Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(bambuchi @ 2010 04 22, 15:13)
siaip tikrai galima naudoti prisegamus plaukus ivairiom progom

Tai vat būūūūtent thumbup.gif Nesunkiai galima išmokti pačiai segtis tuos plaukučius ir naudotis tuom blush2.gif Galiausiai visada galima parduoti per skelbimus ax.gif
Atsakyti
4u.gif kad jau prakalbom apie prisegamus plaukus, tai turiu pasakyti kad parduodu prisegamas sviesias sruogas, pirkau is baltichairexpress parduotuves biggrin.gif tik va jie ne naturalus, neina ju pasukti, bet siaip atrodo labai thumbup.gif thumbup.gif parduodu tik todel kad pati nusitamsinau, o buvau tik pora kartu panaudojusi ir tai tik pora sruogu, nes ten ju laaabai daug yra, ir ilgi .. 4u.gif atsiprasau , kad biskti ne y tema blush2.gif blush2.gif jei ka domina rasykit y az. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 22 balandžio 2010 - 15:08
QUOTE(mazzootia @ 2010 04 22, 11:57)
Merginos nepergyvenkit del plauku ilgio, galima juk kirpeju paprasius tai dienai prisegti ar prideti kelias netikras sruogas  thumbup.gif

Nepykit, man nėr baisiau nei nuotakos su tais dirbtiniais kuodais ir dirbtinėm sruogom. dar jaunikis nepažins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 04 22, 17:17)
Nepykit, man nėr baisiau nei nuotakos su tais dirbtiniais kuodais ir dirbtinėm sruogom. dar jaunikis nepažins  lotuliukas.gif

na kodel tai kategoriskai? biggrin.gif juk galima ideti sruogu tik tam kad padidinti plauku apimti ir net nesimato kad prideta, nieks ir nesako kad kardinaliai pasikeisti kad net jaunikis nepazintu biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat turiu prisegamas sruogas...Pirkau jas Londone,yra naturalaus plauko...galiu ir pasukti ir padazyti ir visa kita daryti kaip ir su savais plaukais smile.gif Ejau i drauges vestuves ir visi gye sukuosena ir grazius ispuoseletus ilgus plaukus biggrin.gif juk nesakysi,kad cia prisegamos sruogos biggrin.gif o dabar planuoju jas panaudoti savoms vestuvems...ir mano busimas vyras labai dziaugiasi mano pailgintais plaukais bigsmile.gif Aisku,jei plaukai trumpi,o prisisegsite sruogas iki juosmens atrodys labai nenaturaliai,nes sruogu ilgi jau reiketu derinti pagal esamu plauku ilgi ir spalva smile.gif
Papildyta:
[quote=jollicasa,2010 04 21, 15:29]
[quote=Realybe,2010 04 21, 13:30]
user posted image

Man ši trupučiuka juokinga smile.gif , tarsi būtų pamiršusi bigudukus išsiimt doh.gif smile.gif
[/quote]

Man tai dar blogiau nei bigudukai... blush2.gif atrodo kaip pilna galva cigareciu liekanu butu prikrauta unsure.gif atsiprasau uz tokia nuomone blush2.gif
Atsakyti
man irgi pasirode kaip kokiu popieriuku susuktu prikaisiota lotuliukas.gif
Atsakyti
tie popieriukai ten matyt del kazkokios priezasties g.gif Gal susukti vestuviniai palinkejimai? biggrin.gif
user posted image
man taip grazu,be jokiu pridetu sruogu cia man atrodo,kukliai ir skoningai,aisku jei kuodo nesinori ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 22 balandžio 2010 - 16:19
QUOTE(Realybe @ 2010 04 22, 17:18)
man taip grazu,be jokiu pridetu sruogu cia man atrodo,kukliai ir skoningai,aisku jei kuodo nesinori ax.gif

man taip pat atrodo labai skoningai ir natūraliai, jei jau kuodo nesinori smile.gif
Atsakyti
user posted image
wub.gif ydomiai bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 22 balandžio 2010 - 20:08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 22 balandžio 2010 - 20:37
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti