Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 04 07, 22:31)
Kazka norejau pakomentuoti ir pamirsau  doh.gif  lotuliukas.gif Ai. Su ta rhianos sukuosena mano drauge tuoktis ejo. Labai panasiai ir atrode  biggrin.gif

gal turi tos drauges nuotrauka kaip atrode per vestuves ir iprastai? bigsmile.gif nes galvoju apie toki panasu varianta.. tik nezinau kiek tam plauku reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 04 08, 11:47)
Pirma kuodelį aš irgi jau senai nužiūrėjus esu. Masčiau irgi toki panašų darytis, bet ko gero vistik darysu uodegą paliestų plauku. MB dievina tas mano garbanas ir jam labai grazu palaidi. Nuo pat pirmos akimirkos jam istrige. Noriu jam graži ir per vestuves būti, tad teks ir plaukus išleisti. Ganėtinai dažnai namie su kuodu vaikštau. Et... galvalaužis su toms šukuosenom  doh.gif

Žinok šukuoseną lengviausiai iš paveiksliuko išsirinkau. Iš karto supratau, kad noriu kuoduko žemai, tokio nesuveržto.
Suknelių, tai ir graikiškų ir žuvyčių žiūrinėjau, neturiu dar, kad vienos rūšies tiksliai įsidėmėjusi, gal bandysiu graikiško stiliaus matuotis, kur juosmuo pabrėžtas. Tikiuosi tiks. Jei ne matuosiuosi kitokias.
O puokščių irgi kompe tai vienokių tai kitokių pasisaugojau ir nesu tikra kokios tiksliai norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 08, 11:40)
user posted image man sita labai grazi,neperkrauta wub.gif

va va man irgi ta labai graziai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 08, 12:05)
gal turi tos drauges nuotrauka kaip atrode per vestuves ir iprastai?  bigsmile.gif nes galvoju apie toki panasu varianta.. tik nezinau kiek tam plauku reikia  g.gif

Galiu trumpam idet, bet tuoj isimsiu. Neapsidziaugtu ji pamacius biggrin.gif Veida uztusuosiu.
Atsakyti
trumpesniu plauku turetojoms ax.gif :

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 04 08, 13:48)
Galiu trumpam idet, bet tuoj isimsiu. Neapsidziaugtu ji pamacius  biggrin.gif Veida uztusuosiu.

tai gal i az tada ikelk ax.gif
Atsakyti
Man labai neaišku kokia šukuosena reikės darytis, nes iki vestuvių plaukai jau tikrai sieks pečius, bet ką iš jų padaryti, nežinau, iš tokio ilgio plaukų nedaug ką ir padarysi...
Ir dar klausimas - ar reikia mokėti už bandomąją šukuoseną?
huh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2010 04 08, 18:11)
Man labai neaišku kokia šukuosena reikės darytis, nes iki vestuvių plaukai jau tikrai sieks pečius, bet ką iš jų padaryti, nežinau, iš tokio ilgio plaukų nedaug ką ir padarysi...
Ir dar klausimas - ar reikia mokėti už bandomąją šukuoseną?
huh.gif

Moketi reikia. smile.gif
Atsakyti
busimos nuotakos.jei jusu vestuves kuklios ir norit kukilios sukuosenos kreipkites.darau sukuosenas,kerpu,dazau plaukus namie.per vestuves atvykstu jei yra prasymas i namus.keleta nuotraukeliu galite pamatyti apacioj esancioj nuorodoj.keletas nuotraukeliu nes naujas tinklalapis.ten taip pat super mamu nuotaku foto.
http://linossalonas.weebly.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambuchi: 08 balandžio 2010 - 19:28
norejau paklausti, kur randate geliu ir kitu papuosimu i plaukus? Ar specialiai gaminates, siuvejos siuva is to pacio audinio kaip sukneles ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(bambuchi @ 2010 04 08, 19:27)
busimos nuotakos.jei jusu vestuves kuklios ir norit kukilios sukuosenos kreipkites.darau sukuosenas,kerpu,dazau plaukus namie.per vestuves atvykstu jei yra prasymas i namus.keleta nuotraukeliu galite pamatyti apacioj esancioj nuorodoj.keletas nuotraukeliu nes naujas tinklalapis.ten taip pat super mamu nuotaku foto.
http://linossalonas.weebly.com/

Ar nebuvo bjauru ciupineti to zmogaus plaukus, kai jis nusprende i zmogu atvirsti. blink.gif man tai ue..
O galit kainas i az parasyt?
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 08, 21:17)
norejau paklausti, kur randate geliu ir kitu papuosimu i plaukus? Ar specialiai gaminates, siuvejos siuva is to pacio audinio kaip sukneles ar kaip?

Jei tikras geles tai geriausiai paprasyti florisciu kurios daro jums puokste ir padarys i plaukus su vielytem ir t.t...
Atsakyti
paprastai randama tai, kas paciai nera tinkama- gal kuriai pravers. Atsiprasau, jei kas kartojasi

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
puosmenos trumpaplaukems
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2010 04 08, 21:09)
Jei tikras geles tai geriausiai paprasyti florisciu kurios daro jums puokste ir padarys i plaukus su vielytem ir t.t...

geles butu netikros. tame ir beda, kad nezinau kur gauti g.gif
Atsakyti