Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

Suknele tikrai buvo verta tokio susidomejimo mirksiukas.gif

Grazus paskutinis pavyzdelis is nugaros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 17:29)
Suknele tikrai buvo verta tokio susidomejimo mirksiukas.gif

įdomu būtų pamatyti daugiau nuotraukėliu iš Benice vestuvių.... ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 04 20, 19:00)
įdomu būtų pamatyti daugiau nuotraukėliu iš Benice vestuvių.... ax.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip pagalvojau, bet nedrysau prasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 20, 18:48)
drinks_cheers.gif as irgi taip pagalvojau, bet nedrysau prasyti  blush2.gif

tai gal idės kaip tik, jei matys, kad nemažai iš mūsų smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karelija: 20 balandžio 2010 - 19:12
QUOTE(Karelija @ 2010 04 20, 19:00)
įdomu būtų pamatyti daugiau nuotraukėliu iš Benice vestuvių.... ax.gif  tongue.gif

Man taip pat butu smalsu drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 04 20, 20:11)
tai gal idės kaip tik, jei matys, kad nemažai iš mūsų smalsu bigsmile.gif

Nedėjau aš savo foto albumų į visas tas temas, nes man to nereikėjo. Foto esu 100proc. patenkinta, labai patiko fotografo darbas, o rodyti viešai nemačiau nei prasmės, nei tikslo (net fotografui neleidau publikuoti, užsinorėjau privatumo, tipo žvaigždė didžiasia biggrin.gif ). Kažkaip man keistai atrodo, kai kurios forumo dalyvės kiša savo privačias foto visur kur, net ir ten, kur nieks neprašo (čia niekam asmeniškai šiuo atv. netaikau). Neįsivaizduoju, koks galėtų būti tikslas. Kai yra tam tikra tema ar pan., tai suprantama ax.gif Manau, kad ir MV būtų nepatenkintas tokiais mano veiksmais, gerbiu jo teisę į privatumą blush2.gif

Ar pasiteisinau? lotuliukas.gif

Sorry už tokį poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 21:32)
Nedėjau aš savo foto albumų į visas tas temas, nes man to nereikėjo. Foto esu 100proc. patenkinta, labai patiko fotografo darbas, o rodyti viešai nemačiau nei prasmės, nei tikslo (net fotografui neleidau publikuoti, užsinorėjau privatumo, tipo žvaigždė didžiasia  biggrin.gif ). Kažkaip man keistai atrodo, kai kurios forumo dalyvės kiša savo privačias foto visur kur, net ir ten, kur nieks neprašo (čia niekam asmeniškai šiuo atv. netaikau). Neįsivaizduoju, koks galėtų būti tikslas. Kai yra tam tikra tema ar pan., tai suprantama  ax.gif Manau, kad ir MV būtų nepatenkintas tokiais mano veiksmais, gerbiu jo teisę į privatumą  blush2.gif

Ar  pasiteisinau?  lotuliukas.gif

Sorry už tokį  poster_offtopic.gif

aha clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 21:32)

aha verysad.gif rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.google.co.../...&tbs=isch:1
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 20, 22:10)

sita kokia idomi bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 20:32)

Visiškai suprantama 4u.gif Pritariu tavo pasisakymui...
Atsakyti