Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

user posted image
Sita beveik mano svajone thumbup.gif Manau apsistosiu ties sita ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 04 26, 21:43)
user posted image
Sita beveik mano svajone  thumbup.gif  Manau apsistosiu ties sita  ax.gif  bigsmile.gif

grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 04 05, 19:24)
Man tos garbanos taip banalu doh.gif  blush2.gif
Va, labai graži šukuosena!  flirt.gif
user posted image

cia tai ko ilgai ieskojau thumbup.gif man idomu labai tiesiu plauku sukuosenos, mazokai tokiu , visi sukelti arba sugarbanoti smile.gif
Atsakyti
ka manot apie sita sukuosena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo creizy: 26 balandžio 2010 - 22:29
QUOTE(leliuga @ 2010 04 23, 08:45)
smile.gif Matau visos tik savim rūpinasi,o kaip jūsų būsimų vyrų šukuosenos? Tiesiog įdomu,ar tik 1 ir 3 numeriu kirpti? mirksiukas.gif  Man gražu,kam tinka ilgesni,(ne ilgi)bet pas mus visi tokie ''sportiški'' doh.gif  Jei yra jiems tema tai atsiprašau mirksiukas.gif

maniskis savo sukuosena pasirupines labiau, nei as rolleyes.gif

QUOTE(@leja @ 2010 04 23, 09:13)
o kokio stiliaus suknele bus?
Papildyta:
kad kai trumpi plaukai nelabai ka sugalvosi  smile.gif

kokia suknele? kad as mokeciau ja apibudinti doh.gif reikalas tas, kad sukuosena negali buti "didele" ir palaidi plaukai netinka. reikia patarsyto kuodelio, kazkas panasaus i tai, tik tvarkingiau truputi, kad nebutu pabegusiu sruogu ( atsiprasau, uz nuotraukos dydi)
user posted image[attachmentid=197353]
Papildyta:
QUOTE(creizy @ 2010 04 26, 22:28)
ka manot apie sita  sukuosena    mirksiukas.gif

noreciau taip atrodyt antraja vestuviu diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA*: 26 balandžio 2010 - 22:40
QUOTE(creizy @ 2010 04 26, 23:28)

Mastau apie kazka panasaus smile.gif Noreciau atrodyti naturaliai, tik turiu galvos skausma, kaip tas garbanas uzfiksuoti visai dienai, jei plaukuciai nelabai nori paklusti kontrolei g.gif
Atsakyti
Jeigu buciau trumpaplauke 100% daryciausi tik sia vestuvine sukuosena
user posted image wub.gif
Atsakyti
smile.gif
user posted image

Tobula. wub.gif Jaučiu,kad nusitrumpinau per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(creizy @ 2010 04 26, 23:07)
cia tai ko ilgai ieskojau  thumbup.gif man idomu labai tiesiu plauku sukuosenos, mazokai tokiu , visi sukelti arba sugarbanoti smile.gif

drinks_cheers.gif Svajonių šukuosena wub.gif wub.gif wub.gif man ji labai graži wub.gif
Vakar kalbėjom su kirpėja, ką daryti su plaukais, tai kažką panašaus mėginsime blush2.gif tik va bėda dabar nežinau kokį nuometą rinktis, kad derėtų ir prie tokios šukuosenos ir prie ištaigingos suknelės hihihi.gif nesinori, kad būtų jau visko per daug, tai net nežinau ką daryti... Jau vakar nuo to didelio galvojimo net galvą pradėjo skaudėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 04 27, 00:46)
Mastau apie kazka panasaus smile.gif Noreciau atrodyti naturaliai, tik turiu galvos skausma, kaip tas garbanas uzfiksuoti visai dienai, jei plaukuciai nelabai nori paklusti kontrolei  g.gif

gera kirpeja padarys tikrai kad garbanos laikytu, na kai as dariau garbanas, tai man perspejo kad neplaut plauku su balzamu, ale kad laikytu gerai. Ir dauggggggg lako. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2010 04 27, 10:28)
drinks_cheers.gif  Svajonių šukuosena  wub.gif  wub.gif  wub.gif  man ji labai graži  wub.gif
Vakar kalbėjom su kirpėja, ką daryti su plaukais, tai kažką panašaus mėginsime  blush2.gif  tik va bėda dabar nežinau kokį nuometą rinktis, kad derėtų ir prie tokios šukuosenos ir prie ištaigingos suknelės hihihi.gif nesinori, kad būtų jau visko per daug, tai net nežinau ką daryti... Jau vakar nuo to didelio galvojimo net galvą pradėjo skaudėti  doh.gif

issivaizduoju ilga nuometa su siokiu tokiu gipiuriu sonuose ax.gif prie tokios sukuosenos.
Nes kaskaip ne itema kai plaukas palaidas kaskiek ir nuometas trumpas rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Atrodo graziai, paprastai ir romantiskai

QUOTE(creizy @ 2010 04 26, 22:28)

Atsakyti