Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 10:14)
Bandyti norėčiau ant šviesių, nes šviesūs labiau atspindi šviesą ir gražiau bei išraiškingiau atrodo pynimas, bet tai nereiškia, kad tamsiems netinka. Tinka visiems, tik bandymams man labiau tiktų šviesūs  blush2.gif
Viršugalvį galima padaryti bet kaip  4u.gif

pas mane ilgi ir sviesus bet gaila jus is vilniaus doh.gif sukuosena tai labai super noreciau paziureti ar man tokia tiktu blush2.gif
Atsakyti

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 20, 12:56)
bigsmile.gif  kaip graziai atrodete  wub.gif  wub.gif super super tikrai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif labai grazi moteris esat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 20, 12:23)
Idomus sprendimas thumbup.gif  beje, suknyte jusu lb grazi wub.gif

Tai suknytė čia nelabai ir matos, nusegta pagrindinė jos dalis blush2.gif

QUOTE(@leja @ 2010 04 20, 13:56)
bigsmile.gif  kaip graziai atrodete  wub.gif  wub.gif super super tikrai  thumbup.gif

Thanks blush2.gif

QUOTE(vilma-saule @ 2010 04 20, 14:00)
pas mane ilgi ir sviesus bet gaila jus is vilniaus doh.gif sukuosena tai labai super noreciau paziureti ar man tokia tiktu blush2.gif

Jo..gaila.. unsure.gif
Atsakyti
reikes gal paciai pabandyti, tik va beda kaip plauku daug ir jie ilgi tai nelabai graziai iseina nugaroj susipinti doh.gif bet tokia kasa kaip jusu idetoj 3 foto tai daznai pinu smile.gif
Atsakyti
pirma graziai atrodo

Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 15:01)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 20 balandžio 2010 - 13:17
user posted image
Kaip norėčiau tokio bigsmile.gif mano plaukai trumpesni, bet manau labai tiktų prie nertos retro stiliaus suknelės smile.gif
Atsakyti
Forget, tavo suknele bus nerta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 20, 14:31)
Forget, tavo suknele bus nerta?  bigsmile.gif

Aga biggrin.gif lengvo šampano spalvos biggrin.gif ir bendras stilius toks truputi retro, oranžiniai buki bateliais su sage, pakalnutės su kažkuo(dar nežinau su kuo biggrin.gif ) tik nenusprendžiu ką su plaukais daryti. Tikros retro šukuosenos nenoriu, man nelabai tinka sulaižyti plaukai. Reikia kažko lengvesnio, paprasto.
Atsakyti
Benices pirma turėtų labai gražiai žiūrėtis prie kokios graikiškos suknelės thumbup.gif

o čia mano paskutinis darbelis, jau daroma tokia balta...
[attachmentid=197045]
[attachmentid=197046]
[attachmentid=197047]
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 04 20, 14:38)
o čia mano paskutinis darbelis, jau daroma tokia balta...

wub.gif super, lauksime pasirodant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 04 20, 15:35)
Aga biggrin.gif lengvo šampano spalvos biggrin.gif ir bendras stilius toks truputi retro, oranžiniai buki bateliais su sage, pakalnutės su kažkuo(dar nežinau su kuo  biggrin.gif ) tik nenusprendžiu ką su plaukais daryti. Tikros retro šukuosenos nenoriu, man nelabai tinka sulaižyti plaukai. Reikia kažko lengvesnio, paprasto.

tai ir nereik laizyti, pagal tavo nupasakota stiliuka tiktu kazkas lengvo mano nuomone
kazkas tokio
Atsakyti