Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(vadaiva @ 2010 04 27, 18:52)
Atrodo graziai, paprastai ir romantiskai

man tai cia nelabai sukuosena.. prie tokios reikia ir spec kokios idomios sukneles hipiskos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 04 27, 00:46)
Mastau apie kazka panasaus smile.gif Noreciau atrodyti naturaliai, tik turiu galvos skausma, kaip tas garbanas uzfiksuoti visai dienai, jei plaukuciai nelabai nori paklusti kontrolei  g.gif

super sukuosena! tokia ir darysiuos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,PADEKIT!!!!!! help.gif Gal kas zinot gera kirpeja Klaipedoj,Palangoj ar Kretingoj kuri graziai daro sukuosenas?ACIU aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaie @ 2010 04 28, 17:18)
Sveikos mergaites,PADEKIT!!!!!! help.gif Gal kas zinot gera kirpeja Klaipedoj,Palangoj ar Kretingoj kuri graziai daro sukuosenas?ACIU aciuks.gif

Gal paklauski klaipedos nuotaku temoje mirksiukas.gif

Cia :

http://www.supermama...howtopic=582615
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 28 balandžio 2010 - 15:44
dar įdėjų
user posted imageuser posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
Atsakyti
CREIZY ydeta sukuosena superine wub.gif su kasa tiesia... tik ydomu ar man tiktu nuometas tox ilgas is triju daliu papustas ax.gif ax.gif segsim virsugalvyje
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 04 29, 10:02)
CREIZY ydeta sukuosena superine wub.gif  su kasa tiesia... tik ydomu ar man tiktu nuometas tox ilgas is triju daliu papustas ax.gif  ax.gif  segsim virsugalvyje

Sunku kažką komentuoti, nes reiktų pamatyti vaizdžiai ir patį žmogų ir suknelę blush2.gif
Atsakyti
o prie tos sukuosenos tiesia kasa as pasiulyciau isvis nesideti nuometo arba tikrai viensluoksny.bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuchi @ 2010 04 29, 12:40)
o prie tos sukuosenos tiesia kasa as pasiulyciau isvis nesideti nuometo arba tikrai viensluoksny.bet cia tik mano nuomone 4u.gif

mano suknyte bus is taftos, virsus principe toks pats ties krutine, na ir zuvytes forma, kadani suknyte lygi pe kristalu ir t.t. didziausias akcentas bus nuometas pustas triju daliu, ir dideli auskarai mirksiukas.gif tai ir galvoju gal ta sukuosena tiktu, na gal kazkas panasaus drinks_cheers.gif mastau as cia garsiai lotuliukas.gif
Atsakyti
nu, mergaitės negalėjau šitos neparodyt lotuliukas.gif

[attachmentid=197503]

šita įdomiai atrodo, truputį per daug pašiaušta, bet taip įsivaizduoju prie graikiškos suknelės, kur nors paplūdimyje g.gif

[attachmentid=197504]

o va tokios norėčiau, jei tik turėčiau ilgus ir šviesius plaukus wub.gif
[attachmentid=197505]
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 04 29, 15:18)
nu, mergaitės negalėjau šitos neparodyt  lotuliukas.gif

swoon.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nesuprantu ar cia nuotakai protas susisukes ar cia ji visai be proto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 04 29, 15:18)
nu, mergaitės negalėjau šitos neparodyt  lotuliukas.gif

idomu, ji su tokia sukuosena buvo per savo vestuves, ar cia tik ji padaryta, kad nufotografuoti g.gif
bet jei cia kazkam grazu, tai eina sau tada doh.gif be komentaru lotuliukas.gif
Atsakyti