QUOTE(iena @ 2010 04 16, 20:00)
*GUCCI*[/b] o būna ir repeticijos dar ar jūsų čia buvo toks pageidavimas?
Tai pats kunigas pasake, kad pries vestuves (musu buvo sestadieni, tai liepe ateiti treciadieni), isklausem misiu, priejom ispazinti ir komunija. tada po visko parepetavom kaip stovesim, kurioj pusej kuris busim per ceremonija, veliau reikes pasikeisti vietom.. aisku buvo kalba ir apie rutu vainikeli taip pat klause ar reikes pagalbos sakant priesaika, mes su vyru abu vienbalsiu "reikes" per pacia ceremonija nekilo jokiu nesklandumu, nes buvo viskas aptarta is anksto, kas man lb patinka
Papildyta:
QUOTE(ask4aretux @ 2010 04 17, 11:33)
Merginos, please patarkite
Supratau, kad jeigu nuometas yra dvisluoksnis (dedasi ant veido), tai jis savaime jau turi buti pridetas auksciau, sukuosena, tarkim kuodelis lieka po veliumu...taip? Kazkaip galvoju, kad gal negrazu...visa sukuosena uzdengs veliumas...Gal geriau tuomet imti viensluoksni ir deti po sukuosena, o ne ant jos...
Patarkite... Aciu
Supratau, kad jeigu nuometas yra dvisluoksnis (dedasi ant veido), tai jis savaime jau turi buti pridetas auksciau, sukuosena, tarkim kuodelis lieka po veliumu...taip? Kazkaip galvoju, kad gal negrazu...visa sukuosena uzdengs veliumas...Gal geriau tuomet imti viensluoksni ir deti po sukuosena, o ne ant jos...
Patarkite... Aciu
Na pas mane buvo tas vadinamasis dvisluoksnis nuometas, o kadangi mano plaukai buvo nuo veido sukelti link pakausio ir visas grozis buvo pakausyje, tai ji ten graziai prisege ir niekam netrukde, o kaip tik papuose.. o jei jus planuojate visus plaukuciu susegri i kuoduka ar pan, tai tuomet jums tikrai visa grozi uzdengs