Aga, biski ne i tema... , bet man smalsu...
Iki ko liko viena savaite? Gal
Nea, jubiliejus mano
Žinokit kokio baisumo škavalas Kaune, nesu mačius tiek žaibų ir lietaus, tikiuos mašina nenuskęs kieme kaip pernai bet per tokį žaibavimą neisi traukt
Žinokit kokio baisumo škavalas Kaune, nesu mačius tiek žaibų ir lietaus, tikiuos mašina nenuskęs kieme kaip pernai bet per tokį žaibavimą neisi traukt
Nu ką, mūsų kiemo mašinas apsėmė iki pusės durelių Patraukiau aš, bet deja, gale pribėgę ir pas mane
as ir tikra blondine pasijauciau (nors tokia ir esu ) kai toj kabinoj ten susigaudyt reikia bet nuotrauka dar padori ant teisiu gavosi
o del zalio lapo prieki tai tikrai nustebau,nes nezinojau bet gerai,kad geras dede policininkas pasake kiek maciau tai bent dauguma mieste su dviem lapais vazineja...
Jacinta, kelios valandos pila, žaibuoja ištisai, vos ne be sustojimo.....Eina šikt, kada mašina išdžius
pas mus kaune ir gatves apsemtos ka tik parvaziavau,tai baisu kas darosi gatvese...visi benzai stovi o dyzeliai plaukioja po gatves visa laime,kad pas mane dyzeliukas
Per ir dyzelis jei pagautų vandens ragas, va kieme kaimynui ragas daba, bandė dyzelį kurt ir šakutės...
oho kaip ten pas jus audringai pas mus tik gan gausiai zaibuoja ir siek tiek palijo
tai aisku bet kuri pastovetu baloj geroj ir blogai butu,bet kai greit pravaziuoji per bala didziausia tai nieko neatsitinka...dar plius masina nera labai zema...oi,bet jau seniai buvau macius tokius vaizdelius kaune