Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(kyle @ 2010 04 16, 08:43)
As tikrai nesidesiu to rutu vainikelio. Pritariu, kad parodija gaunasi kai jau gyvena zmones kartu  schmoll.gif
O del to persegimo baznycioje, tai dalyvavau keliose vestuvese, kur jokio vainikelio nebuvo, jo niekas neperseginejo ir tiesa sakant niekas jo nepasigedo  smile.gif
Cia gal daugiau tas vainikelis svarbu tevams, ar pries gimines, kas labai nori tu tradiciniu vestuviu su visais paprociais nuo a iki z...
Keik as maciusi tai nuotaka persega jaunikiui butonjete i kita atlapo puse, ir pati pereina i kita jaunikio suse stoveti ir jokiu ten persigimu geliu, vainikeliu dar dar kokiu dalyku smile.gif  lotuliukas.gif

O, gera mintis, kad as pati persegu ir pereinu smile.gif Kiek buvau vestuvese, visose nuotakos su tais vainikeliais budavo ir jiems pirma pra persegdavo.
Labai aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
[quote=Benice,2010 04 15, 08:16]
Na ir aš pagaliau prisiruošiau parodyti, ką pagaminau blush-anim-cl.gif

labai grazu o sakyk ar tvirtai laikosi ant galvos ar neisslysta?
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 04 16, 09:52)
O, gera mintis, kad as pati persegu ir pereinu smile.gif Kiek buvau vestuvese, visose nuotakos su tais vainikeliais budavo ir jiems pirma pra persegdavo.
Labai aciu uz patarima  4u.gif

as kai buvau paskutinese vestuvese irgi taip buvo. O kitose dar tai niekas niekam nieko nesegiojo ir nesikeite pusem o i baznycia ateje sustojo jaunieji jau iskart i tas puses kaip susituoke stovi.
Cia turbut kaip kunigas pasako taip ir buna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 16 balandžio 2010 - 08:37
QUOTE(cipendeile @ 2010 04 16, 09:04)
labai grazu o sakyk ar tvirtai laikosi ant galvos ar neisslysta?

Tos juostos ne tik surišamos, bet ir prisegamos segtukais (jų nesimato), tai nieks niekur neturėtų judėti 4u.gif
Papildyta:
Dar keletas šukuosenos papuošimų iš mano fabrikėlio ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

o šita šiaip nusipirkau, nes man patiko, gal kokia nuotakėlė norės perimti:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 04 16, 00:59)

mmmm, labai daili... Man patiko!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Benice vidurine gelyte labai grazi wub.gif ir roze labai grazi bet kai pas mane roziu nebus tai man neaktualu ax.gif
Atsakyti
Aš šiandieną vyksiu darytis bandomąją šukuoseną, tiek minčių galvoje, bet kažkokių konkrečių nėra biggrin.gif ax.gif Na, mergaitės būtinai nusifotkinsiu ir pasirodysiu Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2010 04 16, 09:56)
Aš šiandieną vyksiu darytis bandomąją šukuoseną, tiek minčių galvoje, bet kažkokių konkrečių nėra  biggrin.gif  ax.gif  Na, mergaitės būtinai nusifotkinsiu ir pasirodysiu Jums mirksiukas.gif

oi laukiam laukiam blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jonele @ 2010 04 16, 05:52)
O ka jus del rutu vainikelio darot? Man tai issidirbinejimas kazkoks, kai zmones kartu gyvena, o jaunoji su rutu vainikais eina. O dar geriau kai nescia! doh.gif
Buvau nusprendus, kad jokio vainikelio nebus, bet ka baznycioj persegti reikes???
kokia balta gele i plaukus segt?  g.gif

as labai priesinausi rutu vainikeliui.bet mamyte visgi isege.sakiau po ceremonijos nusisegsiu. cool.gif taip isejo,jog pamirsau,o grizus i kavine supratau,jog ji pameciau kazkus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 16, 11:02)
Tos juostos ne tik surišamos, bet ir prisegamos segtukais (jų nesimato), tai nieks niekur neturėtų judėti
o šita šiaip nusipirkau, nes man patiko, gal kokia nuotakėlė norės perimti:

wub.gif wub.gif wub.gif grazu kaip .... kur pirkote ta paskutini ? taip ieskau nieko nerandu doh.gif
Atsakyti
Man sitas variantas labai:
roze
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 04 16, 08:52)
Labai aciu uz patarima  4u.gif

Nera uz ka drinks_cheers.gif ir as taip darysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 16, 12:27)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  grazu kaip .... kur pirkote ta paskutini ? taip ieskau nieko nerandu  doh.gif

Kadangi esu Vilnietė, tai vis tiek nesuprasite kur doh.gif o ir paaiškinti nelabai galiu, nes pirkau tokiose bazėse, kur prekiauja šiaip didmena, bet aš išzyziau, kad man tą vieną duotų biggrin.gif
Atsakyti