Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

Man tai šitas variantas atrodo labai įdomiai:
user posted image

Ant šviesių plaukų atrodytų dar efektingiau ax.gif Deja nei viena iš mano klienčių iki šiol neužsinorėjo kažko tokio, o man pačiai knieti išbandyti blush2.gif Bet plaukai turėtų būti šviesūs, ilgi, paklusnūs - gal yra čia norinčių nemokamai išbandyti (kas turi būtent tokius plaukučius)?
Mano pažįstamos panelės tokių plaukų neturi verysad.gif
Atsakyti
Bet kodel tik ant sviesiu plauku? bigsmile.gif

Mano plaukai tamsus, oda aisku bus idegusi - manau atrodytu super - balta suknele, kelios baltos geles plaukuose ir ta stora stilizuota kasa priekyje g.gif

Bet kaip prisegti nuometa (jo noriu tik baznytineje ceremonijoje)? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 20 balandžio 2010 - 10:07
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 11:59)
Man tai šitas variantas atrodo labai įdomiai:
user posted image

Ant šviesių plaukų atrodytų dar efektingiau  ax.gif  Deja nei viena iš mano klienčių iki šiol neužsinorėjo kažko tokio, o man pačiai knieti išbandyti  blush2.gif  Bet plaukai turėtų būti šviesūs, ilgi, paklusnūs - gal yra čia norinčių nemokamai išbandyti (kas turi būtent tokius plaukučius)?
Mano pažįstamos panelės tokių plaukų neturi  verysad.gif

pas mane tokie bet deja juodi biggrin.gif seip man grazu kasos bet va tas virsugalvis kazkaip neitin man limpa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 20 balandžio 2010 - 10:08
As tai virsugalvio tokio noresiu :

http://eautoblog.com...yle-225x300.jpg

Bet kaip veliuma segti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 11:06)
Bet kodel tik ant sviesiu plauku?  bigsmile.gif

Bandyti norėčiau ant šviesių, nes šviesūs labiau atspindi šviesą ir gražiau bei išraiškingiau atrodo pynimas, bet tai nereiškia, kad tamsiems netinka. Tinka visiems, tik bandymams man labiau tiktų šviesūs blush2.gif

QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 20, 11:06)
pas mane tokie bet deja juodi  biggrin.gif seip man grazu kasos bet va tas virsugalvis kazkaip neitin man limpa g.gif

Viršugalvį galima padaryti bet kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 12:12)
As tai virsugalvio tokio noresiu :

http://eautoblog.com...yle-225x300.jpg

na manau tiesiai uzliankiant kad nesimatytu segtuku , nemoku parasyt nerandu zodziu issireikti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 11:12)

Jeigu ta kasa eis į šoną, tai ir nuometą siūlyčiau segtis šone. Savo vestuvėms planavausi būtent tokio tipo šukuoseną su segimu šone, todėl ir nuometą rinkausi atitinkamą (nesunkų, 1 sluoksnio), kad galėčiau segtis ten pat.
Jeigu prisegsite įprastai - gali nesižiūrėti, nes šukuosena bus sau, o nuometas sau. Tai turi būti bendras kūrinys, o ne atskiros detalės (šukuoseną su nuometu turiu omeny) blush2.gif Bent jau man taip atrodo...
Atsakyti
Niu taip, kai pagalvoji, tai ant sviesiu labiau isryskeja pats pynimas smile.gif Bet ka padarysi - sviesi jau buvau ir man tikrai netiko biggrin.gif Tad iki vestuviu ir toliau liksiu tamsi smile.gif

Jei per metus nepamatysi kazko tokio, reikes pasidaryti bandomaja sukuosena su kasa. Visada galvojau, kad reiketu tiesiog istiesinti plaukus ir tiek, kaip pvz :

http://1.bp.blogspot...nce_knowles.jpg

bet kai isigyjau gera tiesintuva atsisakiau sios idejos - norisi kazko tokio dbr ax.gif

Benice, labai dekui uz patarimus 4u.gif Gal turit pavyzdeli tokio veliumo soninio segimo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 20 balandžio 2010 - 10:29
QUOTE(Hottea @ 2010 04 20, 11:21)
Benice, labai dekui uz patarimus 4u.gif Gal turit pavyzdeli tokio veliumo soninio segimo? blush2.gif

Tokių segimų niekur nemačiau, nes pati sugalvojau ir taip segiausi sau, tai savo foto ir įdedu blush2.gif Man norėjosi kažko nestandartiško ir radau sprendimą bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 13:12)
Tokių segimų niekur nemačiau, nes pati sugalvojau ir taip segiausi sau, tai savo foto ir įdedu  blush2.gif  Man norėjosi kažko nestandartiško ir radau sprendimą  bigsmile.gif 

Idomus sprendimas thumbup.gif beje, suknyte jusu lb grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 20, 13:12)
Tokių segimų niekur nemačiau, nes pati sugalvojau ir taip segiausi sau, tai savo foto ir įdedu  blush2.gif  Man norėjosi kažko nestandartiško ir radau sprendimą  bigsmile.gif 

bigsmile.gif kaip graziai atrodete wub.gif wub.gif super super tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Štai dar porą pynimų-kasų:
user posted image
Atsakyti