Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 14

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heidė @ 2010 04 07, 12:22)
Super šukuosena, laabai gražios garbanytės  thumbup.gif

Labai grazi wub.gif ,as tokios noreciau savo vestuvems,tik klausimas ar tiks man.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Realybe nerealių pavyzdžių pridėjote thumb_yello.gif
O tuos, kurie man nepatinka, praleidžiu pro akis, užtat net kelis puikius variantus išsisaugojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek groziu visokiu wub.gif

Iskart gailiuosi kad kirpau plaukus doh.gif

Manieji dabar kazkur iki peciu tai ne labai ka is ju isspausiu, nors visad norejau paprasto kuodo zemai.

Dabar galvoju apie sita
user posted image

Tik kaip prie jos atrodys veliumas? jis bus toks trumputis.
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 07, 14:13)

as vis tik manau,kad nematai kas parasyta,o poziuris mano normalus ir jokiu pagyru tikrai nelaukiu,man ju nereikia,ne as tas sukuosenas kuriu. Man keistas poziuris zmoniu,kurie ateina i tema isrenka tik ta kas nepatinka ir pareiskia,kad nesamone.As kalbejau tik apie tai,jei nesupratot,tai jusu problema..
neseniai maciau rankiniu temoj,kai viena mergina parase apie rankine,kad faina,o kita atreze'' nieko faino cia nematau''. NA nematai,tai negi butina taip rasyt? Ar negalima parasyt,man tai ne,ne mano skonio ar pan. cia islenda vaikiskumas ir paprasciausias neissiauklejimas.Ps. netaikau to niekam sioje temoje.Ne viskas ir man patinka ir as parasau,tik ne tokiu stilium doh.gif
Jei manai,kad as laukiu kazkokiu pagyru labai klisti,net ir rasydama,kad buvo vargo,turejau visai ne tai galvoje,kad laukiu geru zodziu.
Papildyta:
QUOTE(Smagi @ 2010 04 07, 15:08)
Realybe nerealių pavyzdžių pridėjote thumb_yello.gif
O tuos, kurie man nepatinka, praleidžiu pro akis, užtat net kelis puikius variantus išsisaugojau  mirksiukas.gif

mergaites dar karta pakartosiu..normalu,kad ne viskas patinka,man paciai ne viskas biggrin.gif
ir zinau,kad net jei deciau tik tokias,kurios man prie sirdies,vis tiek kazkam jos visai gal nepatiks ir tai yra normalu! mirksiukas.gif 4u.gif
cia tai man nerealiai grazu! wub.gif Tik aisku reikia tokiu geru plauku bigsmile.gif thumbup.gif user posted image
user posted image is kuodu sitas man labai grazus,nei per daug,nei per mazai ir labai graziai ir kukliai papuostas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Babauziukas @ 2010 04 07, 14:38)
na jau tikrai nenorėjau nieko įžeist, tiesiog pasakiau savo nuomonę ir tiek ax.gif

tik jau nereikia,as nei kiek neisizedziau,tai buvo tik pastebejimas mirksiukas.gif kuris kazkodel susilauke tokio atkircio g.gif 4u.gif Kaip jau minejau man ji irgi nelabai,bet kazkam juk patinka ir taip gal daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 07 balandžio 2010 - 15:12
QUOTE(Karelija @ 2010 04 07, 14:44)

Trecioji nereali thumbup.gif
Aciu labai visoms, kurios iesko, renka ir cia deda. As pati niekaip iki galo neapsisprendziu ka ir kaip daryti, tai cia sudedami pavyzdziai labai padeda: pamatai ir zinai, ko noretum, o ko tikrai ne smile.gif
Labai gerai, kad idedat sukuosenu, kurios man nepatinka. Tada dar karta prisimenu, ko tikrai nenoreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, kam jus cituojat zinute su visais idetais sukuosenu pavyzdziais unsure.gif taip puslapyje atsikartoja po 2-3 kartus tos pacios nuotraukos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 07 balandžio 2010 - 15:44
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 04 07, 16:43)
Merginos, kam jus cituojat zinute su visais idetais sukuosenu pavyzdziais  unsure.gif  taip puslapyje atsikartoja po 2-3 kartus tos pacios nuotraukos  doh.gif

as ir ta pati pagalvojau,bet jau bijau ka ir sakyt.. doh.gif Gal paprasciausiai zmogus nemoka cituot,palikdamas tik ka reikia. As irgi nemokejau,kol man nepaaiskino ax.gif
Tokiu atveju,geriau nespaust atsakyti,o tik parasyt ka norejosi mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image
user posted image ne i tema bet nepykit jau,patiko labai thumbup.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 04 07, 16:43)
Merginos, kam jus cituojat zinute su visais idetais sukuosenu pavyzdziais  unsure.gif  taip puslapyje atsikartoja po 2-3 kartus tos pacios nuotraukos  doh.gif

nemokam elgtis su kompiuteriais lotuliukas.gif
Atsakyti
truputį įdomesnių radau 4u.gif
graikiškam stiliui:
[attachmentid=196263]

o šiek tiek gražių papuošimų ir idėjų:
[attachmentid=196264]

[attachmentid=196265]

[attachmentid=196266]

o klasika yra klasika, man gražu ax.gif wub.gif

[attachmentid=196267]

Atsakyti
doh.gif cia tai gera nuot. biggrin.gif oi neisejo ikelti(kalbu apie torta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo margaritka25: 07 balandžio 2010 - 19:12