Man tai šitas variantas atrodo labai įdomiai:
Ant šviesių plaukų atrodytų dar efektingiau Deja nei viena iš mano klienčių iki šiol neužsinorėjo kažko tokio, o man pačiai knieti išbandyti Bet plaukai turėtų būti šviesūs, ilgi, paklusnūs - gal yra čia norinčių nemokamai išbandyti (kas turi būtent tokius plaukučius)?
Mano pažįstamos panelės tokių plaukų neturi
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 11:59)
Man tai šitas variantas atrodo labai įdomiai:
Ant šviesių plaukų atrodytų dar efektingiau Deja nei viena iš mano klienčių iki šiol neužsinorėjo kažko tokio, o man pačiai knieti išbandyti Bet plaukai turėtų būti šviesūs, ilgi, paklusnūs - gal yra čia norinčių nemokamai išbandyti (kas turi būtent tokius plaukučius)?
pas mane tokie bet deja juodi seip man grazu kasos bet va tas virsugalvis kazkaip neitin man limpa
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 11:06)
Bet kodel tik ant sviesiu plauku?
Bandyti norėčiau ant šviesių, nes šviesūs labiau atspindi šviesą ir gražiau bei išraiškingiau atrodo pynimas, bet tai nereiškia, kad tamsiems netinka. Tinka visiems, tik bandymams man labiau tiktų šviesūs
QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 20, 11:06)
pas mane tokie bet deja juodi seip man grazu kasos bet va tas virsugalvis kazkaip neitin man limpa
Viršugalvį galima padaryti bet kaip
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 12:12)
na manau tiesiai uzliankiant kad nesimatytu segtuku , nemoku parasyt nerandu zodziu issireikti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 11:12)
Bet kaip veliuma segti?
Jeigu ta kasa eis į šoną, tai ir nuometą siūlyčiau segtis šone. Savo vestuvėms planavausi būtent tokio tipo šukuoseną su segimu šone, todėl ir nuometą rinkausi atitinkamą (nesunkų, 1 sluoksnio), kad galėčiau segtis ten pat.
Jeigu prisegsite įprastai - gali nesižiūrėti, nes šukuosena bus sau, o nuometas sau. Tai turi būti bendras kūrinys, o ne atskiros detalės (šukuoseną su nuometu turiu omeny) Bent jau man taip atrodo...
Niu taip, kai pagalvoji, tai ant sviesiu labiau isryskeja pats pynimas Bet ka padarysi - sviesi jau buvau ir man tikrai netiko Tad iki vestuviu ir toliau liksiu tamsi
Jei per metus nepamatysi kazko tokio, reikes pasidaryti bandomaja sukuosena su kasa. Visada galvojau, kad reiketu tiesiog istiesinti plaukus ir tiek, kaip pvz :
http://1.bp.blogspot...nce_knowles.jpg
bet kai isigyjau gera tiesintuva atsisakiau sios idejos - norisi kazko tokio dbr
Benice, labai dekui uz patarimus Gal turit pavyzdeli tokio veliumo soninio segimo?
Jei per metus nepamatysi kazko tokio, reikes pasidaryti bandomaja sukuosena su kasa. Visada galvojau, kad reiketu tiesiog istiesinti plaukus ir tiek, kaip pvz :
http://1.bp.blogspot...nce_knowles.jpg
bet kai isigyjau gera tiesintuva atsisakiau sios idejos - norisi kazko tokio dbr
Benice, labai dekui uz patarimus Gal turit pavyzdeli tokio veliumo soninio segimo?
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 11:21)
Tokių segimų niekur nemačiau, nes pati sugalvojau ir taip segiausi sau, tai savo foto ir įdedu Man norėjosi kažko nestandartiško ir radau sprendimą
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 13:12)
Tokių segimų niekur nemačiau, nes pati sugalvojau ir taip segiausi sau, tai savo foto ir įdedu Man norėjosi kažko nestandartiško ir radau sprendimą
Idomus sprendimas beje, suknyte jusu lb grazi
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 13:12)
kaip graziai atrodete super super tikrai
Štai dar porą pynimų-kasų: