Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif

vakar kaip pardėjau gamint, tai MB sake, kur tu dėsi visus lotuliukas.gif

QUOTE(jollicasa @ 2010 04 15, 00:41)
Labai daili segė 4u.gif
O sakykit, kur gavote patį užsegimą? smile.gif

o užsegimas, tai yra paprastas segtukas įsegtas į gumytės papuošalą. Sakiau eisiu pas savo kirpėja, klausiu, ar tiks toks susegimas, nes kol kas sunkiai laikosi, reikia papildomai pritvirtinti.

Vėliau įdėsiu dar porą lapelių, kuriuos per vakar vakarą padariau ax.gif
jie bus padaryti ant špilkutės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 04 15, 09:44)
Sakiau eisiu pas savo kirpėja, klausiu, ar tiks toks susegimas, nes kol kas sunkiai laikosi, reikia papildomai pritvirtinti.

Šiuo atveju galėtų pagelbėti karšti klijai (yra pirkti karštų klijų pistoletų kad ir Senukuose), jais priklijuotumėte segtuką prie to pagrindinės sagės drinks_cheers.gif
Atsakyti
ačiū reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 04 14, 14:40)
na va, vakar sakiau bandysiu daryt sagę  4u.gif

štai: 4u.gif

[attachmentid=196777]

o čia taip atrodo plaukuose:

[attachmentid=196775]
[attachmentid=196776]

ji tokioj vietoj ir turėtų realiai būti, na tik, žinot, čia bet kaip plaukai susegti  4u.gif

labai smagus darbas, padariau per valandą  blush2.gif  tiesa, viduriukas, yra buvusios gumytės papuošimas  tongue.gif

cia gal kiek ryškiau  ax.gif
na ir aukščiau užkeliau  4u.gif

[attachmentid=196778]
[attachmentid=196780]

labai grazu, juolab ranku darbas thumbup.gif kada nors galesite ir savpo dukrai perduoti kaip antikvara, gal poto pati ussidies vestuviu diena smile.gif
Papildyta:
Mano pora darbeliu!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
is priekio prie pirmos nuotraukos

user posted image

Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 15 balandžio 2010 - 22:21
QUOTE(Rykute @ 2010 04 15, 23:20)

O, sita fainute labai, nematyta dar wub.gif
Atsakyti
blush2.gif Kaip matau tikroms garbanės šukuosenų niekas nepasiūlo
Atsakyti
Juk plaukus galima pratiesinti ir t.t.

user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O ka jus del rutu vainikelio darot? Man tai issidirbinejimas kazkoks, kai zmones kartu gyvena, o jaunoji su rutu vainikais eina. O dar geriau kai nescia! doh.gif
Buvau nusprendus, kad jokio vainikelio nebus, bet ka baznycioj persegti reikes???
kokia balta gele i plaukus segt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonele: 16 balandžio 2010 - 06:54
QUOTE(Jonele @ 2010 04 16, 07:52)
O ka jus del rutu vainikelio darot? Man tai issidirbinejimas kazkoks, kai zmones kartu gyvena, o jaunoji su rutu vainikais eina. O dar geriau kai nescia! doh.gif
Buvau nusprendus, kad jokio vainikelio nebus, bet ka baznycioj persegti reikes???
kokia balta gele i plaukus segt?  g.gif

As tikrai nesidesiu to rutu vainikelio. Pritariu, kad parodija gaunasi kai jau gyvena zmones kartu schmoll.gif
O del to persegimo baznycioje, tai dalyvavau keliose vestuvese, kur jokio vainikelio nebuvo, jo niekas neperseginejo ir tiesa sakant niekas jo nepasigedo smile.gif
Cia gal daugiau tas vainikelis svarbu tevams, ar pries gimines, kas labai nori tu tradiciniu vestuviu su visais paprociais nuo a iki z...
Keik as maciusi tai nuotaka persega jaunikiui butonjete i kita atlapo puse, ir pati pereina i kita jaunikio suse stoveti ir jokiu ten persigimu geliu, vainikeliu dar dar kokiu dalyku smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti