QUOTE(Heidė @ 2010 04 07, 12:22)
Super šukuosena, laabai gražios garbanytės
Labai grazi ,as tokios noreciau savo vestuvems,tik klausimas ar tiks man.
Realybe nerealių pavyzdžių pridėjote
O tuos, kurie man nepatinka, praleidžiu pro akis, užtat net kelis puikius variantus išsisaugojau
O tuos, kurie man nepatinka, praleidžiu pro akis, užtat net kelis puikius variantus išsisaugojau
Kiek groziu visokiu
Iskart gailiuosi kad kirpau plaukus
Manieji dabar kazkur iki peciu tai ne labai ka is ju isspausiu, nors visad norejau paprasto kuodo zemai.
Dabar galvoju apie sita
Tik kaip prie jos atrodys veliumas? jis bus toks trumputis.
Iskart gailiuosi kad kirpau plaukus
Manieji dabar kazkur iki peciu tai ne labai ka is ju isspausiu, nors visad norejau paprasto kuodo zemai.
Dabar galvoju apie sita
Tik kaip prie jos atrodys veliumas? jis bus toks trumputis.
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 07, 14:13)
as vis tik manau,kad nematai kas parasyta,o poziuris mano normalus ir jokiu pagyru tikrai nelaukiu,man ju nereikia,ne as tas sukuosenas kuriu. Man keistas poziuris zmoniu,kurie ateina i tema isrenka tik ta kas nepatinka ir pareiskia,kad nesamone.As kalbejau tik apie tai,jei nesupratot,tai jusu problema..
neseniai maciau rankiniu temoj,kai viena mergina parase apie rankine,kad faina,o kita atreze'' nieko faino cia nematau''. NA nematai,tai negi butina taip rasyt? Ar negalima parasyt,man tai ne,ne mano skonio ar pan. cia islenda vaikiskumas ir paprasciausias neissiauklejimas.Ps. netaikau to niekam sioje temoje.Ne viskas ir man patinka ir as parasau,tik ne tokiu stilium
Jei manai,kad as laukiu kazkokiu pagyru labai klisti,net ir rasydama,kad buvo vargo,turejau visai ne tai galvoje,kad laukiu geru zodziu.
Papildyta:
QUOTE(Smagi @ 2010 04 07, 15:08)
Realybe nerealių pavyzdžių pridėjote
mergaites dar karta pakartosiu..normalu,kad ne viskas patinka,man paciai ne viskas
ir zinau,kad net jei deciau tik tokias,kurios man prie sirdies,vis tiek kazkam jos visai gal nepatiks ir tai yra normalu!
cia tai man nerealiai grazu! Tik aisku reikia tokiu geru plauku
is kuodu sitas man labai grazus,nei per daug,nei per mazai ir labai graziai ir kukliai papuostas
Papildyta:
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 07, 14:38)
na jau tikrai nenorėjau nieko įžeist, tiesiog pasakiau savo nuomonę ir tiek
tik jau nereikia,as nei kiek neisizedziau,tai buvo tik pastebejimas kuris kazkodel susilauke tokio atkircio Kaip jau minejau man ji irgi nelabai,bet kazkam juk patinka ir taip gal daro
QUOTE(Karelija @ 2010 04 07, 14:44)
Trecioji nereali
Aciu labai visoms, kurios iesko, renka ir cia deda. As pati niekaip iki galo neapsisprendziu ka ir kaip daryti, tai cia sudedami pavyzdziai labai padeda: pamatai ir zinai, ko noretum, o ko tikrai ne
Labai gerai, kad idedat sukuosenu, kurios man nepatinka. Tada dar karta prisimenu, ko tikrai nenoreciau
Merginos, kam jus cituojat zinute su visais idetais sukuosenu pavyzdziais taip puslapyje atsikartoja po 2-3 kartus tos pacios nuotraukos
Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 04 07, 16:43)
Merginos, kam jus cituojat zinute su visais idetais sukuosenu pavyzdziais taip puslapyje atsikartoja po 2-3 kartus tos pacios nuotraukos
as ir ta pati pagalvojau,bet jau bijau ka ir sakyt.. Gal paprasciausiai zmogus nemoka cituot,palikdamas tik ka reikia. As irgi nemokejau,kol man nepaaiskino
Tokiu atveju,geriau nespaust atsakyti,o tik parasyt ka norejosi
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
ne i tema bet nepykit jau,patiko labai
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 04 07, 16:43)
nemokam elgtis su kompiuteriais
truputį įdomesnių radau
graikiškam stiliui:
[attachmentid=196263]
o šiek tiek gražių papuošimų ir idėjų:
[attachmentid=196264]
[attachmentid=196265]
[attachmentid=196266]
o klasika yra klasika, man gražu
[attachmentid=196267]
graikiškam stiliui:
[attachmentid=196263]
o šiek tiek gražių papuošimų ir idėjų:
[attachmentid=196264]
[attachmentid=196265]
[attachmentid=196266]
o klasika yra klasika, man gražu
[attachmentid=196267]
doh.gif cia tai gera nuot. oi neisejo ikelti(kalbu apie torta)