Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

man irgi nepatinka tamsinti langai

skaitet
http://auto.delfi.lt...a.d?id=30981047

nieko naujo, bet santas gauti teises be kursu vis dideja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 04 12, 13:02)
man irgi nepatinka tamsinti langai

skaitet
http://auto.delfi.lt...a.d?id=30981047

nieko naujo, bet santas gauti teises be kursu vis dideja wink.gif

Na, taip smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.sugryztu ir as i jusu gretas.ziema taip ir neprisedau uz vairo,nes jau ta ziema siemet tokia,kad beveik istisai po pusnynus murkdemes.Va dabar jau liuks.Sendie buvo bajeriukas-kazkaip stodama prie parduotuves sugebejau galiniu ratu ant bordiuro uzvaziuot.norejau graziai prie saligatvio sustot ir se tau kad nori.tai gerai kad be vyro vaziavau,tai tas butu man teises atemes biggrin.gif ,o vaikui liepiau tylet ir nieko tevui nepasakot. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2010 04 16, 17:43)
Sveikutes.sugryztu ir as i jusu gretas.ziema taip ir neprisedau uz vairo,nes jau ta ziema siemet tokia,kad beveik istisai po pusnynus murkdemes.Va dabar jau liuks.Sendie buvo bajeriukas-kazkaip stodama prie parduotuves sugebejau galiniu ratu ant bordiuro uzvaziuot.norejau graziai prie saligatvio sustot ir se tau kad nori.tai gerai kad be vyro vaziavau,tai tas butu man teises atemes biggrin.gif ,o vaikui liepiau tylet ir nieko tevui nepasakot. blush-anim-cl.gif

Tai nieko tokio, kad užvažiavot ant bordiuro, visiems pasitaiko.
Atsakyti
Oi aš dažnai bordiūrais lapioju, ypač ant posūkių blush-anim-cl.gif bet neimu į galvą jei taip gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 04 16, 21:40)
Oi aš dažnai bordiūrais lapioju, ypač ant posūkių blush-anim-cl.gif bet neimu į galvą jei taip gaunas.

Cia taip gaunasi kai per anksti vaira pradedi sukti ir kampa kerti,reikia daugiau i prieki pravaziuoti ir tada sukti,ir viskas bus ciki smile.gif
Atsakyti
Tai aš suprantu, kodėl gaunas, ale kartais žioplį pagaunu lotuliukas.gif nu būną ir tiek ax.gif
Atsakyti
na siaip ir man tas uzvaziavimas neatrodo tragedija,bet maniskiui tai jau siaubas.visdelto mano vaikas mane isdave tada,nesusilaike.tai vyras moralu paskaite,tipo juk galejai padanga pramust,ar rata sulauzyt.nu bet va sakau ziurek,ratai sveiki,padangos irgi,ir ner cia ko nervintis biggrin.gif
Atsakyti
atsimenu vieną kartą tai gerai esu kirtus į bardiūrą, tetis pagalvojo, kad nunešiu arba ratą, arba pusę mašinos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet viskas tvarkoj buvo, tik labai burbėjo irnesakyk.gif o dabar būna karts nuo karto kai yra posūkis koks nors ir tie bardiūrai išsikišę tokie, tai neįtaikau įsukt (nu bet labai retai), tai tetis nieko nebesako tuo metu, o paskui jau reziume padaro - man labai patinka bardiūrai hihihi.gif o draugas tai nieko pikto nesako, tik suburba "Nu maži, čia dabar" biggrin.gif bet tik tiek, kad pati pasijaučiu kreivai kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
Reiketu tada i veidrodzius ziureti sukant-pratrauki masinos gala (ratus) pro bordiura ir tik tada suki,niekada nieko nekabinsi smile.gif .Reikia staciu kampu issukineti,nekertant jo,o jei kerti kampa tai ir kita masina galima nunesti kur posukyje,ne tik bordiura.
O aplamai bazei pajusti labai geras pratimas gyvatele-susistatai fiskes ir pirmyn,taip paprakaitavus jokiu problemu su bordiurais nebebus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 04 18, 17:39)

na kadangi tokios kliurkos būna tada, kai aplink mašinų nėra, o ir tikrai retai pasitaiko, tai kažkaip nemąstau apie tokį dalyką dar. ir šiaip nu yra tos kelios vietos, kuriose pasitaiko, tai tiesiog ten nevažiuoju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as nevaziuoju ant bordiuru,tiesiog is principo,nu nelygis man... irnesakyk.gif hihihi.gif Tik su darbine yra pora kartu pasitaike siek tiek krasta kabinti (svelniai ir atsargiai,nes maciau kad uzlipsiu),bet jos ilgis 18m ax.gif
Atsakyti