Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(iena @ 2010 04 16, 20:00)
*GUCCI*[/b] o būna ir repeticijos dar ar jūsų čia buvo toks pageidavimas?

Tai pats kunigas pasake, kad pries vestuves (musu buvo sestadieni, tai liepe ateiti treciadieni), isklausem misiu, priejom ispazinti ir komunija. tada po visko parepetavom kaip stovesim, kurioj pusej kuris busim per ceremonija, veliau reikes pasikeisti vietom.. aisku buvo kalba ir apie rutu vainikeli ax.gif taip pat klause ar reikes pagalbos sakant priesaika, mes su vyru abu vienbalsiu "reikes" lotuliukas.gif per pacia ceremonija nekilo jokiu nesklandumu, nes buvo viskas aptarta is anksto, kas man lb patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ask4aretux @ 2010 04 17, 11:33)
Merginos, please patarkite bigsmile.gif

Supratau, kad jeigu nuometas yra dvisluoksnis (dedasi ant veido), tai jis savaime jau turi buti pridetas auksciau, sukuosena, tarkim kuodelis lieka po veliumu...taip? Kazkaip galvoju, kad gal negrazu...visa sukuosena uzdengs veliumas...Gal geriau tuomet imti viensluoksni ir deti po sukuosena, o ne ant jos...
Patarkite... ax.gif  Aciu

Na pas mane buvo tas vadinamasis dvisluoksnis nuometas, o kadangi mano plaukai buvo nuo veido sukelti link pakausio ir visas grozis buvo pakausyje, tai ji ten graziai prisege ir niekam netrukde, o kaip tik papuose.. o jei jus planuojate visus plaukuciu susegri i kuoduka ar pan, tai tuomet jums tikrai visa grozi uzdengs g.gif
Atsakyti
o as patariu deti viensluoksni,nes tikrai ne viena nuotaka po vestuviu sake kad visas grozis buvo pasleptas
Atsakyti
QUOTE(bambuchi @ 2010 04 17, 18:22)
o as patariu deti viensluoksni,nes tikrai ne viena nuotaka po vestuviu sake kad visas grozis buvo pasleptas

Man asmeniskai vienasluoksinis graziau 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones...esu pasimetusi... doh.gif Seip tikra tiesa, kad visa grozi paslepia...tai nera gerai...Bandau dabar intike foto lyginti rastu jaunuju, su viensluoksniu ir dvisluoksniu nuometu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuchi @ 2010 04 17, 19:22)

Jei kuodukas, tai taip, ji paslepia, bet jei virsugalvyje suimti plaukai kip nors graziau, o is like plaukuciai sugarbanoti, tai nieko nepaslepia 4u.gif
Atsakyti
Taigi nėra skirtumo koks nuometas, svarbiau yra kaip jis įsegtas 4u.gif
Jeigu yra dvisluoksnis ir labai norisi tą vieną dalį bažnyčioje užsimesti ant veiduko, tai reikės segti virš kuoduko ir jo praktiškai nesimatys, bet jei nuometas vieno sluoksnio, tai kam jį segti virš kuodko/šukuosenos? Juk jo vis tiek nejudinsite g.gif Jeigu labiau rūpi, kad matytųsi šukuosena, tai reikės atsisakyti to veiduko dengimo su nuometu. O jau kokį pasirinksite - dviejų ar vieno sluoksnio - skirtumo nėra, tiesiog segsite po šukuosena, o ne virš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 16, 17:49)
Musu nieks nieko neklause ir nieko nedareme  biggrin.gif  Jaunikis gelyte turejo, as buvau be vainikelio. Kadangi nieko neliepe daryti, tai ir patys pasimirsome  lotuliukas.gif

Kazkaip dabar niekas neakcentuoja to...
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 18, 13:53)
Taigi nėra skirtumo koks nuometas, svarbiau yra kaip jis įsegtas  4u.gif
Jeigu yra dvisluoksnis ir labai norisi tą vieną dalį bažnyčioje užsimesti ant veiduko, tai reikės segti virš kuoduko ir jo praktiškai nesimatys, bet jei nuometas vieno sluoksnio, tai kam jį segti virš kuodko/šukuosenos? Juk jo vis tiek nejudinsite  g.gif Jeigu labiau rūpi, kad matytųsi šukuosena, tai reikės atsisakyti to veiduko dengimo su nuometu. O jau kokį pasirinksite - dviejų ar vieno sluoksnio - skirtumo nėra, tiesiog segsite po šukuosena, o ne virš  ax.gif

Tai butent galvojau apie dviguba nuometa, kad baznycioje dalis butu ant veiduko...is cia ir iskilo klausimas apie nuometo itvirtinima ir sukuosenos paslepima. Manau imsiu viensluoksni ir matysis ir nuometas ir sukuosena mirksiukas.gif
Sunku man su sukuosena....nzn, vistik reikia konkreciai darytis bandomaja, kad sirdis ramesne butu unsure.gif
Atsakyti
Čia tam, kas ieško idėjų plaukų aksesuarams 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2010 04 18, 18:07)
Tai butent galvojau apie dviguba nuometa, kad baznycioje dalis butu ant veiduko...is cia ir iskilo klausimas apie nuometo itvirtinima ir sukuosenos paslepima. Manau imsiu viensluoksni ir matysis ir nuometas ir sukuosena  mirksiukas.gif
Sunku man su sukuosena....nzn, vistik reikia konkreciai darytis bandomaja, kad sirdis ramesne butu  unsure.gif

Yra dar ir kitas variantas, tik Jums prireiks pagalbininkės g.gif Iš pradžių galite įsegti nuometą virš šukuosenos, o po to persisegti po rolleyes.gif Tik tiek, kad pagalbininkė turėtų mokėti tai padaryti. Jeigu meistrė paaiškins kaip ką segti, tai manau, kad sgebėsite, jokių stebuklų ten nėr mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 18, 20:16)
Yra dar ir kitas variantas, tik Jums prireiks pagalbininkės  g.gif  Iš pradžių galite įsegti  nuometą virš šukuosenos, o po to persisegti po  rolleyes.gif Tik tiek, kad pagalbininkė turėtų mokėti tai padaryti. Jeigu meistrė paaiškins kaip ką segti, tai manau, kad sgebėsite, jokių stebuklų ten nėr  mirksiukas.gif

Mmm irgi variantas ax.gif mirksiukas.gif Aciu labai uz idejas ir pasiulymus. Na turiu ar laiko apmastymams kaip geriau pasielgti rolleyes.gif kad butu ir grazu ir praktiska ir patogu doh.gif
Atsakyti