Suknele tikrai buvo verta tokio susidomejimo
Grazus paskutinis pavyzdelis is nugaros
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 17:29)
įdomu būtų pamatyti daugiau nuotraukėliu iš Benice vestuvių....
QUOTE(Karelija @ 2010 04 20, 19:00)
as irgi taip pagalvojau, bet nedrysau prasyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 20, 18:48)
as irgi taip pagalvojau, bet nedrysau prasyti
tai gal idės kaip tik, jei matys, kad nemažai iš mūsų smalsu
QUOTE(Karelija @ 2010 04 20, 19:00)
Man taip pat butu smalsu
QUOTE(Karelija @ 2010 04 20, 20:11)
tai gal idės kaip tik, jei matys, kad nemažai iš mūsų smalsu
Nedėjau aš savo foto albumų į visas tas temas, nes man to nereikėjo. Foto esu 100proc. patenkinta, labai patiko fotografo darbas, o rodyti viešai nemačiau nei prasmės, nei tikslo (net fotografui neleidau publikuoti, užsinorėjau privatumo, tipo žvaigždė didžiasia ). Kažkaip man keistai atrodo, kai kurios forumo dalyvės kiša savo privačias foto visur kur, net ir ten, kur nieks neprašo (čia niekam asmeniškai šiuo atv. netaikau). Neįsivaizduoju, koks galėtų būti tikslas. Kai yra tam tikra tema ar pan., tai suprantama Manau, kad ir MV būtų nepatenkintas tokiais mano veiksmais, gerbiu jo teisę į privatumą
Ar pasiteisinau?
Sorry už tokį
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 21:32)
Nedėjau aš savo foto albumų į visas tas temas, nes man to nereikėjo. Foto esu 100proc. patenkinta, labai patiko fotografo darbas, o rodyti viešai nemačiau nei prasmės, nei tikslo (net fotografui neleidau publikuoti, užsinorėjau privatumo, tipo žvaigždė didžiasia ). Kažkaip man keistai atrodo, kai kurios forumo dalyvės kiša savo privačias foto visur kur, net ir ten, kur nieks neprašo (čia niekam asmeniškai šiuo atv. netaikau). Neįsivaizduoju, koks galėtų būti tikslas. Kai yra tam tikra tema ar pan., tai suprantama Manau, kad ir MV būtų nepatenkintas tokiais mano veiksmais, gerbiu jo teisę į privatumą
Ar pasiteisinau?
Sorry už tokį
Ar pasiteisinau?
Sorry už tokį
aha
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 20:32)
Visiškai suprantama Pritariu tavo pasisakymui...