaziuojant i namus? g.gif
Reiketu Vln...
Atsakyti
Kiek jus cia pridejusios graziu sukuosenu nuotrauku bigsmile.gif Bet dauguma storiems plaukams. Gal zinote ir turite sukuosenu tamsiems ploniems iki peciu plaukuciams, isivaizduoju, kad graziausiai atrodytu lengvas kuodukas. Veidas mano sirdeles formos, taigi kaktos irgi negaliu labai atidengti, nes ji auksta...

Ir deja pasikeitus planams vestuviu pradzia Panevezyje ir dabar didziulis galvos skausmas, kokia kirpeja is ten pasirinkti? Gal galite kazka parekomenduoti? Nes Panevezyje jau keli metai negyvenu verysad.gif

Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 02, 19:39)
O gal kas is Jusu daro sukuosenas privaciai, atvaziuojant i namus?  g.gif
Reiketu Vln...

Kiek zinau sios merginos atvaziuoja i namus:

http://jusu-gb.com/
http://grozisirstilius.lt/

smile.gif
Atsakyti
mano tokia buvo sukuosena:

user posted image

tinkliuka, kuris buvo skirtas ant akiu, apsukome aplink kuoda ir buvo labai gerai ax.gif
Atsakyti