QUOTE(juokutis @ 2010 04 18, 21:37)
o as tai ne bardiuru bijau bet ziedu
Nu kaip tik arteju prie ziedo tai paralyzius man buna
kaip iveikt ta baime?
ale kaip pagal Jūsų nicką buvo istorija. papasakosiu. žodžiu važinėjau dar kaip Meistrelis su tėčiu pirmą kartą ir važiuojam žiedu. nu ką - reikia, nes namo kitaip negrįšiu, o Klaipėdoj, kaip žinia, žiedų daugiau, nei pas kai kuriuos vairuotojus proto. na ir gavosi man toks netikėtumas, kad vos įvažiavus į tą žiedą mano šono ir pusės mašinos nesuvarė
aš labai pasimečiau ir išsigandau, kad įvažiavau taip netikėtai greit, kad nebesuvokiau, ką reik daryt ir girdėjau tik pyyyyyyp ir tečio šauksmus ir keiksmus... nu šakės pamenu, kiek streso ir baimės buvo. vos neapsiverkiau.
gavau teises, žiedais po to karto išmokau važinėt puikiai
ir vieną kartą (čia pasakojau jau berods tą istoriją) priešais išlindo boba. iš pirmos juostos šoko į žiedo antrą juostą ir važiuoja lėtai, man ant stabdžių dėt reikėjo. nu kaip supykau, kaip susinervinau, boba be lapų, ne blondinė, o elgias kaip koks arklys gatvėj... kaip dėjau ant pypų, kaip keikiaus pati
bet paskui pagalvojau, kad būtent po tokio įvykio išmokau važiuot žiedu. ačiū Die, kad baigėsi abiem atvejais tvarkingais viskas, tik su daug streso. bet patarimas vienas - jei bijot, nes nežinot ar spėsit, ar tvarkingai ten viskas, tai palūkėkit, kol mašinos bus tikrai toli (mano tėčio auksinis patarimas). aš važiuoju žiedu tik antra juosta, nes trečioj man per dideli kosmosai atrodo, kai reiks iššokt (vieną kartą esu važiavus trečia juosta, tai jaučiaus didvyrė), o iš pirmos juostos bijau nepamatyt aiškiai, ar niekas iš tolėliau nesuka į ją ir ar neužkirsiu kelio... taip kad dievinu antrą juostą žiede