Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

labai grazus kuodukai , tik man baisu, kad jei gelytes gyvos, kad nepradetu vysti nuo karscio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egliux2184 @ 2010 04 11, 16:24)
labai grazus kuodukai , tik man baisu, kad jei gelytes gyvos, kad nepradetu vysti nuo karscio blush2.gif

va va idomu kaip ten jos isbutu kai vasara pvz +25 silumos smile.gif))
Atsakyti
tikrai paneles nenuvys jei jus uzsisakysit gelytes sviezias is geliu salono
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 04 11, 17:43)
va va idomu kaip ten jos isbutu kai vasara pvz +25 silumos smile.gif))

QUOTE(bambuchi @ 2010 04 11, 21:10)
tikrai paneles nenuvys jei jus uzsisakysit gelytes sviezias is geliu salono

Plius gėlytės būna specialiai paruošiamos mirksiukas.gif Galiausiai supurkštos stiprios fiksacijos plaukų laku jos tampa kietos ir tikrai išsilaiko blush2.gif
Atsakyti
http://linossalonas.weebly.com/ jei ka sudomins,tik cia naujas tinklapis mazai pavyzdziu dar pakolkas
Atsakyti
QUOTE(bambuchi @ 2010 04 12, 16:40)
http://linossalonas.weebly.com/ jei ka sudomins,tik cia naujas tinklapis mazai pavyzdziu dar pakolkas

blink.gif ne mano skonio plaukuosenos, ypac antroji.. o ta vaikinuka dreduota atpazinau bigsmile.gif jo vestuves fotkino mano busimu vestuviu fotografe lotuliukas.gif ispudingos isvaizdos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 12 balandžio 2010 - 15:47
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 12, 16:44)
blink.gif  ne mano skonio plaukuosenos, ypac antroji.. o ta vaikinuka dreduota atpazinau  bigsmile.gif  jo vestuves fotkino mano busimu vestuviu fotografe  lotuliukas.gif ispudingos isvaizdos

Taigi naujas puslapiukas, meistrė turbūt dar nespėjo nieko įkelti, lauksime naujų darbukų pasirodant, nes čia mažai kas parodo darbų blush2.gif

Ups, aš irgi vis ruošiuos Jums parodyti naujų juostų, kur pagaminau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 12, 16:49)

Ups, aš irgi vis ruošiuos Jums parodyti naujų juostų, kur pagaminau  doh.gif

O as vis laukiu laukiu, galvoju gal jau Benice bus pagaminus juosteliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 12, 16:44)
blink.gif  ne mano skonio plaukuosenos, ypac antroji.. o ta vaikinuka dreduota atpazinau  bigsmile.gif  jo vestuves fotkino mano busimu vestuviu fotografe  lotuliukas.gif ispudingos isvaizdos

o siaip as darau yvairias sukuosenas ir ivairiu stiliu,o kur pora foto mano tinklapiuke tai nuotakos pacios issirinko kokia nori foto.o darbeliu tikrai papildysiu.
Atsakyti
user posted image wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 04 12, 15:38)
Plius gėlytės būna specialiai paruošiamos  mirksiukas.gif  Galiausiai supurkštos stiprios fiksacijos plaukų laku jos tampa kietos ir tikrai išsilaiko  blush2.gif

Plaukų laku? g.gif nu nežinau g.gif Draugė per vestuves į plaukus dėjosi dideles 5 ar 7 baltas rožes,o kai kirpėja jas apipurškė laku,tai baisu buvo žiūrėti doh.gif
O ir nuotakai nuotaika buvo sugadinta doh.gif
Atsakyti