Sita beveik mano svajone Manau apsistosiu ties sita
QUOTE(Audrutyte @ 2010 04 26, 21:43)
grazu
QUOTE(Smaile* @ 2010 04 05, 19:24)
cia tai ko ilgai ieskojau man idomu labai tiesiu plauku sukuosenos, mazokai tokiu , visi sukelti arba sugarbanoti
QUOTE(leliuga @ 2010 04 23, 08:45)
Matau visos tik savim rūpinasi,o kaip jūsų būsimų vyrų šukuosenos? Tiesiog įdomu,ar tik 1 ir 3 numeriu kirpti? Man gražu,kam tinka ilgesni,(ne ilgi)bet pas mus visi tokie ''sportiški'' Jei yra jiems tema tai atsiprašau
maniskis savo sukuosena pasirupines labiau, nei as
QUOTE(@leja @ 2010 04 23, 09:13)
o kokio stiliaus suknele bus?
Papildyta:
kad kai trumpi plaukai nelabai ka sugalvosi
Papildyta:
kad kai trumpi plaukai nelabai ka sugalvosi
kokia suknele? kad as mokeciau ja apibudinti reikalas tas, kad sukuosena negali buti "didele" ir palaidi plaukai netinka. reikia patarsyto kuodelio, kazkas panasaus i tai, tik tvarkingiau truputi, kad nebutu pabegusiu sruogu ( atsiprasau, uz nuotraukos dydi)
[attachmentid=197353]
Papildyta:
QUOTE(creizy @ 2010 04 26, 22:28)
noreciau taip atrodyt antraja vestuviu diena
QUOTE(creizy @ 2010 04 26, 23:28)
Mastau apie kazka panasaus Noreciau atrodyti naturaliai, tik turiu galvos skausma, kaip tas garbanas uzfiksuoti visai dienai, jei plaukuciai nelabai nori paklusti kontrolei
Jeigu buciau trumpaplauke 100% daryciausi tik sia vestuvine sukuosena
QUOTE(creizy @ 2010 04 26, 23:07)
cia tai ko ilgai ieskojau man idomu labai tiesiu plauku sukuosenos, mazokai tokiu , visi sukelti arba sugarbanoti
Svajonių šukuosena man ji labai graži
Vakar kalbėjom su kirpėja, ką daryti su plaukais, tai kažką panašaus mėginsime tik va bėda dabar nežinau kokį nuometą rinktis, kad derėtų ir prie tokios šukuosenos ir prie ištaigingos suknelės nesinori, kad būtų jau visko per daug, tai net nežinau ką daryti... Jau vakar nuo to didelio galvojimo net galvą pradėjo skaudėti
QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 04 27, 00:46)
Mastau apie kazka panasaus Noreciau atrodyti naturaliai, tik turiu galvos skausma, kaip tas garbanas uzfiksuoti visai dienai, jei plaukuciai nelabai nori paklusti kontrolei
gera kirpeja padarys tikrai kad garbanos laikytu, na kai as dariau garbanas, tai man perspejo kad neplaut plauku su balzamu, ale kad laikytu gerai. Ir dauggggggg lako.
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2010 04 27, 10:28)
Svajonių šukuosena man ji labai graži
Vakar kalbėjom su kirpėja, ką daryti su plaukais, tai kažką panašaus mėginsime tik va bėda dabar nežinau kokį nuometą rinktis, kad derėtų ir prie tokios šukuosenos ir prie ištaigingos suknelės nesinori, kad būtų jau visko per daug, tai net nežinau ką daryti... Jau vakar nuo to didelio galvojimo net galvą pradėjo skaudėti
issivaizduoju ilga nuometa su siokiu tokiu gipiuriu sonuose prie tokios sukuosenos.
Nes kaskaip ne itema kai plaukas palaidas kaskiek ir nuometas trumpas
Papildyta:
Atrodo graziai, paprastai ir romantiskai
QUOTE(creizy @ 2010 04 26, 22:28)