Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(@leja @ 2010 04 20, 14:48)
tai ir nereik laizyti, pagal tavo nupasakota stiliuka tiktu kazkas lengvo mano nuomone
kazkas tokio

va kažką panašaus ir norėčiau, tik mano plaukai tik iki pečių ir tamsūs, jei visai nieko nesugalvosiu, tiesiog lengvai pagarbanosiu ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 04 20, 15:50)
va kažką panašaus ir norėčiau, tik mano plaukai tik iki pečių ir tamsūs, jei visai nieko nesugalvosiu, tiesiog lengvai pagarbanosiu ir tiek  mirksiukas.gif

ir manau bus super thumbup.gif dar isidesi koki grazu papuosima i plaukus wub.gif
Atsakyti
O tai Benice tos nuostabios sukneles savininke bigsmile.gif

As atsimenu, kai kazkurioje temoje seniai maciau suknele su rozemis, o paskui kazkaip pasimete ta tema ir vis pagalvodavau, kieno buvo tas grozis ax.gif

Po visu komentaru rimtai svarstysiu apie kasa per prieki, taciau man reikes butinai prisegamu sruogu, nes plaukai iskarpyti ir per metus ne kazin kiek paaugs unsure.gif

Benice, ar grazu, kai prisega, isega tas sruogas? Neteko man susidurti dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 15:17)
Benice, ar grazu, kai prisega, isega tas sruogas? Neteko man susidurti dar blush2.gif

Jei sruogos natūralių plaukų, tai gražu, nesimato, kad kažkas prisegta, nes susilieja su savais plaukučiais, tai tikrai gera išeitis. Aišku, malonumas ne pigus ax.gif Sintetiniai plaukai pigesni, bet man jie nepatinka schmoll.gif Jų negalima banguoti ir kitaip formuoti. Iš tolo matau, jei kuri panelė prisisegusi sintetinius plaukus, man tai atrodo pigiai, jeigu norisi kažką "patobulinti", tai reikia tai daryti protingai, negailėti investicijų, o jei gaila, tai geriau natūraliai. Mano nuomonė tokia blush2.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2010 04 20, 15:48)

o is kur gauti kazkokia juostele (ar kazkas pan.), kad kaip siam pvz. sukuosena padaryti? g.gif
ir tokiu atveju nuometui jau nebutu vietos?... blush2.gif

Papildyta:
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinas79: 20 balandžio 2010 - 14:42
QUOTE(iena @ 2010 04 20, 15:38)

o čia mano paskutinis darbelis, jau daroma tokia balta...

Lb grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu taip, naturaliu plauku sruogos kainuos nemazai g.gif Gal dar pavyks per metus pastorinti plaukus biggrin.gif
O tie sintetiniai tresai - tai kazkas baisaus doh.gif

Benice, ar pardavei suknele? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 20 balandžio 2010 - 14:50
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 10:59)
Ant šviesių plaukų atrodytų dar efektingiau  ax.gif  Deja nei viena iš mano klienčių iki šiol neužsinorėjo kažko tokio, o man pačiai knieti išbandyti  blush2.gif  Bet plaukai turėtų būti šviesūs, ilgi, paklusnūs - gal yra čia norinčių nemokamai išbandyti (kas turi būtent tokius plaukučius)?
Mano pažįstamos panelės tokių plaukų neturi  verysad.gif

galeciau but savanore - mano plaukai idealiai aptinka aprasyma, tik galetu buti storesni...

Benice - lauksiu info AZ 4u.gif
Atsakyti
Kaip butu faina, jei po to Benice idetu cia pintos sukuosenos rezultata bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 15:49)
Benice, ar pardavei suknele? blush2.gif

Yap, seniai, ilgai neteko laukti - susidomėjimas buvo didelis. Gaila buvo atiduoti, bet puošiu tą nuotakėlę jos vestuvėms, tai vis maloniau biggrin.gif

QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 04 20, 15:50)
galeciau but savanore - mano plaukai idealiai aptinka aprasyma, tik galetu buti storesni...
Benice - lauksiu info AZ  4u.gif

Bėgu rašyti 4u.gif

QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 15:53)
Kaip butu faina, jei po to Benice idetu cia pintos sukuosenos rezultata bigsmile.gif

Tai būtiniausiai pasirodysime, jei nesutiks fotkintis, tai uždarysiu sandeliuke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 16:37)
Tai būtiniausiai pasirodysime, jei nesutiks fotkintis, tai uždarysiu sandeliuke  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pradedu abejoti pasiryzimu "draugauti"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivulka7: 20 balandžio 2010 - 16:04
user posted image
va man sita sukuosena net labai patinka smile.gif
Papildyta:
user posted image
va tokio stambumo garbanos man grazus, tai bandysiu sitas dvi sukuosenas sujungti i viena biggrin.gif tiksliau kirpeja bandys biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti