Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(Karelija @ 2010 04 23, 14:10)
user posted image
doh.gif  visas gėlių darželis

Aha, kas per daug, tas nesveika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 04 22, 17:36)
user posted image
wub.gif  ydomiai  bigsmile.gif

Si fantastiska... kaip tik kazko panasaus noreciau... ir plauku spalva beveik identiska mano ax.gif Gal kas panasiu sukuosenu turi issisaugoje???
Atsakyti
lotuliukas.gif kabantis sodas ant galvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif ( cia kur daug gelyciu sukuosenoje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 23 balandžio 2010 - 16:13
QUOTE(Smilte24 @ 2010 04 23, 18:13)
lotuliukas.gif  kabantis sodas ant galvos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ( cia kur daug gelyciu sukuosenoje)

lotuliukas.gif pati sukuosena, kad butu visaigrazi, jei nebutu padauginta gelyciu doh.gif
Atsakyti
Tai gal nuotaka buvo be puokstes - 2 in 1 biggrin.gif O jeigu rimtai, tai su gelemis tikrai reikes nepersudyti - geriau 1, bet grazus ziedas ax.gif

http://images.beauti...raidsflower.jpg

Tik noreciau grazaus orchidejos ziedo siame variante.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 24, 00:18)
http://images.beauti...raidsflower.jpg
Tik noreciau grazaus orchidejos ziedo siame variante.

Lb grazi foto, tokia meniska... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Smagi @ 2010 04 24, 00:29)

Si tokia idomi ir grazi wub.gif
Atsakyti
O as turiu klausima profesionalems uzsiimancioms sukuosenomis.

Ar galetumet realiai ivertinti kiek galetu kainuoti kiekviena is siu sukuosenu??

user posted image

user posted image

user posted image

Taip pat, pvz antra sukuosena, jei mano plaukai nera linke garbanotis, ar neiseis taip kad man juos sugarbanos ir privarys lako tiek kad jie atrodys kaip stagarai kad neisileistu??
Atsakyti
Man sita gal tokia miela blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 04 24, 21:05)

va bigsmile.gif kaip as visada ieskojau sito vaizdo, gelyte ir nuometas, aciu kristinkai 4u.gif
Atsakyti
sukuosenu kainos gali kainuoti ivairiai priklauso kur ja darysit,kokiam salone,kirpykloj,priklauso individualiai nuo kirpejos ir nuo nuotakos plaukuciu,kiek priemoniu sunaudojama ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 04 24, 19:05)
O as turiu klausima profesionalems uzsiimancioms sukuosenomis.

Ar galetumet realiai ivertinti kiek galetu kainuoti kiekviena is siu sukuosenu??

user posted image

Nu bet pvz sita nieko blatno pagarbanoti plaukai ir isegta sage.. Bet jai is manes paparasytu 90lt uz tokia sukuosena as gauciau soka... Del to noreciau erdvej orientuotis... kas kaip yra..
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 04 24, 19:05)

Gal yra Kaune kokia mergaite kuri noretu man padaryti viena is situ sukuosenu reikia i drauges vestuves eiti.. data geguzes 15?? 4u.gif
Nu ir aisku uz prieinama kaina... ax.gif
Atsakyti