Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(Forget @ 2010 04 21, 19:47)
Pasaka. Jau gailiuosi, kad ilgus plaukus nusikirpau

na va, kam tokie pokyciai pries vestuves?
as jau metai virsaus auginu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 21, 19:17)
na va, kam tokie pokyciai pries vestuves?
as jau metai virsaus auginu  ax.gif

oi čia senai jau buvo biggrin.gif biggrin.gif o ir vestuvių nesureikšminu taip, kad joms ruoščiausi metus. Viskas bus paprasta, kuklu.

Šiandien su kirpėju aptariau savo plaukus. Gavau gerą patarimą ir jau apsisprendžiau galutinai. tiesiog taip kaip ir norėjau, bus lengvai pagarbanoti plaukai iki pečių. Nieko ypatingo, nes tai netiktų prie bendro vaizdo smile.gif
Atsakyti
O as galvoju, ar nebus per daug paprasta su tuo pynimu g.gif Noreciau tokios nerealiai storos kasos su ipintomis 3 gelemis (pagal puokste), nes iskarpytu plauku bizele tokia menka atrodo schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 04 21, 17:47)
user posted image

tobula! paprastai ir grazu.. kur gauti tokiu geliu?
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 21, 20:42)
tobula! paprastai ir grazu.. kur gauti tokiu geliu?

Pasidaryti biggrin.gif galima netgi iš tokios pačios medžiagos kaip suknelė.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 21, 16:31)
tik cia ne nuotaka bet gal ir vestuvem graziai atrodytu  g.gif user posted image

super man visi įdomūs pynimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 04 20, 16:08)
user posted image
va man sita sukuosena net labai patinka smile.gif
Papildyta:
user posted image
va tokio stambumo garbanos man grazus, tai bandysiu sitas dvi sukuosenas sujungti i viena biggrin.gif  tiksliau kirpeja bandys biggrin.gif  biggrin.gif

Nu nerealiai gražu, bet mano plaukai tikriausiai tokiam grožiui per trumpi unsure.gif

QUOTE(mazgiene @ 2010 04 21, 15:16)
user posted image[/IMG]
kazkas norejo pynimo  4u.gif

Super elegantiška ir gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 04 22, 09:22)
Nu nerealiai gražu, bet mano plaukai tikriausiai tokiam grožiui per trumpi  unsure.gif

Na man ilgio tikrai uztenka, tik mano plaukai labai tamsiai rudi, tai vel kazkaip kitaip atrodys ta sukuosena, bet vis tiek ji mano favorite biggrin.gif biggrin.gif tik niekaip neapsisprendziu kaip puosti plaukus... g.gif ar gyvas geles deti tokias kaip puokstej bus, ar kokius svarovskius, net nzn... bet karuneles tai nenoriu. ax.gif
Atsakyti
4u.gif mergaites, na kaip isgauti tokia naturalias garbanas ? kokio storio ar bugudukai ar fenas turi buti, niekaip nesuprantu... g.gif o tokiu kaip noriu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 04 22, 09:32)
4u.gif mergaites, na kaip isgauti tokia naturalias garbanas ? kokio storio ar bugudukai ar fenas turi buti, niekaip nesuprantu...  g.gif  o tokiu kaip noriu  wub.gif

Manau, kad turi būti maždaug tokio storio žnyplės:
user posted image

Paimat sruogą, sutepat stiprios fiksacijos plaukų putomis, susukate, palaikote kol sruogu išdžiūsta, paleidžiate. Sruoga būna "medinė", ją švelniai iššukuoti ir po to fiksuoti plauku laku. Tokiu būdu sruoga nebus sulipusi, atrodys natūraliau ir laikysis gerai mirksiukas.gif Su bigudukais man taip gražiai nesigauna, todėl su jais nedirbu ir nemėgstu jų (tam yra ir kitų priežasčių) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 22, 11:30)
Manau, kad turi būti maždaug tokio storio žnyplės:
user posted image

Paimat sruogą, sutepat stiprios fiksacijos plaukų putomis, susukate, palaikote kol sruogu išdžiūsta, paleidžiate. Sruoga būna "medinė", ją švelniai iššukuoti ir po to fiksuoti plauku laku. Tokiu būdu sruoga nebus sulipusi, atrodys natūraliau ir laikysis gerai  mirksiukas.gif Su bigudukais man taip gražiai nesigauna, todėl su jais nedirbu ir nemėgstu jų (tam yra ir kitų priežasčių)  doh.gif

aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 21, 13:41)
as ir apie pynima galvojau bet pas mane tamsus beveik juodi plaukai, tai gali nelabai to grozio ir matytis  unsure.gif  sviesiuose plaukuose labai graziai pynimai atrodo
Papildyta:
noreciau gal kazko tokio...  g.gif

pamaciau ir isimylejau wub.gif wub.gif wub.gif
kaip man isgaut tokia plaukuosena kai pas mane plaukai vis dar nesiekia peciu? gal turit kokiu patarimu, kaip sia sukuosena butu galima pakeisti pagal mano ilgio plaukus ? g.gif 4u.gif
Atsakyti