Man dar tik metai suejo kai išlaikiau ir važineju,o atrodo kad jau labai seniai vairuoju ,ypač po šios žiemos
QUOTE(tapse @ 2010 04 10, 13:49)
Man dar tik metai suejo kai išlaikiau ir važineju,o atrodo kad jau labai seniai vairuoju ,ypač po šios žiemos
ir man taip atrodo, manau del to, kad kiekviena diena vazineju ir kartais ilgesnius atstumus
QUOTE(Aga @ 2010 04 10, 11:36)
O aš pasikeičiau batukus, tai su lietnykais daba mandra
as irgi pasikeiciau bet mano siek tiek didesni bet gal nieko tokio a ne
Nu mano vasariniai irgi platesni, bet broliukas sakė viskas čiki, o jis išmano
QUOTE(Nerytė @ 2010 04 10, 15:02)
ir man taip atrodo, manau del to, kad kiekviena diena vazineju ir kartais ilgesnius atstumus
Tai tikriausa, kad dėl to. Aš čia nesenai su vyru ginčyaus, kad jau tris (o ne du) su puse metų vairuoju, kol jis man po nosim pažymėjimą pakišo O jau tokia buvau tikra, dar kiek ,,argumentų" radau , pvz., kad mano tesės nuolatinės, todėl du metai negali būt, nes jau nelegaliai važinėčiau, bo nesikeičiau juk aš jų...
Iš tikrųjų labai jau seniai atrodo, buvo tas lakas, kai maršrutiniu transportu važinėjau...
Gero pavasario vairuojančioms
Aš va turėčiau lapą jau nusiimti, ale baisoka - praktikos ne per daugiausiai Ir pirmas rimtas bumbtelėjimas praeitą savaitę buvo - kiemo aikštelėj apgadinau mašiniuką Tai jaučiuosi kaip tas žalias lapas dabar
Aš va turėčiau lapą jau nusiimti, ale baisoka - praktikos ne per daugiausiai Ir pirmas rimtas bumbtelėjimas praeitą savaitę buvo - kiemo aikštelėj apgadinau mašiniuką Tai jaučiuosi kaip tas žalias lapas dabar
Čia visiems pasitaiko, o žalias lapas nieko nekeičia, patikėk. Aš jo nė nesidėjau išvis, išvažiavau pirmą kartą po 9 metų nuo teisių išsilaikymo ir jokio lapo neklijavau. Ir įpratau, tik nereikia panikos.
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 04 10, 22:16)
Nu ka, gavau siandien pirmaja bauda! Uz tamsintus langus!
Reikes kita savaite ieskoti kas graziai nuimtu ta plevele ir uzsitamsint iki tiek kiek leidziama!
Reikes kita savaite ieskoti kas graziai nuimtu ta plevele ir uzsitamsint iki tiek kiek leidziama!
o kam nori tamsinti? tau taip graziau, sustriau ar kitos priezastys?
Man tai tiesa pasakiu užtamsanti langai totalus absurdas
QUOTE(Nerytė @ 2010 04 11, 20:44)
Pirma - galiniai yra gerokai tamsinti, tai vien tik galas uztamsintas negraziai atrodo man, o lupti dabar nuo visu langu lauk irgi kazkaip ne taip... Pigiau iseis priekinius trupuciuka nutonuot. Galu gale ir salonas neikais vasara tiek, kai bus truputi uztamsinta. O ir siaip grazu man!
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2010 04 11, 20:47)
Del skonio nesigincijama!
QUOTE(Aga @ 2010 04 11, 20:47)
ir man
Bet išvis baisu, kai juodai užtamsinta pusė mašinos