man irgi nepatinka tamsinti langai
skaitet
http://auto.delfi.lt...a.d?id=30981047
nieko naujo, bet santas gauti teises be kursu vis dideja
QUOTE(Nerytė @ 2010 04 12, 13:02)
man irgi nepatinka tamsinti langai
skaitet
skaitet
Na, taip
Sveikutes.sugryztu ir as i jusu gretas.ziema taip ir neprisedau uz vairo,nes jau ta ziema siemet tokia,kad beveik istisai po pusnynus murkdemes.Va dabar jau liuks.Sendie buvo bajeriukas-kazkaip stodama prie parduotuves sugebejau galiniu ratu ant bordiuro uzvaziuot.norejau graziai prie saligatvio sustot ir se tau kad nori.tai gerai kad be vyro vaziavau,tai tas butu man teises atemes ,o vaikui liepiau tylet ir nieko tevui nepasakot.
QUOTE(waja28 @ 2010 04 16, 17:43)
Sveikutes.sugryztu ir as i jusu gretas.ziema taip ir neprisedau uz vairo,nes jau ta ziema siemet tokia,kad beveik istisai po pusnynus murkdemes.Va dabar jau liuks.Sendie buvo bajeriukas-kazkaip stodama prie parduotuves sugebejau galiniu ratu ant bordiuro uzvaziuot.norejau graziai prie saligatvio sustot ir se tau kad nori.tai gerai kad be vyro vaziavau,tai tas butu man teises atemes ,o vaikui liepiau tylet ir nieko tevui nepasakot.
Tai nieko tokio, kad užvažiavot ant bordiuro, visiems pasitaiko.
Oi aš dažnai bordiūrais lapioju, ypač ant posūkių bet neimu į galvą jei taip gaunas.
QUOTE(Aga @ 2010 04 16, 21:40)
Oi aš dažnai bordiūrais lapioju, ypač ant posūkių bet neimu į galvą jei taip gaunas.
Cia taip gaunasi kai per anksti vaira pradedi sukti ir kampa kerti,reikia daugiau i prieki pravaziuoti ir tada sukti,ir viskas bus ciki
Tai aš suprantu, kodėl gaunas, ale kartais žioplį pagaunu nu būną ir tiek
atsimenu vieną kartą tai gerai esu kirtus į bardiūrą, tetis pagalvojo, kad nunešiu arba ratą, arba pusę mašinos bet viskas tvarkoj buvo, tik labai burbėjo o dabar būna karts nuo karto kai yra posūkis koks nors ir tie bardiūrai išsikišę tokie, tai neįtaikau įsukt (nu bet labai retai), tai tetis nieko nebesako tuo metu, o paskui jau reziume padaro - man labai patinka bardiūrai o draugas tai nieko pikto nesako, tik suburba "Nu maži, čia dabar" bet tik tiek, kad pati pasijaučiu kreivai kažkaip
Reiketu tada i veidrodzius ziureti sukant-pratrauki masinos gala (ratus) pro bordiura ir tik tada suki,niekada nieko nekabinsi .Reikia staciu kampu issukineti,nekertant jo,o jei kerti kampa tai ir kita masina galima nunesti kur posukyje,ne tik bordiura.
O aplamai bazei pajusti labai geras pratimas gyvatele-susistatai fiskes ir pirmyn,taip paprakaitavus jokiu problemu su bordiurais nebebus .
O aplamai bazei pajusti labai geras pratimas gyvatele-susistatai fiskes ir pirmyn,taip paprakaitavus jokiu problemu su bordiurais nebebus .
O as nevaziuoju ant bordiuru,tiesiog is principo,nu nelygis man... Tik su darbine yra pora kartu pasitaike siek tiek krasta kabinti (svelniai ir atsargiai,nes maciau kad uzlipsiu),bet jos ilgis 18m