Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(Realybe @ 2010 04 22, 22:29)

wow wub.gif kokie grazus plaukai wub.gif
Atsakyti
kazkodel visos grazios cia parodytos sukuosenos tinkamos prie visokiu graikisko stiliaus lengvu sukneliu. mano suknele nebus tokia. Nieko sau nerandu jau nezinau kiek laiko. verysad.gif

sita tobula! bet velgi ne man..tamsus plaukai taip gerai neatrodys. Ir idomu, kaip si sukuosena atrodys baiginejantis vestuvems, po gero sokiu maratono ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 23, 00:47)
sita tobula! bet velgi ne man..tamsus plaukai taip gerai neatrodys. Ir idomu, kaip si sukuosena atrodys baiginejantis vestuvems, po gero sokiu maratono ?

Normaliai ir atrodys biggrin.gif Galima sukūrti lygiai tokį patį vaizdą gerai fiksuojant, atrodys taip pat, bet laikysis gerai, tik reikia ilgesnių, tankesnių plaukų ax.gif
Dėl tamsios spalvytės - taip, tokio vaizdo nebus g.gif
Atsakyti
smile.gif Matau visos tik savim rūpinasi,o kaip jūsų būsimų vyrų šukuosenos? Tiesiog įdomu,ar tik 1 ir 3 numeriu kirpti? mirksiukas.gif Man gražu,kam tinka ilgesni,(ne ilgi)bet pas mus visi tokie ''sportiški'' doh.gif Jei yra jiems tema tai atsiprašau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 23 balandžio 2010 - 08:46
QUOTE(leliuga @ 2010 04 23, 09:45)
smile.gif Matau visos tik savim rūpinasi,o kaip jūsų būsimų vyrų šukuosenos? Tiesiog įdomu,ar tik 1 ir 3 numeriu kirpti? mirksiukas.gif  Man gražu,kam tinka ilgesni,(ne ilgi)bet pas mus visi tokie ''sportiški'' doh.gif  Jei yra jiems tema tai atsiprašau mirksiukas.gif

maniskis turejo ilgesnius ale nusikirpo..tai man daug graziau atrodo.. turi metalistiska barzdike dar lotuliukas.gif truputi gal pasiausim plaukus ir psio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 23, 01:47)
kazkodel visos grazios cia parodytos sukuosenos tinkamos prie visokiu graikisko stiliaus lengvu sukneliu. mano suknele nebus tokia. Nieko sau nerandu jau nezinau kiek laiko.  verysad.gif 

o kokio stiliaus suknele bus?
Papildyta:
QUOTE(leliuga @ 2010 04 23, 10:45)
smile.gif Matau visos tik savim rūpinasi,o kaip jūsų būsimų vyrų šukuosenos? Tiesiog įdomu,ar tik 1 ir 3 numeriu kirpti? mirksiukas.gif  Man gražu,kam tinka ilgesni,(ne ilgi)bet pas mus visi tokie ''sportiški'' doh.gif  Jei yra jiems tema tai atsiprašau mirksiukas.gif

kad kai trumpi plaukai nelabai ka sugalvosi smile.gif
Atsakyti
mano vyras buvo irgi ilgesniais plaukais.neskustas,bet ir ne ilgi.buvo soniukai nukirpti su masinele,galas ir virsugalvis palikti ilgesni tai super atrode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 04 22, 19:36)
user posted image
wub.gif  ydomiai  bigsmile.gif

Man ne tik idomiai, bet ir lb graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
O, radau pas save pavyzdėlį tamsių plaukų pynimo. Tai buvo bandomoji šukuosena, gal klientė nesupyks, jei įdėsiu blush2.gif Gal kam pravers.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 23, 13:37)
O, radau pas save pavyzdėlį tamsių plaukų pynimo.

wub.gif jau kaip man grazu tamsus plaukai, tas ju blizgesys... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 23, 13:37)
O, radau pas save pavyzdėlį tamsių plaukų pynimo. Tai buvo bandomoji šukuosena, gal klientė nesupyks, jei įdėsiu  blush2.gif  Gal kam pravers.

Lb grazu wub.gif as pati juodaplauke, tai man juodi plaukai patys graziausi wub.gif
Atsakyti
user posted image
doh.gif visas gėlių darželis
Atsakyti