Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(~Vasarė~ @ 2010 04 25, 11:11)
na jei pas mama daug geliu darzelyje buvo tai ir susidejo kiek buvo  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia nauja vestuvių mada
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 04 24, 20:05)
O as turiu klausima profesionalems uzsiimancioms sukuosenomis.

Ar galetumet realiai ivertinti kiek galetu kainuoti kiekviena is siu sukuosenu??

Kainos priklauso ne tik nuo šukuosenos tipo, bet ir nuo to, kokie Jūsų plaukučiai, kokios priemonės naudojamos, kur daroma ir galiausiai kas daro ax.gif

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 04 24, 20:05)
Taip pat, pvz antra sukuosena, jei mano plaukai nera linke garbanotis, ar neiseis taip kad man juos sugarbanos ir privarys lako tiek kad jie atrodys kaip stagarai kad neisileistu??

Be lako nesilaiko praktiškai niekas g.gif Plaukai atrodo kaip stagarai dažniausiai ne dėl lako, o dėl kitų priemonių netinkamo naudojimo.

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 04 24, 21:15)
Gal yra Kaune kokia mergaite kuri noretu man padaryti viena is situ sukuosenu reikia i drauges vestuves eiti.. data geguzes 15??  4u.gif
Nu ir aisku uz prieinama kaina...  ax.gif

Jeigu ieškotės čia meistrių, tai bent jau laiką parašykite, gal kuri atsilieptų, nebent manote, kad visą gegužės 15d. skirta tik Jums biggrin.gif

QUOTE(Karelija @ 2010 04 25, 11:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  čia nauja vestuvių mada

Kaip bebūtų juokinga, kažkada buvo tokia mada, o mados grįžta biggrin.gif
Pvz. prieš kokius 5-7 metus retro stilius kai kam atrodė kaip kaimas, o dabar tai yra įdomu ir gražu g.gif Tai gal ir tie sodai po metų bus super fashion lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 25, 11:47)
  Tai gal ir tie sodai po metų bus super fashion  lotuliukas.gif

Tikiuosi ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 04 25, 12:24)
Tikiuosi ne lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image help.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 25, 10:47)

Jeigu ieškotės čia meistrių, tai bent jau laiką parašykite, gal kuri atsilieptų, nebent manote, kad visą gegužės 15d. skirta tik Jums  biggrin.gif

blush2.gif 4u.gif gerai jau gerai susigedau biski..

Ieskau meistres kuri padaryti lengva burdakeli ant galvos geguzes 15 diena 12h. Jei kam patogu galiu ir ankciau bet 12 veliausiai.. smile.gif

Mano plaukai vos vos zemiau pecius..
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 04 24, 18:08)
Man sita gal tokia miela  blush2.gif

user posted image

Paprasta bet tuo paciu labai grazi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2010 04 25, 17:21)
Paprasta bet tuo paciu labai grazi. smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As ieskau trumpesniam kirpymui sukuosenos(kare kirpymas)labai ne daug yra sukuosenu trumpems plaukams :verysad:Buciau dekinga jai kas ikeltu,jeigu turi nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 04 26, 18:21)
As ieskau trumpesniam kirpymui sukuosenos(kare kirpymas)labai ne daug yra sukuosenu trumpems plaukams :verysad:Buciau dekinga jai kas ikeltu,jeigu turi nuotrauku 4u.gif

Jūs pabandykit perversti visą šitą temą (jei netingėsit, tai ir senesnes) pamatysit kiek daug pavyzdžių rasit smile.gif Na, bet ir atskirai įmesiu keleta 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
http://www.beautiful...airstyles12.jpg
user posted image

Papildyta:
o dabar šiaip visokių smile.gif
user posted image
user posted image

http://www.tribecasa...Bridal-Hair.JPG

user posted image
user posted image

tikra princesė bigsmile.gif
user posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image
user posted image

Papildyta:
http://hairstylespic...ry-photos-1.jpg

user posted image
user posted image

user posted image wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
user posted image
aš kažką panašaus darysiu, nors esu tamsi biggrin.gif Ir priekio tiesaus nepaliksiu, tiesiog tokias natūralias garbanas.
Atsakyti