Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 07, 13:13)

Kazka norejau pakomentuoti ir pamirsau doh.gif lotuliukas.gif Ai. Su ta rhianos sukuosena mano drauge tuoktis ejo. Labai panasiai ir atrode biggrin.gif

QUOTE(Heidė @ 2010 04 07, 13:22)
Super šukuosena, laabai gražios garbanytės  thumbup.gif

As irgi sita nusiziurejau. Pas mane tamsus garbanoti plaukai iki puses nugaros
tai gal iseis tokia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Juru Tigre>: 07 balandžio 2010 - 21:32
na ir as idesiu pora pvz smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o cia ideja palaidems ir lengvai garbanuotiems plaukamas,nors kokia cia ideja g.gif
user posted image
Atsakyti
Kiek esu girdėjusi, ne mažai kirpėjų nelabai sugeba padaryt šukuosenų, kurias pamato nuotakos... Baisu, net eiti, ir nežinia ką pamatysi, ką su tavimi padarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidė @ 2010 04 07, 14:22)
Super šukuosena, laabai gražios garbanytės  thumbup.gif

O man kazkaip si sukuosena ne... matyt man labiau patinka paprastesni meno kuriniai ant galvos smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted imageuser posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitchy: 08 balandžio 2010 - 00:58
QUOTE(Šagrenė @ 2010 04 07, 23:33)
Kiek esu girdėjusi, ne mažai kirpėjų nelabai sugeba padaryt šukuosenų, kurias pamato nuotakos... Baisu, net eiti, ir nežinia ką pamatysi, ką su tavimi padarė smile.gif

smile.gif net yra kad vengia jas daryt biggrin.gif bijo ar kas joms g.gif aš šukuočiau,sukčiau,pinčiau,galėčiau kokias 10 per dieną šukuosenų padaryt,bet nedirbu kirpėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 04 07, 23:33)

iš dalies tu teisi, bet yra tokie dalykai, kaip ateina mergaitė su plonyčiais keliais plaukais, atsineša nuotrauką su didžiuliu kupstu ant galvos ir nori tokia šukuosena išeiti, kas iš jos plaukų nepavyktų.
arba nuotraukoje graži mergaitė su šukuosena, o padarius tą pačią šukuoseną kitai ji tiesiog netinka. Tas pats ir su kirpimais, nori vienokio kirpimo, bet jei plauko struktūra skirsis, kirpimas lygiai toks pats nesigaus.
Ir be abejo viens prie vieno šukuosena nesigaus net tam pačiam žmogui darant, tą pačią šukuoseną.
Dabar jau daugmaž žinau, kas eina padaryti iš mano plaukų, kas netinka. O seniau tai vis rinkdavausi nuotraukas, kuriose plaukai visi ne mano struktūros (o aš garbanota).

Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2010 04 08, 07:54)
iš dalies tu teisi, bet yra tokie dalykai, kaip ateina mergaitė su plonyčiais keliais plaukais, atsineša nuotrauką su didžiuliu kupstu ant galvos ir nori tokia šukuosena išeiti, kas iš jos plaukų nepavyktų.
arba nuotraukoje graži mergaitė su šukuosena, o padarius tą pačią šukuoseną kitai ji tiesiog netinka. Tas pats ir su kirpimais, nori vienokio kirpimo, bet jei plauko struktūra skirsis, kirpimas lygiai toks pats nesigaus.
Ir be abejo viens prie vieno šukuosena nesigaus net tam pačiam žmogui darant, tą pačią šukuoseną.
Dabar jau daugmaž žinau, kas eina padaryti iš mano plaukų, kas netinka. O seniau tai vis rinkdavausi nuotraukas, kuriose plaukai visi ne mano struktūros (o aš garbanota).

O ties kokiomis esi dabar apsistojusi. nes as tai irgi garbane. beje ir avatara toki pat turejau, kol nicko nepasikeiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2010 04 07, 22:56)
na ir as idesiu pora pvz smile.gif

pirma ir antra tragiškos, trečia ir ketvirta nieko tokios, simpatiškos
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 04 08, 09:21)
O ties kokiomis esi dabar apsistojusi. nes as tai irgi garbane. beje ir avatara toki pat turejau, kol nicko nepasikeiciau  biggrin.gif

Norėčiau tarpinio varianto tarp:
user posted image
user posted image
user posted image
[attachmentid=196299]

Žodžiu, kad kuodas žemai, nes pati esu aukšta ir ilgas kaklas, tai manau žemai kuodas geriau atrodys, nei aukščiau sukelti plaukai.
Ir norėčiau gyvų gelių plaukuose, bet kad skoningai atrodytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna86: 08 balandžio 2010 - 09:06
user posted image man sita labai grazi,neperkrauta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2010 04 08, 09:04)
Norėčiau tarpinio varianto tarp:

Pirma kuodelį aš irgi jau senai nužiūrėjus esu. Masčiau irgi toki panašų darytis, bet ko gero vistik darysu uodegą paliestų plauku. MB dievina tas mano garbanas ir jam labai grazu palaidi. Nuo pat pirmos akimirkos jam istrige. Noriu jam graži ir per vestuves būti, tad teks ir plaukus išleisti. Ganėtinai dažnai namie su kuodu vaikštau. Et... galvalaužis su toms šukuosenom doh.gif
Atsakyti