Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(Jonele @ 2010 04 16, 08:52)
O, gera mintis, kad as pati persegu ir pereinu smile.gif Kiek buvau vestuvese, visose nuotakos su tais vainikeliais budavo ir jiems pirma pra persegdavo.
Labai aciu uz patarima  4u.gif

tiesa, o jus zinote ka reiskia jaunikiui persegti gelyte is vienos puses i kita, mes kai buvome kursuose tai kunigas pasake, kad pagal baznycia jaunikio gelytes perssegimas reiskia ta pati kaip ir rutos vainikelio smile.gif)) simbolizuoja nekaltybe lotuliukas.gif
tai jei mergina be vainikelio smile.gif tai ir vaikinukui neturetu but persegama geltyte smile.gif)) nes gaunasi kad megaite jau ne mergaite o jos vyras dar berniukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

Gal kas zinote kur galima tokiu ir panasiu šukuciu isigyti? L bigsmile.gif aaabai reikia
Papildyta:
QUOTE(SandritaM @ 2010 04 16, 13:59)
tiesa, o jus zinote ka reiskia jaunikiui persegti gelyte is vienos puses i kita, mes kai buvome kursuose tai kunigas pasake, kad pagal baznycia jaunikio gelytes perssegimas reiskia ta pati kaip ir rutos vainikelio smile.gif)) simbolizuoja nekaltybe lotuliukas.gif
tai jei mergina be vainikelio smile.gif tai ir vaikinukui neturetu but persegama geltyte smile.gif)) nes gaunasi kad megaite jau ne mergaite o jos vyras dar berniukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 16, 14:19)
Kadangi esu Vilnietė, tai vis tiek nesuprasite kur  doh.gif o ir paaiškinti nelabai galiu, nes pirkau tokiose bazėse, kur prekiauja šiaip didmena, bet aš išzyziau, kad man tą vieną duotų  biggrin.gif

niu man nesiseka visai nieko as pajuri nerandu, o darbai spaudzia neistrukstu kitur... doh.gif
tikriausiai teiksiu jum pasiulyma komercini lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 16, 14:15)
niu man nesiseka visai nieko as pajuri nerandu, o darbai spaudzia neistrukstu kitur... doh.gif 
tikriausiai teiksiu jum pasiulyma komercini  lotuliukas.gif

Prašau, galiu paštuku atsiųsti, tik pašto išlaidas jau pati mokėsite blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 16 balandžio 2010 - 13:17
QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 16, 14:15)
tikriausiai teiksiu jum pasiulyma komercini  lotuliukas.gif

Jeigu ka salia Gargzdu, link Macuiciu, yra geliu baze. Geles Tik Jums wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 04 16, 16:28)
Jeigu ka salia Gargzdu, link Macuiciu, yra geliu baze. Geles Tik Jums wink.gif

o ka ten papuosimu i plaukus yra ? g.gif
Atsakyti
tai jei mergina be vainikelio smile.gif tai ir vaikinukui neturetu but persegama geltyte smile.gif)) nes gaunasi kad megaite jau ne mergaite o jos vyras dar berniukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nerealiai thumbup.gif
Bet ka daryt, jei kunigas ima ir pasako: o dabar persekite gelyte ir vainikeli, o nei to, nei ano nera????
Nors musu kunigas zino, kad kartu gyvenm, tai gal nelieps. Pats susiprotes smile.gif

Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2010 04 16, 09:37)
as kai buvau paskutinese vestuvese irgi taip buvo. O kitose dar tai niekas niekam nieko nesegiojo ir nesikeite pusem o i baznycia ateje sustojo jaunieji jau iskart i tas puses kaip susituoke stovi.
Cia turbut kaip kunigas pasako taip ir buna  g.gif

Musu tai pats paklause kaip norim: ateinam abu kartu, ar mane atveda tetis. Tai pasirinkau antraji varianta smile.gif Manau, teciui patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 04 16, 14:17)
nerealiai  thumbup.gif
Bet ka daryt, jei kunigas ima ir pasako: o dabar persekite gelyte ir vainikeli, o nei to, nei ano nera????
Nors musu kunigas zino, kad kartu gyvenm, tai gal nelieps. Pats susiprotes  smile.gif

Gerai tu cia pasakei,o jai rimtai lieps persisegti vainikeli,ka tada reiks daryt,stovesiu visa raudona kaip brokas is gedos, blush2.gif nes,as jo ir galvoju nesideti.
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2010 04 16, 16:19)
Gerai tu cia pasakei,o jai rimtai lieps persisegti vainikeli,ka tada reiks daryt,stovesiu visa raudona kaip brokas is gedos, blush2.gif nes,as jo ir galvoju nesideti.

smile.gif)))
dazniausiai kunigas pasiklausia ar bus vainikelis smile.gif
o jei ne galite patys pasakyti smile.gif
Atsakyti

thumbup.gif sito tai nezinojau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 04 16, 16:26)
smile.gif)))
dazniausiai kunigas pasiklausia ar bus vainikelis smile.gif
o jei ne galite patys pasakyti smile.gif

Musu nieks nieko neklause ir nieko nedareme biggrin.gif Jaunikis gelyte turejo, as buvau be vainikelio. Kadangi nieko neliepe daryti, tai ir patys pasimirsome lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaitės aš jau apsėsta doh.gif

visą dieną raizgau papuošaliukus lotuliukas.gif

štai, kas gavosi ax.gif

[attachmentid=196851]

[attachmentid=196852]

o vainikėlio pas mus irgi nebus, o prisiminus draugės vestuves, tai jie jau iš karto stovėjo reikiamose pusėse ir neperėjo g.gif
Atsakyti