Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(linulija @ 2010 04 01, 18:33)
tavo sukuosena tikrai grazi ir pati graziai atrodei thumbup.gif bet nuometas gerai laikesi nes plaukuciai tavo susegti buvo,t.y.ne visiskai palaidi smile.gif

Vat būtent klaidingai ir atrodo, mano plaukai nebuvo visai segti kad nuometą laikytų tongue.gif Kirpėja jį įsegė į palaidus, o tik po to apink jį dėliojo sruogeles 4u.gif beje, nuometą segė su šukutėmis (ji taip prašė, kad jau nuomos punkte paruoštų), o dar po to špilkiukų nemažai panaudojo tongue.gif laikėsi tikrai gerai, neslydo nieko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(semke @ 2010 04 01, 19:27)
Sveikutes  4u.gif

Musu vestuves vasara ir jau dabar as suku galva ka daryt man su tais plaukais..  g.gif

Mano plaukai ilgi (zemiau juosmens) ir turiu kirpciukus neilgus bet truputi tokius ant sono nesiojamus.. Noriu vestuvems garbanu, jokiu kuodu, tiesiog sugarbatoti ir kazkaip truputi plauku suimti virsugalvyje gal..
bet esme ta, kad mano plaukai visai nelaiko garbanu- jie idealiai tiesus.. na jei oras butu sausas sausas- gal kazkiek islaikytu garbanojima, bet jei nors menkiausia dregme bus- galas.. doh.gif  doh.gif  doh.gif

O svajoju apie garbanas...

Gal galit pasidalint savo patirtim ar patarimais kaip tuos plaukus islaikyt garbanotus? gal yra kokios spec priemones "israstos" ar pan?  g.gif  ir ka daryt man su kirpciukais?
Taip ir palikt juos pasukuotus ant sono?
Pasimetus esu..  unsure.gif

na man tekę plaukus garbanoti nekartą...Visko pasitaikė... smile.gif kai tuokėsi pusseserė, garbanos idealiai išsilaikė net ir antrą dieną, dar buvau garbanota... tongue.gif Po to savo išleistuvėms kai dariausi šukuoseną, viską darė taip pat (beje kirpėja ta pati visą laiką) garbanos pradėjo leistis jau į vakarą... verysad.gif O vestuvėms vėl viskas čiki... 4u.gif Mano pačios plaukai tiesūs, bet gavę drėgmės mėgsta išsipūsti, bet nesigarbanoti... mirksiukas.gif Kirpėja sakė taip, kad plaukų stovis, garbanų laikymasis ir t.t. priklauso ir nuo žmogaus emocinės bei fizinės būsenos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 01, 17:44)
Vat būtent klaidingai ir atrodo, mano plaukai nebuvo visai segti kad nuometą laikytų  tongue.gif Kirpėja jį įsegė į palaidus, o tik po to apink jį dėliojo sruogeles  4u.gif beje, nuometą segė su šukutėmis (ji taip prašė, kad jau nuomos punkte paruoštų), o dar po to špilkiukų nemažai panaudojo tongue.gif  laikėsi tikrai gerai, neslydo nieko  ax.gif
Papildyta:
na man tekę plaukus garbanoti nekartą...Visko pasitaikė... smile.gif kai tuokėsi pusseserė, garbanos idealiai išsilaikė net ir antrą dieną, dar buvau garbanota... tongue.gif Po to savo išleistuvėms kai dariausi šukuoseną, viską darė taip pat (beje kirpėja ta pati visą laiką) garbanos pradėjo leistis jau į vakarą... verysad.gif  O vestuvėms vėl viskas čiki... 4u.gif Mano pačios plaukai tiesūs, bet gavę drėgmės mėgsta išsipūsti, bet nesigarbanoti... mirksiukas.gif Kirpėja sakė taip, kad plaukų stovis, garbanų laikymasis ir t.t. priklauso ir nuo žmogaus emocinės bei fizinės būsenos...  g.gif

Geras cia kad priklauso nuo emocines busenos unsure.gif smile.gif ,as kai linkus del visko pergyvent,tai man tada ir issileis garbanos vestuviu diena,nes jauciu ta diena busiu visa itampoje. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(semke @ 2010 04 01, 17:27)
Sveikutes  4u.gif

Musu vestuves vasara ir jau dabar as suku galva ka daryt man su tais plaukais..  g.gif

Mano plaukai ilgi (zemiau juosmens) ir turiu kirpciukus neilgus bet truputi tokius ant sono nesiojamus.. Noriu vestuvems garbanu, jokiu kuodu, tiesiog sugarbatoti ir kazkaip truputi plauku suimti virsugalvyje gal..
bet esme ta, kad mano plaukai visai nelaiko garbanu- jie idealiai tiesus.. na jei oras butu sausas sausas- gal kazkiek islaikytu garbanojima, bet jei nors menkiausia dregme bus- galas.. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Gal galit pasidalint savo patirtim ar patarimais kaip tuos plaukus islaikyt garbanotus? gal yra kokios spec priemones "israstos" ar pan?  g.gif  ir ka daryt man su kirpciukais?

Man tai kirpeja liepe auginti kirpciukus,nes (skirs ant sono),nes ji paaiskino kad kirpciukai uzdengia labai daug veido. g.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 04 01, 19:27)

Jo, kirpciukus palikciau ant sono, taip bus iprasciau ir jausites savimi.
Del spec.priemoniu, tai manau, kad dviracio kol kas nieks neisrado biggrin.gif Reik stiprios fiksacijos ir spec.garbanojimo budo mirksiukas.gif

QUOTE(mmmune @ 2010 04 01, 19:44)
Kirpėja sakė taip, kad plaukų stovis, garbanų laikymasis ir t.t. priklauso ir nuo žmogaus emocinės bei fizinės būsenos...  g.gif

Tiesos tame tikrai yra, juk plaukai, tai gyvi...ir nuotaika, ir orai, ir visa kita turi reiksmes. Aisku, svarbiausia sypsena ir pasitikejimas savimi bet kokiu atveju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 01, 13:59)
Aha, man irgi labai gražu  blush2.gif Mėgstu ryškias akis  wub.gif

Aš irgi pasisakau už tamsias akis, pati prašysiu, kad man panašiai padarytų. Kadangi nesu ryškių bruožų panelė, reikia paryškinti akis bei lūpas, kad nuotraukose gražiau išeičiau smile.gif
Atsakyti
Vestuvinių šukuosenų pavyzdžiai 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Su kirpčiukais 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 02, 09:11)
Vestuvinių šukuosenų pavyzdžiai  4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Su kirpčiukais  4u.gif
user posted image

Man toji graži kur mergina tik iš nugaros (melsvam fone) ir neaišku ar kasa ten padaryta ar plaukai tai mandrai sudėlioti, bet atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Man tai visos grazios lotuliukas.gif isskyrus 4 ir 6 tongue.gif
Atsakyti
Aciu uz pasisakymus 4u.gif

Man trecia nuo virsaus laaaaabai graziai atrodo... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
man 4 nuotrauka labai graziai blondine susukuota. wub.gif
Atsakyti
3-cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 02, 16:07)
Man toji graži kur mergina tik iš nugaros (melsvam fone) ir neaišku ar kasa ten padaryta ar plaukai tai mandrai sudėlioti, bet  atrodo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
men trecia grazi, tokia romantiska smile.gif
Atsakyti